Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 49

• 63 790
  • 772
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте! Искам да ви попитам някой сблъсквал ли се е с подобен случай. Биха ми блокиращата инжекция и все още нямам цикъл. Днес ми е 34 ден от цикъла вече. Лекарката ми каза, че няма значение, че може и да не прокървя. Когато ми биха самата инжекция обаче , акушерките даже ме посъветваха да не ходя на 6.06 за започване на стимулацията, ако не съм прокървяла. Направо полудях от мислене вече. Някой отменял ли е опит  заради това или наистина не е важно.

Благодаря предварително.

# 616
  • UK
Здравейте! Искам да ви попитам някой сблъсквал ли се е с подобен случай. Биха ми блокиращата инжекция и все още нямам цикъл. Днес ми е 34 ден от цикъла вече. Лекарката ми каза, че няма значение, че може и да не прокървя. Когато ми биха самата инжекция обаче , акушерките даже ме посъветваха да не ходя на 6.06 за започване на стимулацията, ако не съм прокървяла. Направо полудях от мислене вече. Някой отменял ли е опит  заради това или наистина не е важно.

Благодаря предварително.

Да, спокойно и на мен, ми е закъснявал с дни (около седмица някъде) след поставяне на блокаж Hug

# 617
  • Пловдив
Момичета,по принцип на кой ден се започва процедура? На 2 или на 3?

# 618
  • UK
Ами мисля, че може и на 2 и на 3-ти, зависи от клиниката и доктора, как процедират Peace

# 619
  • София
може и на втори и трети, че и на 4 и 5 понякога.

# 620
  • Пловдив
Благодаря за бързите отговори! Hug
Моят МЦ нещо се заинати точно тогава когато най искам да ми дойде! Crazy

# 621
И тук да споделя вълнението си - имаме си 3 по думите на жената, която се обади ХУБАВИ ембриона. Толкова съм развълнувана, всичко ми е като на сън. Утре пак ще тръпна в очакване да ми се обадят, дано всичко да е наред и да се развиват и в събота ще ми ги върнат, та ще се започне с голямото чакане  Praynig Praynig Praynig

# 622
Меги....3 е най добрата бройка

# 623
  • София
Благодаря за бързите отговори! Hug
Моят МЦ нещо се заинати точно тогава когато най искам да ми дойде! Crazy

защо не дигнеш нещо тежичко. Аз така като ме замъчи и не иска да ми дойде хвана та дигна нещо тежко и току шурна .

# 624
  • Пловдив
Не е лоша тази идея Mr. Green Ще пробвам!

maggie_m ,стискаме палци!!! Hug Hug

# 625
Аз вчера бях на преглед за проследяване за биопсия. Д-р Персенска ми каза, че ако е добра следващия месец ЗЕТ. Имам замразени четири ембриона - 2 двойки. Предишншя път размразих 2 и двата бяха много добри според ембриолозите. Сега Перси ми каза да върнем и четирите. Малко се стреснах от числото и казах, че предпочитам само 2, какво мислите?

# 626
  • Живее на Луната
Слушай Перси, нали за това ни е лекар, да взима такива решения   Peace

# 627
Момичета имам въпрос - защо имам в инструкциите имам записано - имайте полов контакт в деня преди ембриотрансфера? От вълнение не попитах веднага акушерките, сега ме мъчи този въпрос, а и трябва ли да е с презерватив или спермата има някаква функция, която да въздейства върху организма ми? Моля да споделите  Hug Hug Hug

# 628
  • София
Аз вчера бях на преглед за проследяване за биопсия. Д-р Персенска ми каза, че ако е добра следващия месец ЗЕТ. Имам замразени четири ембриона - 2 двойки. Предишншя път размразих 2 и двата бяха много добри според ембриолозите. Сега Перси ми каза да върнем и четирите. Малко се стреснах от числото и казах, че предпочитам само 2, какво мислите?

Вили слушай си Персенска. Аз миналия път не я послуах и ме е яд за това. Сега вече си я сушам , какво тя каже така .
Всички викат че е един конвеир там, но аз не мисля че е така. Отделят си ни нужното внимание на всяка  и не се предприема нищо ей така.
А ако не е този така наречен "конвеир"   половината няма да можем да сме  в тази клиника.
За мен тези хора са уникални как успяват да помагат на толкова много хора.

# 629
  • София
Момичета имам въпрос - защо имам в инструкциите имам записано - имайте полов контакт в деня преди ембриотрансфера? От вълнение не попитах веднага акушерките, сега ме мъчи този въпрос, а и трябва ли да е с презерватив или спермата има някаква функция, която да въздейства върху организма ми? Моля да споделите  Hug Hug Hug

интересно е това Simple Smile. В коя клиника си, при нас в Надежда инструкцй за трансфер не дават.
Интересно ми е какво има в тези инструкций- били сподела.

а за това според мен идеята е по скоро , защото после скоро секс няма да има Simple Smile, но ако нокяй
знае повече да сподели Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт