Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 49

• 63 775
  • 772
  •   1
Отговори
# 675
Неродена мома  и ММ е със същата диагноза , още на първичния преглед д-р Персенска назначи СП + SDI test и ние преди това бяхме правили сумати СП , разгледай СП, SDI са проценти DFI:   HDS:

armira не знам от къде може да намериш повече инфо.( във форумите в теми е разискван )  това което на нас казаха ембриолозите е, че същността на този начин на даване на материал е в по-малкото време остаряване и опресняването на спермата, когато имало проблем колкото по-малко застоява толкова било по добре.

Djudjeto поздравления за проявената  самоинициатива, безпроблемно до  финала bouquet 

# 676
  • UK
Благодаря ти за отговора и успех ти желая  Hug И ние сме там, явно и ние така ще процедираме.

Само да допълня още малко инфо.( ако имате проблем със SDI)  незнам дали са ви казвали и сте правили Спермограма по  Американския метод ( пет дни изпразване, два почивка и даване на материал) основно повлиява SDI, при нас даде резултат, паднаха процентите на SDI до нормалните стойности  Laughing, всичко останало в СП си беше ... Crazy ембриолозите казаха така вече да дава материал при опит. Е товариш се с още 150лв. за СП, но какво ли не плащаме в имато на целта.
  bouquet

И ние бяхме посъветвани след СДИ теста(аз реших да го пусниме)който показа завишен DFI на сперм) да направиме тази американска схема,утре ще видиме резултата. Ще споделя.

Преди този си опит в Селена, ние на своя глава също приложихме тази схема, не помня дали 5 или 7 дни бяха изпразванията, но имахме само 2 дни въздържание Crazy Резултата беше 3 прекрасни ембриона, които върнахме )ЗЕТ)Така, че схемата работи Mr. Green  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 677
В процес на стимулация съм от вчера но доктора ми изписа само Декапептил, без нищо друго и ми каза да отида след 17 дни за ултразвук и естрадиол... Правила съм 2 пъти ин витро и при едното имаше и Пюрегон, при другото и Меногон и цялата стимулация беше общо 17-18 дни а сега съвсем различно. Има ли някой с подобен протокол?

# 678
Да не би на 17-ти да трябва да ходиш толкова дни то овулацията ти ще мине  newsm78

# 679
  • София
декапептила е блокаж, стимулацията ще започне след 17 дни, тогава ще им аи пурегони и менопури или някакви подобни.

# 680
В процес на стимулация съм от вчера но доктора ми изписа само Декапептил, без нищо друго и ми каза да отида след 17 дни за ултразвук и естрадиол... Правила съм 2 пъти ин витро и при едното имаше и Пюрегон, при другото и Меногон и цялата стимулация беше общо 17-18 дни а сега съвсем различно. Има ли някой с подобен протокол?

По скоро ми се струва,че си по дълъг протокол и в момента ти прави т.н блокаж с Декапептил-а  Peace

# 681
  • UK

Доктора е Емин  Wink нали,
и Светулка7 е права по дълъг протокол те  е започнал, споко на 17 ден след като ти изследва хормоните ще започнеш и с пурегона или каквото ще използвате там за стимулацията. Успех
Hug

# 682
Да при Емин съм. Не знаех какво е дълъг протокол досега значи все на къс съм била. Сега ще попрочета за дългия .

# 683
Докладвам:Американската схема работи и при нас,DFI е спаднал,но с колко не знаем понеже ембриолога ни се обади по тел.За опита  ще я прилагаме пак.

# 684
Чудесно, все такива новини да идват. Изпробваме сега и ние тази схема, кофтито е, че ММ нещо се разболява, няма да е добре да даде така материал, предполагам.

# 685
  • UK
Чудесно, все такива новини да идват. Изпробваме сега и ние тази схема, кофтито е, че ММ нещо се разболява, няма да е добре да даде така материал, предполагам.

По-добре да не дава, изчакайте да се оправи Peace

Докладвам:Американската схема работи и при нас,DFI е спаднал,но с колко не знаем понеже ембриолога ни се обади по тел.За опита  ще я прилагаме пак.

Браво!  bouquet

# 686
  • Пловдив
Момичета,аз съм края на стимулацията- разбираемо е да има напрежение в гърдите знам,но много ме болят зърната Blush Може ли да ги намажа с нещо? Blush

# 687
  • София
Момичета,аз съм края на стимулацията- разбираемо е да има напрежение в гърдите знам,но много ме болят зърната Blush Може ли да ги намажа с нещо? Blush

здравей и аз бях така, зверски ме боляха зърната. При мен се успокойха изведнъж някъде на 5 ден след трансфера.

# 688
  • Пловдив

здравей и аз бях така, зверски ме боляха зърната. При мен се успокойха изведнъж някъде на 5 ден след трансфера.

Разбирам.. Tired

# 689
  • UK

Имаше едно кремче, което е подходящо и за бременност обаче не се сещам как се казваше, специално за зърна най-вече ако са раздразнени или наранени Crazy

Общи условия

Активация на акаунт