Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 49

• 63 760
  • 772
  •   1
Отговори
# 690
Момичета след пункцията имах 12 яйцеклетки преди малко ми се обадиха 6 били узрели и оплодени..При тази бройка на колко мога да се надявам да останат за трансфер..Иска ми се да имам и за замразяване поне едничко  Praynig

# 691
taneto29 сега по важното е да се оплодят и да им понесе средата да започнат да се делят, нарасват според стандарта. А за фризера ....колкото толкова ...няма да ти се наложи да прибягваш до снежинките, ще се получи още сега  Hug Hug Hug

# 692
Те са оплодени...Благодаря polletkyky    bouquet
Много съм нетърпелива  Simple Smile

# 693
При мен извадиха 6, и всичките се оплодиха. 2 върнахме,2 замразихме и другиде 2 две дадоха фира.
Успех ти желая  Hug

# 694
taneto29, дано всички се развиват добре, успех!

# 695
Благодаря ви момичета   bouquet    bouquet
Толкова се надявам на този опит,не искам да чакам фонда..

# 696
Момичета, влизам да кажа,че няма да мога да пусна нова тема. Виждам тук много нови бременилки...  Hug Ей, много се радвам! И виждам и добри резултати след пункции... Супер!!!! Давайте само така момичета!!! Успех на всички!!! Hug

# 697
taneto29, всеки ден ще ти се обаждат и ще ти казват как вървят. За фризера ще останат между 0 и 6, изчислението е според теория на вероятностите. Дано са повече, стискаме палци за това. Прави ми впечатление като цяло, че доста пада бройката между извадените и оплодените по принцип, не само при теб е така. Успех  Praynig .

# 698
taneto29, всеки ден ще ти се обаждат и ще ти казват как вървят. За фризера ще останат между 0 и 6, изчислението е според теория на вероятностите. Дано са повече, стискаме палци за това. Прави ми впечатление като цяло, че доста пада бройката между извадените и оплодените по принцип, не само при теб е така. Успех  Praynig .

Явно е така..От толкова бройки очаквах да са повече оплодените,но колкото толкова  Wink
Дано се развият добре,очаквам да ми звъннат имам толкова въпроси дано не забравя да питам ..
Мерси   bouquet

# 699
taneto29, всеки ден ще ти се обаждат и ще ти казват как вървят. За фризера ще останат между 0 и 6, изчислението е според теория на вероятностите. Дано са повече, стискаме палци за това. Прави ми впечатление като цяло, че доста пада бройката между извадените и оплодените по принцип, не само при теб е така. Успех  Praynig .

От известно време ме занимава въпроса за Качеството на яйцеклетките! Ако ми позволите да извадя темата от килера. Може ли някой да се похвали с постигнато качество и по какъв начин? Храни, витамини, добавки, режим ....  Ако някой сподели своя опит ще съм много благодарна.  bouquet

# 700
  • Живее на Луната
Знам, че понякога изписват Метфогамма за подобряването на качеството на яйцеклетката! Аз я пия по други причини, но честно казано не знам дали влияе на качеството.

# 701
Аз също, когато разбрах, че ни предстои ИКСИ доста търсих и четох за това пусто качество на яйцеклетките. Прочетох за една хранителна добавка казва се М2 ТОН - струва около 8-9 лева и си я поръчах по интернет. Препоръките бяха да се вземат 3х2 на ден, но аз пиех сутрин и вечер по 2. Също прочетох за пчелно млечице, взех си на таблетки пчелно млечице с пчелен прашец и още нещо. Пих Прим Ойл и геритамин до О и фолиева киселина. Резултата беше с лека стимулация само с клостилбегит 5 дни - извадиха 3 качествени яйцеклетки, които се оплодиха и станаха 3 много качествени ембриона, които ми върнаха - от 3 дни съм с положителен тест и доктора смята, че е повече от 1, нооо това ще стане ясно след 3 седмици. За сега всичко се развива и дано да продължи така. Ние сме обаче с мъжки фактор, при мен няма проблем, но доктора беше впечатлен, че толкова и то качествени яйцеклетки съм направила, било рядкост - не му казах, какво съм приемала, но съм убедена, че това е оказало влияние. Но трябва да се приемат поне 2-3 месеца преди пункция, така прочетох преди да започна да ги пия, така чеее ако искате опитайте при мен имаше ефект, пожелавам на всички ви същото  Hug

# 702
  • UK
За М2 Тона само да споделя, преди няколко години и аз го пих, но понеже се води хормонален препарат, макар и на билкова основа, при мен доведе до забавяне с месеци на МЦ, та с тези билкови добавки малко имайте и едно наум Crazy Най-добре е, лекар да ви ги изпише Peace

# 703
  • София
за качеството на яйцеклетките е важно вие да сте в добро здраве.
така мисля аз.

# 704
Благодаря момичета !   bouquet
За М2 Тон съм чела, май съдържаше фито естрогени и не се зае какъв ще е крайния ефект, ако имаш хормонален проблем може да го засили и усложни, трябва да се внимава.

maggie_m  безпраблемна бременност до щастливата среща след 9месеца Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 15 юни 2013, 11:28 от polletkyky

Общи условия

Активация на акаунт