Отговори
# 375
мамите от Пловдив - може да ли да споделите къде има палта като за нас - с кореми и идеята да стават за носене и после? Нещо по-разкроено или с големи басти и аз не знам.

уж имам едно, с което мислех да изкарам, но нещо не ме одобряват с него  Blush и имам ултиматум да си намеря ново, по-хубаво Simple Smile

# 376
ВЪПРОС:
Каква е потребителската такса в лаборатория "РАМУС"?  Rolling Eyes

Днес моята АГ ми взе вагинален секрет (заплатих 20 лв.), а утре ще трябва да отида до лабораторията, за да го дам за изследване. Чудя се колко е потребителската такса и дали въобще я дължа....

Много се изненадах, когато видях цените за изследване на влагалищен секрет в различните лаборатории:
- Цибалаб 29.30 лв.
- Кандиларов 25 лв.
- Рамус 12 лв.!!!  Simple Smile

Последна редакция: пт, 21 дек 2012, 00:06 от maminka23

# 377
  • Shumen, Bulgaria
Здравейте, извинявам се за въпроса Embarassed , на кого трябваше да пратя ЛС за да ме включи на първа страничка? Благодаря  bouquet

# 378
  • София
ВЪПРОС:

Днес моята АГ ми взе вагинален секрет (заплатих 20 лв.), а утре ще трябва да отида до лабораторията, за да го дам за изследване. Чудя се колко е потребителската такса и дали въобще я дължа....

Много се изненадах, когато видях цените за изследване на влагалищен секрет в различните лаборатории:
- Цибалаб 29.30 лв.
- Кандиларов 25 лв.

Микробиология в Рамус не съм давала, само кръв и урина, но никога не са ми взимали потребителска такса, защото съм бременна, на детето занесох един секрет и за него не ми взеха такса, защото е за детенце, това всичко е по здр. каса. Сега последната кръв си я дадох в Бодимед и ми взеха 4 лв, нищо, че съм бременна.

# 379
мамите от Пловдив - може да ли да споделите къде има палта като за нас - с кореми и идеята да стават за носене и после? Нещо по-разкроено или с големи басти и аз не знам.

уж имам едно, с което мислех да изкарам, но нещо не ме одобряват с него  Blush и имам ултиматум да си намеря ново, по-хубаво Simple Smile
Има един магазин в подлеза на Тримонциум,има палта по 60 лв.,но аз си взех яке по-широчко от 2-рата употреба за 10 лв.,после ще го дам на майка ми Mr. Green

# 380
  • София
ВЪПРОС:

- Цибалаб 29.30 лв.
- Кандиларов 25 лв.

В Рамус не са ми взимали потребителска такса. Там съм си изследвала само урина - обикновенна и стерилна и са ми искали само такса 1 лв. за обезпаразитяване ( мисля, че беше ) newsm78 newsm78 newsm78 newsm78.

# 381
добро утро Simple Smile в Пловдив съм купувала на намаления от kensol хубаво палтенце и перелина.
в подлеза на гарата в един магазин вдигнат на стъпалца като в безистен съм си купувала непромокаемо дълго яке пухено. това преди години, сега не знам там дали има.

аз обикновено ходя в рамус, малката също там водя, досега не съм плащала потребителска такса, макар да дадох и за малката изследване без направление за детска градина, че педи тогава нямаше.
такса не съм плащала, предполагам, че малки деца и бременни не дължат.
най-добре питай по тел. да си приготвиш парички и да ги питаш по празниците как работят. аз съм много доволна от тези лаборатории, досега нямаме върнати проби и тн.

как са тъмбачетата предколедно?
моята е централно плацента, но ако е ниско трябва да се вдигне постепенно, да си дойде на мястото.

аз мисля да си взема 27 и 28ми почивка от работа, че от лятото не съм излизала отпуск  #Crazy

хубав ден на всички Simple Smile

# 382
Здравейте и от нас, тук времето е ужасно, много студено, днес поне май спря да духа...
Бебока, взе да рита по-сериозно даже се дупи от време на време, което не е особено приятно...
Някъде прочетох, че бебето било в момента с размерите на банан, много се смях, ч мъжа ми каза "..е, че то било голямо.." хахаха, кой знае какво си представя човека:)
Лек и топъл ден ви желая!!

# 383
Добро утро и от мен.

От снощи и щерката със сополи, цяла нощ се буди на всеки час, хич не можах да спя.
Сега чакам мъжа ми да се прибере и да излезем да купим подарък на сестра ми, че утре има РД. Идея си нямам какво да и купувам, ама дано ми хрумне нещо.

# 384
И аз началото на януари ще си пусна влагалищен,че нещо течението се засили....

Аз да попитам за болничния-имате ли информация ако например ми с еналожи да изляза 1-2 седмици по-рано дали ще ме карат да лежа в болница или направо ще ми дадат болничен?

# 385
Kameliya, не би трябвало да те карат да лежиш в болница. Просто кажи, че имаш оплаквания и т.н. и не би трябвало да има проблем да ти издадат болничен.
Аз съм с непрекъснати болнични от септември месец.

# 386

Аз да попитам за болничния-имате ли информация ако например ми с еналожи да изляза 1-2 седмици по-рано дали ще ме карат да лежа в болница или направо ще ми дадат болничен?
ох и аз ще си пусна един влагалищен,че нещо и аз съм така.четох че при бременните са били доста често срещани тези нещица,но се чувствам некомфортно.за палто свекито ми е дала една пелерина и карам с нея.

# 387
  • София

Зависи какъв болничен искаш. По принцип АГ-то може да ти издаде болничен за 14 дни, а ако искаш повече май в повечето случай те пращат за 3 дни в болница ( там им казваш, че си само за болничен ) и не те притесняват, но ще трябва да си поседиш. А след това и АГ-то ще може да ти издаде 30 дни, но след като си лежала. При мен така стана...бях в болница и след това с ЛКК комисия ми го удължиха пак за 30 дни.

# 388
Ох, момичета, преди малко попаднах на тази страничка на фотографката Калина, не бях се срещала с нейните снимки преди и направо се разтичам по компютъра от умиление, не мога просто.

Поздравявам ви с тези съкровища, особено най-малките запетайки най-много ме умиляват.

https://www.facebook.com/pages/Kalina-me-Snima/113402162062038

# 389

lindichka,аз също мислих да си купувам палто ,но се отказах защото все още се побирам в старото си палто.То не е всъщност палто,а яке тип вафлено.Не знам как да го обясня,но ми върши чудесна работа защото страшно много се свива и разпъва.Ето погледни(естествено снимката не е от сега ха ха ха )Само свалих колана.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=268292373235212&set= … ype=3&theater

Общи условия

Активация на акаунт