Павликени

• 9 712
  • 156
  •   1
Отговори
# 75
Не, днес е диването. Mr. Green На 2 е партито, защото всички работят и ако трябва да е днес ще сме само двамата с Габо.  Tired После ще пратя по една виртуална почерпка, че сега диването само ми се муши в краката.  newsm32 smile3540

Честит първи рожден ден на Габи newsm38
Да ти е жив и zдрав и да не ти прави много белички.   nbirthday
Весело парти на 2ри, много усмивки и подаръци на рожденника и ще чакаме снимките от събитието  Wink

# 76
  • У дома, при моето семейство
Честит първи рожден ден на ГАБИ, да е жив, здрав и много щастлив, мама и тати да го слушкат много smile3525 smile3525 smile3525 newsm59 newsm59 newsm59 newsm38

# 77
  • София/Овча купел 2

Да расте весел и безгрижен и само радост да носи на мама и тате!!!

# 78
  • София/Овча купел 2
Ей,Нана!Какво става,чакаме снимки smile3509от партито?Къде се загуби?
Аз да ви се похваля,най-накрая заминаваме да си прибираме татито от морето newsm44и ще постоим 1 седмица на почивка   grinning039.

П.П.И да сте изписали темата докато се върна Naughty!

# 79
 Как ме сгащи... Blush Снимките са в сайта на Габо www.gabrielinnes.multiply.com. При нас нищо ново  Confused Вие да си изкарате хубаво на морето и да хванете тен!

Къде се изгубиха другите?  newsm78

# 80
... Къде се изгубиха другите?  newsm78

Тук, ама нещо ме е налегнала една тъпотия  Tired

Нана, що искаш да си променяш формата на носа? Много е яко жена да има лека гърбичка, мен мнооо ме кефи. Жалко, че нямам. Затова пък като се zамисля, всичките ми гаджета (че и мъжо) са били с гърбави носове.  Heart Eyes
Бтв, не че питаш ама да си кажа, в Павликени има един Гошо Маринов.(бяха едно време мн силна компания той, Цецо солокитариста, Мъфина, Павката и Живко - не може да не ги zнаеш).Та той си прави такава операция и zнам, че не беше в София. Не беше мн. скъпа, но пък zа онова време (има няма 7 години) можеше човек да си купи що годе сносен мотор zа теzи пари. Той предпочете да си направи операцията и няколко години по-късно си купи мотор  Laughing
Помня, че ходи 2 - 3 седмици с лепенка и шина на носа. Ако човек не zнае, че е имало операция там, в никакъв случай не може да се досети - абсолютно! не си личи. И сега е хубав мъж, ама преди като че ли по - кефеше  Laughing ( да не чува жена му, че тва лято нещо ме беше нарочила  Crazy)

# 81
 Ох, Светле, много ме гони пуста суета... Blush Майка ми и тя с гърбав нос (даже доста, аз съм по-добре  Mr. Green), но никак не се оплаква, а на мен ми е като трън в очите от години.  Confused Много ме дразни. Отдавна го сънувам този момент и най-накрая ще се заема по-сериозно с въпроса. Ще поразровя и тук да видя кое, как е. Е, нищо не съм решила окончателно, но да си призная, ако имах парите излишни вече да съм я свършила тази работа.

Сега отивам да се потапям в леглото. Лека нощ от мен.  Hug

# 82
Здравей те и от мен пак Mr. Green
Таня теб те познавам от банята давах на Гого захарчета Embarassed(ако сега някои дава на моето диване така ще го овикам, сори вече знам какво е)
  целувки от нас   love001

# 83
Здравей те и от мен пак Mr. Green
Таня теб те познавам от банята давах на Гого захарчета Embarassed(ако сега някои дава на моето диване така ще го овикам, сори вече знам какво е)
  целувки от нас   love001

zдр сиси_миши

Раzгледах снимките на Мишел, надявах се и теб да видя, но zа съжаление те няма.
Говориш zа банята, да не си сервитьорка там? Щото, ако си... то аz редовно киснех пролетта и лятото там  Party

поzдрави

П.С. Кажи ми, моля те, какво е чак толкова лошото, ако някой даде на детето zахарче?  newsm78

# 84
Ами Светленце, и аз се ядосвам като ни дадат захарчета, че ги дъвчем цели, ама вие сте по-големи и нямате този проблем Wink
Как си ти, мен нещо ме пропусна по редицата... А покрай теб и аз се сетих за Нана Wink Целувки за Габи!

# 85
Ами Светленце, и аз се ядосвам като ни дадат захарчета, че ги дъвчем цели, ама вие сте по-големи и нямате този проблем Wink
Как си ти, мен нещо ме пропусна по редицата... А покрай теб и аз се сетих за Нана Wink Целувки за Габи!

Яяя, Стелче, ти пък откъде се появи?  Grinning Въобще не съм те видяла, писала ли си в темата?  Shocked как е животът по границата? Детето, мъжото слушат ли?  Grinning

Относно zахарчетата, наистина не можах да предположа, че поради дъвченето с хартийката не се дават на малки деца. Иначе какви ли не други глупости си помислих...  Crazy

П.С. И що целувки само zа Габи, zа Янис няма ли  Crossing Arms

# 86
За Янис още повече, да не се сърди майка му и за нея Wink Ами писах един път ама никой не се сети тогава за мен и не бях писала Simple Smile Пък и наскоро си сложих снимка на аватара Wink Ние сме ок, на 2 окт. започвам работа да ми освежат заплатката и после малко отпуски стари около 5 месеца  Mr. Green, че с тези 160 лева издъхваме вече... Здрави сме, границата я пазим няма да се притеснявате!!!  Laughing

# 87
zдр сиси_миши

Раzгледах снимките на Мишел, надявах се и теб да видя, но zа съжаление те няма.
Говориш zа банята, да не си сервитьорка там? Щото, ако си... то аz редовно киснех пролетта и лятото там  Party

поzдрави
ще
П.С. Кажи ми, моля те, какво е чак толкова лошото, ако някой даде на детето zахарче?  newsm78
[/quote]

Вече са отговорили да захарчетата  Wearyповече няма да правия така Embarassed

Да работих на Банята, но това беше преди около 2 години. Може да сме се виждали защото когато излизаме ходим там. Ще сложа и моя снимка, но няма да е сега.

# 88
За Янис още повече, да не се сърди майка му и за нея Wink Ами писах един път ама никой не се сети тогава за мен и не бях писала Simple Smile Пък и наскоро си сложих снимка на аватара Wink Ние сме ок, на 2 окт. започвам работа да ми освежат заплатката и после малко отпуски стари около 5 месеца  Mr. Green, че с тези 160 лева издъхваме вече... Здрави сме, границата я пазим няма да се притеснявате!!!  Laughing

хахаха, ама по - малко я паzете таzи граница де, един приятел вече трети път се опитва да иzлеzе от БГ и все не го пускат, ще си zагуби тука работата момчето... па и квартира трябва да плаща...пишман стана, че въобще си отиде... ужас, ужас, та не толкова строго, ей  Laughing по - яваш, яваш  Wink

# 89
Хей момичета вземете та понапишете нещо, че не мога да открия темата newsm47

Целувки  love001  love001  love001

Общи условия

Активация на акаунт