Отговори
# 675
Благодаря ви , дами за милите думи за моето малко Дядо коледенце. Hug
 Диди, и ние мислехме така да обличаме нашите деца, но решихме, че ще е по-удачно за др. година....а те взеха,че ни подариха костюм, ако знаех щях да взема и на Викчо. Иво е артист човек. Wink

# 676
Блонди, добре дошла в България, много премеждия, но нормално  Mr. Green Аз Либеро съм виждала единствено в Кауфланд.

Да ви кажа аз съм се побъркала с това захранване, всеки ден нов акъл ми идва  hahaha Сега съм пред дилема - 5ти или 6ти месец да започнем. Искам да я карам мноооооого бавно, за това може би малко след 5-тия, но така мисля днес, утре ще видим  Crazy

Блонди, ти в началото на 6-тия или в края ще захранваш? Мисля, че бях чела твой пост, че Криско си го захранила с оризова каша. Като си въвела втория, третия продукт оризовата каша остава ли или се приключва с нея?

Би Би, ние утре с мъжа ми сме на банкет и от сега ми е странно и много гузно. Въобще не ми се ходи, само мисля за това как ще пропусна едно кърмене  ooooh! Не съм ходила на такива мероприятия от преди да забременея  Shocked

Екзо, преди известно време и нашето носле беше много запушено. Док ни изписа хомеопатично - Калиум бихромикум 9ch - 10 гранулки се разтварят в 50мл. вода, но ти не си го взимай, макар и да е хомеопатично е хубаво лекар да го изпише според мен. Капах сребърна вода 3 пъти по 2 капки, малко след това и физиологичен разтвор и се мъчих с аспиратора да изкарам, ако има нещо, но нашите сополки бяха много навътре, нищо не излизаше, а беше запушено нослето. Според мен сребърната вода ни помогна най-много.  Peace
И ние сме със запушено каналче, оченцето не е по-затворено от другото  newsm78 Предния месец ходихме на очен, януари пак сме на контролен преглед, и лекарката каза, че после на 6 месеца се ходи, за да се види накъде отиват нещата, дали може да се изчака още, преди да реши, че има нужда от сондиране.

# 677
Уффф, много съм заблудена......
Честит имен ден на всичките ни именници и малки и големи  Hug Много здраве и усмивки  Hug Hug Hug
Дафи Hug Мерси Hug

Последна редакция: чт, 27 дек 2012, 10:06 от ek3otu4ha

# 678
Добро утро!
Честит имен ден на всички именници  bouquet!
Екзо,най-безобидното,което можеш да вземеш за хремата е едно кремче Низита,много е ефикасно при лека хрема,на нас ни го изписаха като поддържащо лечение.Иначе капех Коларгол,ама него лекар трябва да ти го изпише.
Диди,радвам се,че Матеа е добре Hug
Главата ми бръмна,вчера цял ден четох за пустото захранване и май няма да чакам повече-вчера Велито имаше 7 хранения,повече от литър се събра за деня.Явно не й стига млякото вече,като си види шишето чак трепери от нетърпение LaughingДнес ще купувам каша и от утре почваме.Да питам по-запознатите мами-значи 10 дни ще давам каша,като постепенно увеличавам количеството.А след това-вкарвам зеленчуково пюре и продължавам да давам каша или давам само пюрето,докато свикне newsm78.Тотално се обърках вече,колкото повече чета,по-объркано ми става.
Хубав ден от мен  bouquet

# 679
  • София
Добро утро и от мен Simple Smile
Честито на празнуващите именници   bouquet
Ивка, аз не съм още много наясно и не мога да ти помогна, сега тепърва започвам да чета по-сериозно за захранването. Но ти започвай, щом Велито ти подсказва. Гледам че много мами ще почнат с оризовата каша, чудя се и аз дали да не започна с нея, мислех с зеленчук, но ще видим Thinking
Диди24, дано не се раболее малката, а иначе са страхотни и двамата, разкошни дечица  Heart Eyes Настанила си ги в твоя фотьойл за кърмене  Grinning
Екзо, аз съм капала Виброцил, без лекарско предписание е и съм много доволна, за 3 дни му мина. Дано бързо се оправя  Hug
Би-би, приятно кино, добре сте решили да направите, Пепи ще е много щастлив Flutter

# 680
  • Варна
Иве,
аз доколкото схванах кашата си остава, просто добавяш пюрето в друг час от деня.
Борето пък не ми изглежда готов - напоследък пак стиска устичка като се опитвам да му дам вигантола с малко мляко с лъжичка, а преди зяпваше. Що така не знам Confused То му е рано за захранване де, просто се чудя.

Последна редакция: чт, 27 дек 2012, 10:34 от Месечинка виторога

# 681
  • Бургас
Не съм ви чела Whistling
Искам да честитя на всички Коледа и да ви пожелая много здраве и щастие! newsm76
Отивам да чета  tiptoe

# 682
Екзо,моркста вода ти е напълно достатъчна.  Naughty Никакви капки недей да слагаш,няма нужда.Два пъти вече Явор е със сополи и нямам никакви проблеми.Трудно диша на моменти,да....но не обръщам внимание.Хубавото при него е че като му сложа физ. разтвора и киха веднага и изкарва всичко.
Биби,не съм поръчала.Не ми зарежда схемата,нямала съм джава....и се отказах.Ще вземем от каса.
Белверде,ще ти я дам рецептата.....само да се чуя с майка ми.Знам че пълнежа е от три вида крем които се смесват и става божествено.

За свекито какво да ви кажа...... такива са си- прости  Joy Аз пък демонстративно рипнах от радост че баш с такъв подарък ме е закичила. И понеже съм се открехнала на погачи /през ден правя някаква/ умишлено й показах каква съм сътворила и меденките бях сложила на масата и тя се подтисна  Joy Mr. Green Винаги ме е подценявала като домакиня,ама и аз не съм се напъвала да й променям мнението защото не ми е важно.
Скоро поне не ме е подкачала на тема външен вид.Скоро след раждането не пропускаше да ми каже колко зле изглеждам,какъв корем имам,и как съм щяла да сваля килата дето съм ги трупнала....ама едно такова съжалително.Сина й обаче при всеки такъв коментар казваше колко съм хубава и как така ме харесва повече  Embarassed Пък аз й казвах че съм млада и имам много време пред мен да свалям и да се възстановявам....защото на нея й е болна тема че е стара вече и младостта й е отминала  Mr. Green Като цяло намирам начини да я оправям и да не й остана длъжна...но само когато ме настъпи.

# 683
  • гр.Велики Преслав
Здравейте!

Честит Стефанов ден на имениците   bouquet  bouquet  bouquet
Диди, чудесни дечица и много весели снимки. А колко подаръци под елхата?! - Браво на вас!
На всички дечицата са страхотни, красиво облечени и обградени с много любов.
За хремата - ако е още в лека фаза може да слагате от ампулите с физиологичен разтвор, но ако е силно изразена, както е препоръчала Ивка, много ефикасни са капките Коларгол и също Низита крем.
Муки, моят съвет е да се абстрахираш от дразнещите прояви на свекърва ти, защото така товариш себе си. Аз имам свекърва от вече 16 години и най-краткото описание за нея е, че здраво я "перат сачмите"  Joy, ама с годините свикнах да я приемам такава, каквато е и когато прави нещо, с което ме дразни, просто си свиркам и се опитвам моментално да го забравя, за да не се ядосвам и въобще не я обсъждам с никого, за да не се самонавивам отрицателно. Може би не всичко забравям, защото като те прочетох, веднага ми напомни за някои подобни ситуации, в които съм изпадала, но дерзай мила - не си оставяй " магарето в калта" и забравяй бързо.
Не се стърпях и се опитах да направя снимка на зъбчето ни  Grinning
Скрит текст:

# 684
  • София
Привет мамчета  Mr. Green
Честит Имен ден на всички малки и пораснали Simple Smile
Стерилизирах шишетата и пак същата работа.Вече не знам какво да правя  newsm78 Наистина се притеснявам и май ще вземем друго мляко като изпие това.С това оцветяване не мисля,че е нормално.
Звънях днес на педиатъра и той не ми вдига  #Cussing out Детето не иска да яде-хапва не повече от 4-5 пъти,не яде повече от 60-80мл.Вместо да увеличава количеството го намалява,покашля чат пат,киха често и вече се притеснявам.После пак ще пробвам.Дано ми вдигне.
Толкоз от мен защото не съм ви чела  Embarassed

# 685
Здравейте, мами  Hug
Днес намерих време да ви изчета, вече съм по- добре Praynig
сега набързо
Муки, тази твоя свеки е  ooooh! #2gunfire
Екзо, ползвам само физ. разтвор и вака, каквото остане с клечка за уши. На мен преди педито ми изписа едни инхалационни капки и каза да ги ползвам само в краен случай, когато не може да диша. Капвах по 1 капка на дрешката, не директно върху кожата и мирише на евкалипт. То тези капки са си точно това, де... евкалиптово олио  Peace
Ивка, и аз до колкото разбрах зеленчуковото се въвежда в друг час, а кашата си остава  newsm78
Блонди честита ти родна действителност  Sad и бебка се подсича от Памперс и сега сме само на Тожур от Лидл  Peace
А бебоците, които видях са чудниии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Момичета, да ви питам, може ли да се присъединя, към групата във ФБ?  Embarassed Blush Искам да си покажа бебка там, тук не искам  Blush в тази група само пишещите ли са?
Извинявайте, ако е много нахално  Peace

Ставам сега, че е време за манджене  Mr. Green

п.с. Честит имен ден на празнуващите! Hug

# 686
Честит имен ден на всички малки и големи именници   bouquet
Тефита    bouquet Hug

# 687
  • София
Тефитка, честито   bouquet Да си жива и здрава и много, много щастлива  Hug
Тайра, мила, не знам какво да те посъветвам по твоя въпрос, дано лекарят ти вдигне Confused
Ето и от нас малко снимки:
Скрит текст:

А това сътворих за празниците  Blush

# 688
  • гр.Велики Преслав
belverde, голям бонбон е Валери, умее да позира Wink , а ти си сътворила чудеса за коледната трапеза. Поздравления!

# 689
О, Белверде, много хубав момък. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт