Диди, и ние мислехме така да обличаме нашите деца, но решихме, че ще е по-удачно за др. година....а те взеха,че ни подариха костюм, ако знаех щях да взема и на Викчо. Иво е артист човек.
Сега съм пред дилема - 5ти или 6ти месец да започнем. Искам да я карам мноооооого бавно, за това може би малко след 5-тия, но така мисля днес, утре ще видим
Не съм ходила на такива мероприятия от преди да забременея 
Предния месец ходихме на очен, януари пак сме на контролен преглед, и лекарката каза, че после на 6 месеца се ходи, за да се види накъде отиват нещата, дали може да се изчака още, преди да реши, че има нужда от сондиране.
!
.Тотално се обърках вече,колкото повече чета,по-объркано ми става.

Настанила си ги в твоя фотьойл за кърмене 

Никакви капки недей да слагаш,няма нужда.Два пъти вече Явор е със сополи и нямам никакви проблеми.Трудно диша на моменти,да....но не обръщам внимание.Хубавото при него е че като му сложа физ. разтвора и киха веднага и изкарва всичко.
Аз пък демонстративно рипнах от радост че баш с такъв подарък ме е закичила. И понеже съм се открехнала на погачи /през ден правя някаква/ умишлено й показах каква съм сътворила и меденките бях сложила на масата и тя се подтисна

, ама с годините свикнах да я приемам такава, каквато е и когато прави нещо, с което ме дразни, просто си свиркам и се опитвам моментално да го забравя, за да не се ядосвам и въобще не я обсъждам с никого, за да не се самонавивам отрицателно. Може би не всичко забравям, защото като те прочетох, веднага ми напомни за някои подобни ситуации, в които съм изпадала, но дерзай мила - не си оставяй " магарето в калта" и забравяй бързо.

Наистина се притеснявам и май ще вземем друго мляко като изпие това.С това оцветяване не мисля,че е нормално.
Детето не иска да яде-хапва не повече от 4-5 пъти,не яде повече от 60-80мл.Вместо да увеличава количеството го намалява,покашля чат пат,киха често и вече се притеснявам.После пак ще пробвам.Дано ми вдигне.

и бебка се подсича от Памперс и сега сме само на Тожур от Лидл 

Искам да си покажа бебка там, тук не искам
в тази група само пишещите ли са? 
Препоръчани теми