Мнения за д-р Бойка Кожева

• 5 209
  • 9
  •   1
Отговори
Може ли мнения за д-р Кожева - гинеколог!? Доколкото знам е само на частна практика, а кабинета й е в Лозенец, на ул."Гороцвет" 9. Мога ли да й се доверя за гинекологичен преглед? На много удобно за мен място е кабинета й.

# 1
Аз лично въобще не съм доволна от нея! Наистина внимателна е, но всеки път все бях с гъбички и все лекуваме. Доверявах й се, докато не забременях. Тогава отидох за диагностициране на бременността и тя ми каза, че имам кухо яйце и имам трипер!!! Шокът ми беше голям! Хубаво, че мъжът ми ми препоръча да отида на друга консултация преди да предприемам мерки за изхвърляне на плода чрез хапчетата, които ми предписа и леуване на трипера ми. Като отидох при друг лекар се оказа, че не само, че не е кухо яйце и си има плод, но и нямам нито трипер, нито каквито и да е било гъбички!!! Поразпитах мои приятелки, които ходеха също при нея и се оказа, че и те всеки месец все някви гъбички имат!

# 2
Тя вече е закрила кабинета си! Сигурно няма много пациенти!   Simple Smile
И на мен ми каза, че съм с гъбички, предписа ми куп лекарства и ми записа още поне 3 посещения...

# 3
Аз бях при нея миналата година, на 32 съм и това беше първия толкова обстоен и внимателен преглед, който са ми правили. Имам час записан за утре, та не знам защо казвате, че й е затворен кабинета, работи си.
Както и да е, аз съм доволна от нея.

# 4
Прекрасен професионалист . Компетентна , загрижена за пациента, информирана и отзивчива. Кабинетът работи активно и има много пациенти. Препоръчвам горещо.

# 5
Не знам какво се е объркало с диагнозата на Sioux, надявам се че бременността е минала безпроблемно и в момента се радват на здраво и щастливо дете.
Аз съм ходила по безброй доктори, които претръпнали от професионализма и стажа си се държат грубо и с безразличие. На едно място "бях" с преканцероза 2ра степен, на друго 3та и за конизация, накрая минах "само" с изгаряне (слава Богу). По едно време поредния доктор ми обясняваше как с поликистоза (без да я лекува, защото е "нормално" да я имаш) може да се забременее единствено чрез инвитро и услужливо ме прати при съответните хора (не че бързах да забременявам). Та на кратко, бягайки от кабинет на кабинет най-накрая попаднах на Др. Кожева и от тогава (две години или повече) не съм потърсила друго мнение, по-внимателен гинеколог от нея няма, а прегледите и са най-обстойните и изчерпателни. Относно лекарствата срещу гъбички и тем подобни и аз не примирам от щастие, но и без нейната дизагноза, виждам че има проблем и нещо трябва да се предприеме.   
Аз съм доволна от нейната работа, кабинета и все още е на същия адрес и пациентите и не бягат от нея!!     

# 6
Здравейте,
току що се връщам от преглед при д-р Кожева, не само, че е там и си работи, ами е и най-внимателната, изчерпателна и компетентна лекарка, при която съм била. И двете бременности при нея ходех, след ражданията пак при нея ходя на прегледи. За гъбичките наистина е по-взискателна, но то в крайна сметка си е за наш комфорт да сме чисти от "гадове". Доста мои приятелки ходиха при нея и всичките са доволни. Тя не пести време и обяснява всичко, не като другите мумии дето една дума не ти казват и не обясняват. Всеки сам си преценява, но аз я препоръчвам горещо...жената е златна  newsm51

# 7
И аз бях при д-р Кожева преди няколко дни. Не съм чула някога да е затваряла кабинета си, тотално отдадена на работата си е, аз съм крайно доволна от нея. Препоръчвам я на всички дами с две ръце независимо дали искате просто преглед или конкретни изследвания, ехограф и прочие. Знам за нейни пациентки, които не са могли да забременеят, че след консултации и недълго лечение имат чудесни здрави бебоци. Прегледа при нея отнема време, тя обяснява всичко - какво прави, защо го прави, може да я питате за всичко. Налагало ми се е да правя и други манипулации и при нужда ще ви препрати към специалист, ще ви даде телефон, ще ви обясни къде да идете и какво да очаквате. Това си е мое мнение, както и на мои познати и приятелки и не го налагам, но се радвам, че все още има такива лекари в София.

# 8
Страхотен професионалист и страхотен човек. Д-р Бойка Кожева е изключително внимателна  и обстойна  при прегледите , отделя необходимото време и обяснява на пациента. Най- некомерсиалният гинеколог при когото съм попадала. Неин пациент съм от няколко години, тя проследи и двете ми бременности, имам две страхотни деца и съм била спокойна по време на бременностите си именно благодарение на нея. Продължавам да ходя при нея когато имам оплаквания а и на профилактични прегледи.  Мои приятелки които съм изпратила при нея също са доволни и продължават да я посещават когато имат нужда. Дано има повече такива лекари като нея!

# 9
Здравейте, дали има по-скорошни мнения за д-р Кожева? Колебая се дали да си запиша час при нея за профилактичен преглед.

Общи условия

Активация на акаунт