Вълци, вампири, ловци: предколедни желания и новогодишна приказка! тема 9

• 17 340
  • 615
  •   1
Отговори
# 120
Лол,Теди  bowuu

А добро утро Ви,днес детето беше послушно и спахме до 09:50  Joy

# 121
Лисе, да я нацелуваш малката душица послушна Heart Eyes мойто още със запек, демек- недоспала и крива втори ден /за мен говоря/ Laughing

# 122
Лисе, да я нацелуваш малката душица послушна Heart Eyes мойто още със запек, демек- недоспала и крива втори ден /за мен говоря/ Laughing
И ти- твоята   bouquet
Значи викате трябва да допишем историята на Ваня или да си измислим някаква наша с някви други герои ? newsm78
Бтв,снощи доста бяхте полудели  hahaha

# 123
Лисе, нещо като дописване трябва да се получи/аз поне така разбрах/ и да се включват всички герои, на мен обаче много идеи ми идват в главата и ми е много трудно да ги събера Embarassed и да ги систематизирам Embarassed затова просто изстрелях нещо на прима виста, че Ването да не ми размаха показалката, че не съм си написала домашното hahaha

# 124
Ъхъ ! Май,разбрах  Crazy

# 125
Аз си мисля, че всеки пише каквото си иска, стига да има връзка с написаното преди това, за да се получи цялостна история. Готино е да се вкараме и ние.  hahaha

Теди, разцвилих се адски!  smile3532

Иванофф излезе от "Шардонето" с целеустремена походка и се огледа коя посока да хване. Погледна надясно, но оттам ѝ се ококори Драма Куин Едно, който ходеше и търсеше мома Буба по улиците, защото сърцето или нещо друго го теглеше към нея. Иванофф рязко пое дъх от шока и се обърна наляво. Там пък Импала ѝ изпръхтя в лицето, а Лас Мигльо ѝ подари дълъг събличащ поглед от типа "How're YOU doin'", който всички помним от Джоуи. невинното момиче сметна това за прекалено.
- Мамка му, тръгвам направо, пък каквото ще да става! - И закрачи по улицата, която свършваше в буйни шубраци, преминаващи в градски лес. А колко тайни криеше този лес...

# 126
...но никоя тайна не бе достатъчно страшна, за да я отклони от намерението й да го открие и да изпълни задачата си. Непоколебимо крачеше из буйната растителност и не спираше да си повтаря мантрата 'Ш'го прасна, пък той нека ми се сърди, важното е света да се спаси' 'Спаси света от гибел'. И така не след дълго се озова на прага му, от къщата се чуваше коледна музика, навсякъде се усещаше коледния дух и настроение, той беше усетил пристигането й и след секунда вече беше на вратата с шампанско в ръка, все още окървавени дрехи и лице и част от косата на поредната жертва в ръка. При този му вид ИваноФФ не издържа и дори без да се представя го бутна навътре, трясна вратата и докато Ориджинал се осъзнаваше, тя вече пресъздаваше сцени от Fifty Shades of IvanoFF с него...

# 127
...В същото време, подочул че света е загрозен от гибел Схванат Врат прескачаше от покрив на покрив в бързане да помогне за предотвратяване на жестокото събитие. Той беше добре оборудван с прашка и три чувала камъчета, но за всеки случай беше взел със себе си лък и стрели, които нямаше ни най- малка представа как ще използва при нужда. Всичко вървеше по план и придвиждането се осъществяваше лесно и по график, не само благодарение на ловкостта и опита, които Схванат Врат беше получил в Балетната школа, но и заради аеродинамичната извивка на краката му. За негово съжаление обаче, както си прескачаше се препъна в неустоимата според него Жабешки поглед, която стоеше и си ридаеше, че татко не й е купил кукла и той реши да се забави, но да остане и да я научи как да борави с прашка, за да може да отмъсти на тати...

# 128
За нещастие на ИваноФФ Лас Мигльо и Лас Муус, които бяха пристигнали в града да отрепат мома Катя (но не можаха да я намерят, защото като всяко тъпо същество Катя прекарваше 90 % от времето си в моловете, а в Свръхтъпград моловете бяха свръхмолове...) я бяха проследили до къщата на Оригиналдъ вампира и в момента на демонстрираните Фифти Стайл сцени те вече обикаляха имението и проверяваха дали отнякъде мирише на сяра, оборски тор и разлагащи се трупове. Вярното им фъркато Лас Кас беше долетял при тях само преди 5 минути, когато надуши миризма на прах от бял дъб и изсушени като стафиди вампири.. Ето защо те се насочиха към едно подземие под имението (пътят към който се откри след наводнението) и ето какво се случи вътре..

# 129
  • София
Моля ви, измислете нещо за Лас Мустаки Praynig

А, добро утро Hug

# 130
  • Варна
NellyR, вчера се смях с глас. Много ме развесели с акцията около тази персона. Hug

# 131
Нели, кой този гусин, Льо Мустажи по- му отива мисля... Laughing

# 132
  • София
Кат го видях и край - вече не съществува друг мъж за мене hahaha. Не знам как съм го пропуснала.
Както искате го наречете, искам да го има в разказа Naughty

# 133
ма какво го играе, да е по- лесно да се оформи характера Joy

аз се покривам, че ей сега като ми рипне Ваня насреща, дето съм я включила няма сваря да избягам Joy

# 134
Нелиии,  Joy още нямам лично съобщение за търга!  Crossing Arms Ще се разсърдя.Може ли снощи при брокатите да пиша 3 пъти "мой" ,после четиристишие при Фатмата и още да не ме търсят за търга?  Thinking Така не може!  Naughty

Теди,човека го играе свидетел на изнасилване и после влюбен в изнасилената,борещ се за внимание!  Sick

Общи условия

Активация на акаунт