Вълци, вампири, ловци: предколедни желания и новогодишна приказка! тема 9

• 17 292
  • 615
  •   1
Отговори
# 165
Ей така се стига до граждански войни, от слухове. Едва ли са ви трили, идиотки неземни.  hahaha
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

убаво куче  Mr. Green

# 166
...Докато всеки в Свръхтъпград се беше заел със себе си- кой умираше, кой се молеше, кой спасяваше света, малкия Дървосекач- Джеремсън, беше хванал една брадва и обикаляше с транс-хаотични движения в кръг, преминаващ към елипс, с елементи на триъгълник, преливащи в паралелепипед и се чудеше как може Анка толкова да го е напила снощи, че чак да е хванал маркера и да си е рисувал анимационни герои върху ръцете. Тази мисъл го влудяваше дотолкова, че колкото повече се въртеше в квадрат, толкова повече му идваше да хване тая ми ти брадва и да подкара всичко живо и да видят те на кого ще викат 'Малкия Джеремсън'...

# 167
Теди,я ме светнете на кой какви са имената  hahaha

# 168
  • КиТ
.
Плами, то нямаше нищо толкова лошо. Дени влезе и каза три пъти : МОЙ, МОЙ, МОЙ. Ваня каза да ни извинят, че си я прибираме в темата, после влезе и Горджъс със същия текст като Дени. Ваня каза, че не сме луди, само сме петъчно-хормонално настроени и тва е, ко толкова Mr. Green

Викаш съвсем невинно преминахте  Crazy Whistling Joy Joy Joy Joy Joy Joy Па що са ви изтрили  Whistling Thinking Joy Joy Joy Joy Joy

# 169
  • София
Виж, фатмагюлците ни приеха добре, не ни обърнаха внимание  hahaha

# 170
  • КиТ
Даже ви се зарадваха  Crazy hahaha Аз знам,че там са добри души,за това все ги използвам при някви напечени анкети  Blush Joy Joy Joy Joy

# 171
Теди,я ме светнете на кой какви са имената  hahaha

Джеремсън от Джеръми, Анка е Суки /ако не се лъжа/, ИваноФФ е Ването, Ориджинал/Оригиналдъ е Клаус, Лас..... са свръховете, ДрамаКуин и Буба май ги уточнихме, кой остана неназован?

# 172
  • София
Мне бе, не ни отразиха въобще. Ами ние хванахме рожден ден де, та се размятаха разни неща там - тоз с мустаките на първо място hahaha

# 173
Тенк ю   bouquet

# 174
Мне бе, не ни отразиха въобще. Ами ние хванахме рожден ден де, та се размятаха разни неща там - тоз с мустаките на първо място hahaha

smile3532 smile3532 Тамаам!  bowuu

# 175
  • КиТ
Как бе,я гледай  Crazy Whistling Не може да се скрие в срит текс  Blush

"Фатмагюл, Фатмагюл, ти си кат зюмбюл,
щом те видя и сърцето ми спира."  bowuu

От вътре напира, отвътре напира,
да та **** и да гледам сеира! Joy

ЧРД на Маричка!  bouquet

Хахаха - това е съвсем в тон с Марчето на Обратен ефект! Simple Smile))

Благодаря! Simple Smile))

# 176
Нели, не казваш, че се почерпихте Simple Smile.

# 177
  • София
Ми да, ама те си помислиха, че това е поздрав за р.д на Маричка hahaha

# 178
  • София
Оуууу! Не мога! Шумръ от смях!  Joy Joy Joy Joy

Начи само да внеса малко уточнения
Дъ Братята са Салваторе - Драма Куин е Деймън, The Ripper (Драма Куин Джуниър) е Стефан.
Хубавата Елена я кръстих Градне Д(р)ама.
Клаус е Британецът (който го кръсти Дъ Оригиналдъ Аби да обясни що му вика така, че да има логика)

# 179
  • Ямбол
Mерабаа

Верно,че сте ходили на рожден ден при Фатмето Joy Joy Joy

Не мога да сваря,да ви изчета творенията LaughingБравос   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт