SUPERNATURAL: Love me, Winchester!

• 23 902
  • 750
  •   1
Отговори
# 375
О,Мистик , добра новина  Hug

# 376
Да ви се похваля.Дойде ми книгата Supernatural - The Essential Supernatural: On the Road with Sam and Dean Winchester.Прекрасна е.Снимките са толкова хубави.По-голяма е отколкото очаквах.Искам специално да благодаря на Импалка  Hug за помощта при поръчването.Заслужава си парите.Сигурно съм единствената луда, която опита да помирише добавката ароматизатор на страница 30 дали има мирис. Joy

# 377
  • # супернатурална #
Джен, радвам се за теб! Снимай се с придобивката и се покажи  Grinning

Импалко, дай, дай  smile3521

Нямам какво друго да кажа, поне да покажа

# 378
О,честита придобивка  Hug
Ако не е тайна какви пари е ? Thinking
Аз ако не тази вечер,то утре по някое време ще свърша със сезон 7  newsm44

# 379
В момента нямам много хубава камера, но това е книгата.Всичко с транспортни, митнически, опаковачни разходи ми излезе 32 лири.

# 380
Много добре изглежда  Peace

# 381
New Year's Resolutions for Your Favorite TV Characters (as  … tten by the Fans):
""(Supernatural's) Dean Winchester: My New Year's Resolution is to hug my Angel Cas (Misha Collins) more."— Hannah"
Ха! Имало още от добрите стари Дестиел фенове. А аз се уча да преглъщам, Галче, преглъщам Дийн/Бени-тата Grinning .

Джен,
 Party Честито за книгата, много се радвам, мно-го.

Сигурно съм единствената луда, която опита да помирише добавката ароматизатор на страница 30 дали има мирис. Joy
Скрит текст:
Няма да кажа, няма Laughing . Само ще Whistling Mr. Green .

С удоволствие, ама в събота. Искаш всичките на Джаред от колажа или да, нали?

PS. " "
Ай, колко ми прилича hahaha !

# 382
  • # супернатурална #
Или да, или да! + една на Дженсън, ще те оставя да познаеш коя  Flutter

# 383
Oнази, на която ще видиш какъв е часовника му. Ама съм умна и досетлива bowuu .

Свършило е гласуването на tv.com: сериалът e спечелил в категория 'Best Horror/Supernatural Series', братята - в 'Most Dynamic Duo', но, за съжаление, не сме успели да извоюваме победа за Боби в 'Most Tragic Character Death'. А щеше да е хубаво Confused ...

Сочен спойлер за 8.11 Laughing :
Скрит текст:
Question: The winter break is killing me. I need some Supernatural info to save my life. —DJ
Ausiello: Here’s some mouth-to-mouth rescoopatation! We already know that a murder investigation brings Dean and Sam into the wild and wacky world of live-action role playing — specifically a LARPing convention. Now I’m happy to announce that yes, the Brothers Winchester will play dress-up. (Hit the comments with ideas about the kind of cosplay in which you’d like to see Sam and Dean engage!)
Като мушкетьори Mr. Green ! В клинове, ултракъси балонесни гащи, обувки на ток и с токи! С шапки с пера! И мечове! Въх Joy !
Нали ви разказах как сънувах ренесансов Джаред и силно развълнувано Галче Joy .

# 384
Чак като за тапет не, но достатъчно големи ги имам. Казвай, ако искаш Hug .

Една чудесна новина Party :

Нямам търпение да будувам другия четвъртък Joy - ще има защо Peace !

доживяхме

явно това, че се ядосвахме толкома много миналата година все пак е дало ефект!!!!

# 385
Здравейте! Благодаря за поздравленията  Hug

Много се зарадвах за наградите и аз, дали ще ги качат някъде после, че едва ли ще мога да ги гледам лайф.

Нови стари снимки на Дженсън от сесията на Майкъл Мюлер.

# 386
Мале,Злате,разтрепери ме с тези снимки  Heart Eyes

# 387
  • В средата на времето
Подводните снимки ги виждам за първи път Heart Eyes На последната от серията все едно пее "Eye of a tiger" Simple Smile

Злате, благодаря за тези фотоси  bouquet

# 388
# 389
  • # супернатурална #
Oнази, на която ще видиш какъв е часовника му. Ама съм умна и досетлива bowuu .

А аз лесна за разгадаване. С тая моя страст към мъжки ... часовници  Joy

Общи условия

Активация на акаунт