SUPERNATURAL: Love me, Winchester!

• 23 819
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
Ей,наистина страхотни гифчета,аз да видим дали по-късно ще успея да гледам  Hug

# 676
И аз така  Peace

# 677
# 678
  • # супернатурална #
ГледАх! Серията ми хареса (каква изненада  Mr. Green ), стана едно такова напрегнато...Добре, че Сам се раздели с Амелия, не ми харесваше какъв го правят сценаристите и какви думи слагат в устата му като е край нея. Дори тя стоеше по-естествено. Може би искат да покажат, че нейните чувства са истински, докато неговите са самозаблуда  newsm78 Поне аз така го почувствах, обича идеята за любовта, а не нея. Докто Амелия истински го обичаше, чак мен ме заболя като влезе в празната мотелска стая. Едно толкова... безнадеждно...На никоя жена да не и се случва.

Ох, много мъчно ми стана за завалата, чай да се утеша

Последна редакция: чт, 17 яну 2013, 21:03 от Г. Краули

# 679
Да взема да се утеша предварително аз, та чак тогава да нападам новата серия. Да е подготвена романтичната ми душичка  Simple Smile

# 680
8.11 'LARP and the Real Girl' Producer's Preview:

# 681
8.11 'LARP and the Real Girl' Sneak Peek:

# 682
На мен ми стана мъчно за Бениии. Cry

# 683
Добър ден !  Hug

# 684
"Adios", aма пак ще го видим, сигурна съм.

# 685
Много хубави гифчета отново  Hug

Behind the scene -

Последна редакция: пт, 18 яну 2013, 18:34 от малката лисичка

# 686
Здравейте!Нещо сте се умълчали за серията.

Гледах я, хареса ми.На мен пък ми стана много мъчно за Самандриел.Колко месеци мъчение.Наоми пък е мъчела Кастиел.Интересно ми е защо ги мъчи и иска да ги контролира ангелите?От кога е така?Нали след предотвратения апокалипсис ангелите станаха свободни или пък не.Дали просто ги иска да са послушни овце или има по-голяма цел? ThinkingМоже би е свързано с плочата за ангелите.

Тъжна беше и сцената с Амелия, но Сам няма място за връзка сега.Мисля, че и той да я обича, макар и не толкова колкото тя него, но просто няма как напълно да се откъсне от досегашния си живот.

И аз смятам, че Бени ще се върне.

# 687
  • # супернатурална #
И аз мисля, че ще се върне, но няма да е вегетарианец. Май много му се смучеше и имаше нужда от Дийн за да не се изкуши. След като Дийн го отсвири няма да има за какво да се закачи, няма да има за какво да бъде добър.

# 688
И аз мисля, че ще се върне, но няма да е вегетарианец. Май много му се смучеше и имаше нужда от Дийн за да не се изкуши. След като Дийн го отсвири няма да има за какво да се закачи, няма да има за какво да бъде добър.

Мда, лош Дийн.  Crossing Arms

# 689
  • # супернатурална #
Не, не е лош, но трябваше да избере между Бени и брат си. Кой ще го вини, че избра Сам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт