SUPERNATURAL: Love me, Winchester!

• 23 364
  • 750
  •   1
Отговори
# 30
А Лисе лицето да, но и другото е важно  Crossing Arms Whistling

# 31
А Лисе лицето да, но и другото е важно  Crossing Arms Whistling
Е,да,така е  Hug
И най-вече от кръста надоле ...  Mr. Green Blush

# 32
 hahaha hahaha hahaha
 smile3521
Бърз едит: Там видяхме какво има  Whistling Whistling Whistling Whistling Embarassed Embarassed

# 33
И на теб не ти излиза от главата,нЪли   newsm47

# 34
 hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy оуууу ще ме убиеш  Crazy

# 35
Недей,това вече моето е изтрещяване и измислени истории взех да пиша,просто съм за лудница вече - Bite me ,Winchester  hahaha

# 36
Сам е симпятяга той е уравновесеният иначе Сам не може без Дийн и обратното двамата просто се допълват . Grinning

# 37
Сам е симпятяга той е уравновесеният иначе Сам не може без Дийн и обратното двамата просто се допълват . Grinning
smile3521

Летящ обект -   hahaha

# 38
Аз като почнах сериала като видях Сам си казах този в бъдеще ще бъде някъв Луд чичка Grinning и не си го представях да скитосва с Дийн и да унищожава злите демони . Много ми стана гадно когато видя приятелката му как гори не искам и да си помислям какво му е било Cry .

# 39
 Кас Кас Кас  newsm18 newsm18 newsm18 bishop

# 40
Да,наистина много жалко за Джес,по-нататък ще видиш как се развиват нещата около случката.

Мистик,Кас голям пич  Crazy

# 41
Е Лисе тъй си е Crossing Arms

# 42
Ами стана ми жал обаче все пак Сам трябваше са тръгне с браточката си да спасява света Grinning .Е може да не я убиват иначе

# 43
Сериалът е много зарибяващ,Дийн &Дженсън също и както каза и Мистик и Кас ,как да не ги обича човек  Heart Eyes

# 44
И да не забравяме новият любимец от сезон 8 Бени, който се надявам да ни радва още  bishop

Общи условия

Активация на акаунт