SUPERNATURAL: Love me, Winchester!

• 23 817
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
Лош, лош. Crossing Arms

# 691
  • София
Лош, Лош Сам, че кара брат си да избира Crossing Arms

# 692
Лош, Лош Сам, че кара брат си да избира Crossing Arms

Да, да, Сам е виновен, как не се сетих. Crossing Arms

# 693
  • София
Само Сам е. Нашият Жорко както винаги е невинка Innocent

# 694
# 695
Да ги пляскаме Mr. Green щом са лоши.
Обаче не са. И двамата взеха решенията, които изисква "семейния бизнес", мисията им.

# 696
Запис. Както обикновено, две - три страници преди новата тема. Laughing

# 697
На мен пък ми беше мъчно за Сам. Не съм съгласна, че любовта му към Амелия не е истинска. Просто дългът и брата е винаги преди всичко. Това не е сериал за любов. Жал ми е за Бени и си мисля дали няма да бъде убит точно от Дийн. Няма как да не се изкуши.

# 698
И аз изгледах най-накрая ,наистина и мен ме хвана жал за Бени , а и за Сам , че реши това ,но наистина "семейният бизнес" е тяхното "проклятие" ...

# 699
  • # супернатурална #
Много ми хареса решението с напляскването  Mr. Green ама пусто като няма виновни... Няма какво да ги съдим, любовта е за двама  Laughing

# 700
Да , няма да има пляс  Cry

# 701
  • гр. София
Не беше лош епизод. И все пак няма да съм аз, ако не кажа и какво много не ми допадна.  Laughing
Първо, фон дьо тенът на кило. Гримьорите този път се бяха оляли. Лицата на актьорите стояха като шпакловани направо. Имам чувството, че даже ми се омазни вътрешната страна на телевизора  Mr. Green
Второ, задраскването на символите със спрея. Хем бързаха да вкарат Кас в сградата, хем губеха време да зачеркват символите. Ако им бяха цвъцнали по една точка в средата със спрея пак щяха да ги променят и така да ги деактивират. Малко като в арабската азбука, където една точка може да промени всичко.
Трето - що така гърдите Самски бяха епилирани само до средата? Първо реших, че е сянка, та връщах пак да видя, но не е сянка. Визирам сцената в леглото, когато говореше с Амелия.
Четвърто - пак същата сцена. Е бива ли на човек, който все още не е станал от леглото, косата му да е така изрядно сресана и всеки косъм да си е на място?  Mr. Green

Много ми хареса алюзията с горящия храст и гласът. Скоро не ми беше харесвало нещо толкова много в сериала.  Grinning

И аз мисля, че ще се върне, но няма да е вегетарианец. Май много му се смучеше и имаше нужда от Дийн за да не се изкуши. След като Дийн го отсвири няма да има за какво да се закачи, няма да има за какво да бъде добър.

И аз така мисля.
Мисля също, че Бени ще се върне пак. Би било върхът на сценарната глупост да развиват един персонаж толкова време и после да го отпратят просто така. Струва ми се, че по-нататък ще гледаме Бени в доста повратни моменти на сюжета.  Rolling Eyes

# 702
Здрасти, Анн Hug . Точно навреме си.

Виновни или не, аз ще пляскам Whistling . Докато ми жулят гръбчето по камънаците Whistling .

(ай тук пак да свирна Whistling )

# 703
   hahaha

Писано му е на Миша все по шлифер да снима Laughing

# 704
SPN - LARP and the Real Girl CHCH Promo

А ето ги и Сам и Дийн в стил Смело сърце  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт