В интерес на истината, това беше един от многото подаръци, които получих, но аз на следващата година си го върнах с плетена кошница за вестници
И то не с умисъл , а реално си мислел че ще я зарадва , и искрено се учудваше защо тя така реагира.
Едвам оцеля горкият тогава, спаси го само крайно учудената му физиономия защо аз съм бясна.
Много ме развеселихте! Най ме изкефи това с кутията за хляб и кошницата за вестници.
Аз тази година имах някакво тъмно периодче и прекалих с ходенето на курсове за духовно развитие. Накрая се записах на курс, в рекламата на който се казваше, че ще ме свърже с ''всички хубави енергии, които са и ще дойдат на земята''
Оттогава съм обект на големи майтапи в къщи. "Да няма желаещи?!Ай стига, бе! Всички убави енергии само за 250 кинта? Не мое да бъде!''
''Пънки, за Коледа искам да ти купя 1 ангел, да ти помага в духовното развитие и да чупира тъмните сили!''
Е... това бие всички рекорди за "подходящ" подарък. Благодаря ти Ним, много се смях./това дали е истина/?
Е... това бие всички рекорди за "подходящ" подарък. Благодаря ти Ним, много се смях./това дали е истина/?
Препоръчани теми