Коледата ш посрещам вечИ пУ плетени космати гащи и червено влакнестУ ИлечИ-32

• 50 651
  • 704
  •   1
Отговори
# 300
  • BG
smile3532 smile3532 smile3532

Струва ми се, че е време да измислим някакви критерии за евентуални бъдещи нови попълнения.
Айде Цецка се вмъкна в 91-вата минута между капките, ама за някоя бъдеща кукундрела ако прерита, ако не мож' да готви на Бенката пуйката, да забраи членство направо.   smile3508 smile3508 smile3508

Joy Joy Joy

Кака, дан мисуиш, че сме забрайли, че убища снимки от Бъдниту вечар, да са насладим на кулинарнити ти умения!  Twisted Evil

Делтиня ми са губи нящу! Пуфтарям: Делтиня ми са губи нящу!

Ако около слънцето са се появили кръгове - време е да проветрите стаята и да измиете прозорците.

# 301

Кака, дан мисуиш, че сме забрайли, че убища снимки от Бъдниту вечар, да са насладим на кулинарнити ти умения!  Twisted Evil

Ох, какаааа, кака, кво да показвам, то беши една пълна трагедия, малко ли ривах тука на другия ден. Само сърмите ми съ получиха и боба, ама той щото гажитУ го вари него. Ши видя дали няма някой компромат да пукажа сърмите барем, макар, чи бях забранила изрично да съ снима, еле да съ показва на кандидат свекито.  Laughing Laughing  Макар, чи тя артиска жината, хич не върти манджи, можеше и да не забележи, ама знаиш ли  Joy Joy Joy

Ама ся кат замеся какината Делтина питкааааа, мале мила,
тамън за Ивановден мисля да извъртя една на гажиТу (питка това,  newsm64).

Ох, много спамих днес, време е май да си почина, нова година - нов мързел  Mr. Green Mr. Green

# 302
  • BG

Кака, дан мисуиш, че сме забрайли, че убища снимки от Бъдниту вечар, да са насладим на кулинарнити ти умения!  Twisted Evil

Ох, какаааа, кака, кво да показвам, то беши една пълна трагедия.......

Каке, нсъ излагай, найш кви хубай питки със сичко вътри продават ората по магазинити! От няколко зими са възползвам, щот така и не успя да ми са получи години наред питката. Усвен тва месенето абсилютно противоречи на нащи принципи!  bowuu

И все пак, ку решиш на Ивановден:

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

# 303
  • Куциндрел
Ни разбрах ноу кой кво празнува, но да му е чиститу.
Поздравявам всички празнуващи днес с изпълненииту на долния виртуоз:

Делте, бабата гледа чавету, а майка му гледа на Х, щот сноши чавету реши да играе ганкинуту ду 5 сутринта.

На Цецка гледа вечи чавето й се качило на главата...

Ноу правилну, там играе ганкинуту на тиквуната ми.

И ся за капак ши ви кажа един ноу смешин виц на вицаря Къци:
"Две птици летели, едната попилата -На къде да завием."

Ай ся, смейти са.

Последна редакция: ср, 02 яну 2013, 17:10 от Ceca

# 304
  • София

Коледна пуйка с уиски

Необходими продукти: една пуйка с тегло около 5 кг (за 6 души) и една бутилка уиски. Необходими са още сол, пипер, червен пипер, зехтин и тънко нарязана сланина.

Приготвяне: Пуйката се намазва със зехтин и се наръсва обилно със сол, пипер и червен пипер. Покрива се със сланината и се връзва. Фурната се подгрява до 200°C. Наливате си една чаша уиски и я изпивате за кураж.

Поставяте пуйката в една тава и я бутвате във фурната. След това си наливате бързо още две чаши уиски и пиете за сполука. След 20 мин поставяте термостата на 250°C, да бръмчи здраво печката. Наливате си още три чаши уиски.
.....

След охоло шас отварте, обръщшште и глеееаш печенто. Фащшште шшшишшшето и ссссипвашшш няколк глътк – хлъц! След ощшшт едн шшшас фниматлно залитат към печката и обръщшшт пуйкта. Внимайте дан си згорит ръцет н шибанта врата. Сипвашшшс ощ едно уйск и така… Пуйкт ощшш три шшшас оставвв фурнат (няа значен колк) и всек дест минът хоишшш д пикаеш. Ако мойшшшш, плзишшшш към фурнт и вайшшшш мисссиркт. Ошшшт една глътк и па опитвшшш да измкншшш тават. Вдигшшш пуйкт от земят и внимаашшш да н паднишшш на хлъзгъвя под. И да паднишшш, няа значен, ссслагшшш жжживотнт в тават…
...

Спиш. На следващия ден пуйката се яде със студена зелева чорба и аспирин.

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 записах  bowuu, Бенито хич не те слуша тъз глава  ooooh! Joy Joy Joy

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
....задължително ли тряа дъ е пуйка, с пиуе дъли шъ стани  Thinking   Mr. Green

Бенке, нещо помъдряла ми съ виждаш от новата година, комплексираш ни, ний толкуз мъдрост ни можем да съберем наведнъж ..пъ камо ли да я измъдрим като теб  Crossing Arms
 Joy

Бобчее
  Hug и от мен и дано сега да е малко по-леко за малкото Бобче  Rolling Eyes

# 305
  • загубено

Ко е туй мързел,ние тук не знаем.Едни сме шътърни були,да
ни завиди чИляк Joy Joy

Мдам, изложихте съ тука пред сички с тва ващу готвене и списялитети, и курабийки, и питки, и намсико по празницити! Кумпрометурахти дуброто име на темътъ, начи! Аз с един гол кекс са  упитах да замажа пулуженеето, ма нинам дали успях! Ай ся да изпляскам примерна мързелска рицепта, куят да стани задължителна за сички членки за догодина! Записвайти ( усобину Елиту!):

Коледна пуйка с уиски

Необходими продукти: една пуйка с тегло около 5 кг (за 6 души) и една бутилка уиски. Необходими са още сол, пипер, червен пипер, зехтин и тънко нарязана сланина.

Приготвяне: Пуйката се намазва със зехтин и се наръсва обилно със сол, пипер и червен пипер. Покрива се със сланината и се връзва. Фурната се подгрява до 200°C. Наливате си една чаша уиски и я изпивате за кураж.

Поставяте пуйката в една тава и я бутвате във фурната. След това си наливате бързо още две чаши уиски и пиете за сполука. След 20 мин поставяте термостата на 250°C, да бръмчи здраво печката. Наливате си още три чаши уиски.
.....

След охоло шас отварте, обръщшште и глеееаш печенто. Фащшште шшшишшшето и ссссипвашшш няколк глътк – хлъц! След ощшшт едн шшшас фниматлно залитат към печката и обръщшшт пуйкта. Внимайте дан си згорит ръцет н шибанта врата. Сипвашшшс ощ едно уйск и така… Пуйкт ощшш три шшшас оставвв фурнат (няа значен колк) и всек дест минът хоишшш д пикаеш. Ако мойшшшш, плзишшшш към фурнт и вайшшшш мисссиркт. Ошшшт една глътк и па опитвшшш да измкншшш тават. Вдигшшш пуйкт от земят и внимаашшш да н паднишшш на хлъзгъвя под. И да паднишшш, няа значен, ссслагшшш жжживотнт в тават…
...

Спиш. На следващия ден пуйката се яде със студена зелева чорба и аспирин.

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Eli  с всичка става бе душа hahaha hahaha hahaha hahaha
То като боба по хайдушки hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Бени,верно си помъдряла за 1 година Thinking hahaha hahaha hahaha

# 306
  • BG

НИ - МО - ЖИ !  Naughty Твърду!  Crossing Arms

Бенке, нещо помъдряла ми съ виждаш от новата година, комплексираш ни, ний толкуз мъдрост ни можем да съберем наведнъж ..пъ камо ли да я измъдрим като теб  Crossing Arms
 Joy

Туй, милинку, не е помъдрявани, а удъртявани!   Tired

Ай пуследно преди тръгвани:

Ако димът се стеле по земята – върнете се и изключете ютията; ако се вдига стълбовидно - може вече и да не се връщате

# 307
  • Куциндрел
Бени, приписах рицептътъ, ся ши я ам на думашните да ми я приготвят.

# 308
  • Varna
БенооооооУУУ,
щЪ УбивЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪъм Joy нИ моА да прочета останалите постове, слИт като прочетох твоя.....  щот от УчИтИ ми ФърчЪт сълзииии от смяФ Joy

мУмичИта, имаФ Ина страотна ИзнИнада днеска...гости от странствУ и до сЯ бяФмИ заИднУ....за тВа сЯ си домъквам задникО....МолА да мЪ извнитИ  bouquet

Кой каза да пУсрещамИ новитИ с тЪрлЪчкиии??? Аз тоА номер го бях предложила в две теми и сЕ така ги посрещаФ....ама има мноУ несериозИн народ. Аз самУ плИта, те додат веднъж, дваж и си бият камшика. Така, чИ акУ давамИ, самУ на сИрИозИн нароТ викам аз. Няма си бУда очитИ и ръцете с кукитИ да плИта, а те да ги крадват и да бЕгат.....ама ха ЯЯЯЯЯЯЯЯ #Cussing out

Точееее,
Ти у Лас Палмас ли ма кака тоА път ooooh! НапраУ на пътя на БатЮ си ....виЙ  с гаЖИтУ шЪ гУ страскатИ ли нЯщУ newsm78 Hug

Утивам да си налея малкУ шампанЦкУ, чИ ощИ хълцам слИт рИцептата на Бената Hug

И аз изчаках вчера Змея и му опеках баницЪтЪ с късметитИ.....Падна ми сЪ пак кУла, ама аС сЪ радвам на лИбУФтЪ....и тВа ми сЪ паднаааа newsm03 newsm47

# 309
Малееейй, таз Бена тотално изпращя hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Записала съм рИцептата, ама имам питанИ..Еликсата иска да замени пуйката и пиУе, а аз питам моЙ ли уискито да бъдИ вино newsm78 Ку нИ моЙ мъжо няма да откаже да я сготви в оригинал Joy

Ели, ш мъ сФиняваш, ама рИцептата е с една бутилка уиски, не две Naughty Joy Joy Joy

# 310
ма ха ЯЯЯЯЯЯЯЯ #Cussing out

Точееее,
Ти у Лас Палмас ли ма кака тоА път ooooh! НапраУ на пътя на БатЮ си ....виЙ  с гаЖИтУ шЪ гУ страскатИ ли нЯщУ newsm78 Hug

Падна ми сЪ пак кУла, ама аС сЪ радвам на лИбУФтЪ....и тВа ми сЪ паднаааа newsm03 newsm47

Мчи как бе, каке  Hug Hug
Ти откъде мислиш знам, чи батЮ си мисли за тебе  newsm08 newsm08

Между другото, едно пиленце ми каза, чи кат съ върне батЮ, ши ти донесе една торба с подаръци и вика да те питам да му кажеш по скайпето ко ши искаш или да е изненада  newsm47 newsm47

Скрит текст:
Хора, ни знам как ши на търпите тая година с Бенката, ама навсякъде у хороскопите пише, чи зодия 3 в 1 (Акула, скумрия и шаран е това) ши са много социално контактни, бърборани и изобщо във вихъра, затва съ извиняваме за спама днес, ама то сига започва.
Айде наздраве пак за именниците, пийнете си, че какво ви чака цяла година спам, не моем ви мислим горките  Joy Joy Joy

Ай утре пак  Two Hearts Two Hearts

Начи, само последно да кажа, чи видях на Масториня питката в темата за питките и да кажа саму, чи ей това е питка-трепач, не кат мойта подметка  Mr. Green Mr. Green
Мастър, напраооо, ни знам вече, мисля се завивам под юрганчето от срам и да захърквам  newsm20

Последна редакция: ср, 02 яну 2013, 21:36 от To4e

# 311
  • Varna
БожИИИИИИ,
Аз забраЙх да чиститя на ИмИнницитИ ooooh!

ЧистИтУУУУ, чиститУУУ, чиститУУУ Hug newsm18  bigdance2 newsm18

# 312
  • BG

Начи, само последно да кажа, чи видях на Масториня питката в темата за питките и да кажа саму, чи ей това е питка-трепач, не кат мойта подметка  Mr. Green Mr. Green
Мастър, напраооо, ни знам вече, мисля се завивам под юрганчето от срам и да захърквам  newsm20

Кат ти каам ни съ хаби.... Crossing Arms  И що не плясна, Точецей, питката тука, пуне да са накефим сички. Мастееееееееееер, донеси, ма каке, малку и на кундрелкити, дееееееееееее!!!!  Praynig Praynig Praynig

Ай тивам чипи-чипи и посли пинкам, утри пак шпръскам акъл! Убичам въ!  Heart Eyes

# 313
  • Куциндрел
Ади, раз-два-три, сички са струити, кой на рабута, кой на други дила.
Тъй ни мога да прая:

И тъй ни мога да прая:

Лек ви ден. Hug

# 314
  • Varna
ТочитУ,
...и гаЖИтУ са наистинЪ в Лас Палмас....ей ги на...снимаФ ги Wink

Точееее, нИ сЪ кУси за питката ма какаааа. тоЙтУ е било пърлнИнка пък Crossing Arms за тВа така е изглеждала. И аз напраЙФ пърлИнка, щото ако бях омесила от тия пити дет ги праЯ кЪт кУзУнак, щяФмИ да Идем с ДиванетУ.....мИ нИнам колкУ времИ newsm78

Еликсандроооо,
За хомеопатията сЪ съграсиФ.....ама и тия УтроИ дет сЪ тЪркалят то теП и ЕликсУФ...ич ни съм съгласна душа....Стига сЪ умирисФа на СиганскУ дееее, ееееееееееее

И глейтИ я как си метнала кракЪ връз ЕликсандрУФ....да дИмунстрина соПствинУС....Ма кака, спокУ, спокУ....и ний си имамИ пУ Ино таквоЗ чудУ на чудИсата ooooh!

Зузулинке,
кЪк рискувЪ да сЪ нахиндриж във ваната .....У тоя студ  cold  нали сЪ къпа за Нова гУдина, толкУЗ честУ не е на УбУ

Мумич,
Що така с лошУ ма душЪ....ощИ Ут сутринтЪ newsm78   Я кажи кой тЪ Идоса Hug

ЕтУ и Нерката,
кЪк спи нИУбИзпУкУявана....кЪт няма чИченци околУ тяФ......шЪ Уткара гледам до слИТ УбяТ

Збарах и Сесяка,
как прИпуска за раУта.....ама дали не бяга по скорУ, от оня малкиЬО ревлЮ newsm78

Бенко,
на Мама слаТкУкУ.....неустоим и щастлив.....

ОбачИИИ, сАкивах коЙ напраЙл У тоЙта стаЯ Shocked И нИзнам нервната ти системЪ на кВо дИрИдже е и кЪк шЪ възприИмИш тоя натюрморт Rolling Eyes

хем е натюр кака, хем напраУ си е ...морт Laughing

Бобе,
Граби каке, сЕ за теП съм ги купувала Hug

Общи условия

Активация на акаунт