Коледата ш посрещам вечИ пУ плетени космати гащи и червено влакнестУ ИлечИ-32

• 50 622
  • 704
  •   1
Отговори
# 585
драсти wavey

Фейти, появила си се, мила Hug Ще се захранвате с Пламчо-сладуранчо, направо си му е време вече, та той е голям батко Laughing Може да споделиш и ти някоя снимка да го видим колко е пораснало нашето момче Heart Eyes

Изчезвам да прелистя албумчето да видя сладката Кали Heart Eyes Ели, страхотна обиколка сте си направили. Чудесно е това, че възпитаваш по този начин любов към родината в децата си, а и обогатяваш знанията им Hug

# 586
Добър ден  Crazy

Фейти здравей  Hug , мале кога станахте и вие за захранване, мале как лети времето  ooooh! ще чакаме снимки на голям Пламенчо  Mr. Green.

Ели ти ми скри шапката с този маршрут бе Shocked Whistling браво на вас, и както е казала и  Зу много хубаво, че я ограмотяваш от сега малката сладурана Hug.  И ти викаш си културна и ограмотена и се теб немоЙ да са говори  Whistling Crazy Joy В Палеонтологическият музей какво има  newsm78 , че не съм ходила  Blush. И аз бегам да видя снимките  Simple Smile. Мдаа видях и вече разбрах какво има в музея  Mr. Green, голяма е кукла тази Калия да ит е жива и здрава Hug.

мнооо мъ мързи  Outta Joint щото е Събота ли  Whistling

# 587
  • Куциндрел
Хилоу.
Бабата избяга у отпуска ина седмица у Варна и ся ши са гледаме с малкия. Той си е екстра, расте, дивее и нови нумира учи. Снощи пак са събуди и откарахми до късну. Аз чита книга, той гледа ТВ и ми вика "цици". hahaha Викам му - га кажиш мама, ши ти убърна фнимании, ама не - цици та цици. Накрая "цици" гу взе да гушка.
Нерооо, то не устаналу, де ши раждаш? Ут ся тучи циците, чи глей ко става при нас.
Фате, колку е гуляму бебиту ти?
/ас ся нал съм онли на фълна бебоци./

Точе, глей ко мойш си скуласаш ут устаналата ти китка у вас.

# 588
Фате, колку е гуляму бебиту ти?
/ас ся нал съм онли на фълна бебоци./

4 м. и 10 дена  Heart Eyes

Ели  ... страхотна е малката кукла  Hug

Фейти, появила си се, мила Hug Ще се захранвате с Пламчо-сладуранчо, направо си му е време вече, та той е голям батко Laughing Може да споделиш и ти някоя снимка да го видим колко е пораснало нашето момче Heart Eyes

Айди качих ви малку фото .... гушкам ви  Hug Hug Hug Hug Hug

# 589
Оле Фейти колко е пораснало това момче  Heart Eyes Hug , много е сладък пу-пу и вече играе и гризе октоподи  hahaha да не ви хващат първите зъбки  Whistling. Значи вече сериозно са започнали забавленията за мама  Mr. Green.

# 590
Оле Фейти колко е пораснало това момче  Heart Eyes Hug , много е сладък пу-пу и вече играе и гризе октоподи  hahaha да не ви хващат първите зъбки  Whistling. Значи вече сериозно са започнали забавленията за мама  Mr. Green.

Не питай ... вече хваща всичко и то отива директно в устата  Mr. Green обръщаме се всякак си, прави повдигания като за лицеви опори и вече се върти в кръг  Crazy зъбче също ни се е показало  Shocked Общо взето е голямо шило и е много жилав. Не се спира и за 1 минута  и направо ми спира тока ooooh! добре, че взех кенгу, че го разнасям така .... без кръст и ръце оставам вече  Tired Mr. Green

# 591
  • загубено
Фейти,много пораснало човечето Heart Eyes Hug
Голям сладур,жив и здрав да е пък ще носиш де ще идеш Joy Hug Hug Hug

Малее как върви времето Whistling

Цецке,тук ще си раждам.И голям е раждан тук и момата.

# 592
  • Varna
За захранката на ПламитУ Wink

и малкУ пържили....ням да мАА само кИфтета и кИбапчИта я Wink

.......

......УтивЪм да мЪ мързи.....

# 593
  • Куциндрел
А добър ден.

Ели,

Фате, то съвсем нюню твойту беби. Ся ши видиш на лято кви ще ги върши, ши иска да оди, сичку да зима, иптен шти спре тоците. Ей ти захранка за бебончи.

Точе, признай си, чи испаса китките.

Делтиии, днес дан нямаш събрании с други фешън муми?

Нерии, де зяпати с Неридуф?

Зузо, ноу си фешън.

Бено, на куго зимаш мярката?

Мастер, видох те колко си убава. Туй събрании на убавици ли е? Ноу ти припка жълтуту.

Бобо и маскирана тъ пузнах.

Трънчи, брау, съсипъ ристрикшъна.

# 594

Добър дАн!  Laughing

Цецеей....МноУ космата си мъ изтипосала бре!  Rolling Eyes hahaha Mr. Green

Идно сладуледчИ шА Апнеш ли? ...

# 595
  • Varna
Нямам беее, нямам никакви сИдянки с други съфорумки, нямам и други таквиЗи....подвизи бИзпУдобни.

Скрит текст:
Просто ближех рани...отново от разочарование ...на приятели.....Вече много ме е страх,вярвайте ми много ме е страх...Да даваш всичко, да си отваряш душата и да допускаш до нея, да си зад даден приятел....и накрая един среден получаваш. Аз все обич и приятелство да раздавам.....е по голяма патка от мене няма smile3538. Уверих се за сетен път...шЪ сЪ Упрая, де шЪ одя. Но това е лошо, че ако се появи истинско другарче след време, аз щи го загърбя, щото вече нали мноУ мЪ ИстраФ Sad

EтУ да мЪ видитИ, колко съм гУркичка....

......

ИначИИИ, хИлоЛ мацурачки Hug

# 596
Делтей....Я горе главата!......Много таквиз псевдо приятели има......Аз също се опарих преди време.....Още ме държи.......Трудно се доверявам и вече си имам доста поставени бариери......Не допускам всеки до себе си.....Но допусна ли го даден човек - раздавам си се......Аз не съм половинчата.....Или-или....Средно положение няма......Ако тоя човек се издъни - край! Точка! .....Колкото и да се мъчи да се добере до мен - тц! ......Прощавам,но не забравям!
Пък то си е за него....Каквото ми е направил на него ще се върне в пъти!

Ей на - да ми видиш бариерите....

# 597
Делтиньоооо,нали сме още зеленяци  Mr. Green не се ли научи на акъл!?  Hug
Дан не ти пука за хора, на които им е все тая дали ТИ си до тях!
Цунки по муцунки   love001

И мощна прегръдка от почти всички  Mr. Green

Мастериня ти го е казала по- сбито, това дето съ сетих да кажа аз...  Heart Eyes
А моето изказване имаше и червена точка...  Embarassed

# 598
  • Varna
бичЪм вЪ сичкитИ

ПраИ стИ за сичкУ деТ стИ ми писали......ама аз на проста, проста не ми УврЕ детскиЬО акъл smile3538 ОдъртеФ и сЕ съм си такваЗ.....ма нека ми, пада ми сЪ smile3538

тивам да гледам филмувИ сЯ...и да мЪ мързи...шЪ  1ironing по къснУ за разнУУбразие..

Ама сЪ убади и БаткУ, и малкУ ми мина де....Аз гУ търсиФ по точнУ, да ми обясни как да смИнЪ контактЯ, че сгърмЕ таА сутрин....Добре, чИ сЪ У западната Ивропа, та по еФтинУ излиза да обянснЯ ко да прая по рЮмонтитИ.

хаДи, Утивам аз newsm49

# 599
Делте, 

Не плачи, а се усмихни  Hug Hug Hug

Скрит текст:
Аз пък много се радвам, чи тая пуста криза дойде, шото ши вземе да си замине скоро, ама покрай нея разчистих всичките патици-псевдоприятелки на килограм и останаха точно 2   newsm47 newsm47
То много лесно за ядене и пиене да са ти приятели, ама кат дойде време да те подкрепи някой, е те тогава се вижда кой вълк в овча кожа, кой сват и на булката брат  Mr. Green Mr. Green
Да е жива и здрава тая криза, каке, чи разчисти калпавите хора, ходи пални една свещ, чи си се отървала и да знаиш, чи много те обичаме!

Мен - много мързи, чака гаЖи до донесе нещо за ядене и продължава със жълтите сапунки, приготвих 2 пакета големи салфетки да си порева, чи пича се очаква да умре оня добрия  hahaha hahaha hahaha,
гажиТу пък гледа мачове и  релаксираме.
За дискотеката няма ко да завиждате да ви кажа, ощи пушат вътре, на мен ми стана лошо към 2  Rolling Eyes Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт