Коледата ш посрещам вечИ пУ плетени космати гащи и червено влакнестУ ИлечИ-32

• 50 580
  • 704
  •   1
Отговори
# 570
  • загубено
Зузи,пак ли тоя откачалник бре Tired
Не се занимавайте с него,че да не стане беля.
Уф викай полиция ако се олее.

Мастърче,здрасти и на теб wavey
Ко ново?

# 571
  • BG

Бено мъ, че ти колко уши имаш, че да нахраниш с тях толкоз гладен народ newsm78

Ми каке, мисуих, че са ми малки, ма глей Мастър как ма издукарала - нещу сигур са комбина с мойти, гладни пак нема да устанат  smile3516

# 572
Бени аз малко съм по-млада от теб мА пък не ми се ходи по мискутеки Crazy....т.е. явно съм одъртяла  Thinking

Нери
Скрит текст:
дребен прави основно бели  ooooh! , сега като няма много възможност за излизане и е основно в къщи и направо издивява. Щом вечер идва доброволно да се занимаваме с образователни игри (заради проговарянето) а друг път го гоня а той не иска. Иначе се виждат всяка вечер с тати по скайпа и така  Simple Smile .
 А ти така и не каза кога влизаш в деветия  Hug

Мастърче хИлоу  Hug

# 573

Мастърче,здрасти и на теб wavey
Ко ново?

Разхубавила съм сЪ нЯщу...... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:

Хилоу банда!

# 574
  • BG

Другия месец ша стааме лели  newsm44

# 575

тъй ли беше  Mr. Green и мен ми се върти нещо Февруари ма да не се бъркам  Crazy

# 576
  • загубено
Бени,супер си  .
Ушите ти не се забелязват направо Joy

Бобо,
Скрит текст:
то зимата така става.Децата не могат да си израходят енерията,и
стой та гледай Laughing здрави нерви за теб Hug
Липсва му сигурно тати на милото Hug
Края на месеца влизам в 9.терминът е за 28.02.
Не остана Laughing

# 577
Ехее Нерка наистина не остана Hug Hug Hug ама тогава и ти като Фейт ще ни позабравиш  Rolling Eyes

ФейтитУ вИнага да се пУяви и да каже как са  Naughty

# 578
  • BG
Ни са бъзикайти с мени, ми ма съжалети малку, чи вечи наистина ма зафанаа...!!!!  ooooh!

# 579
Неринда, направо не мога да повярвам, че му се види края вече на бременеенето, идва веселата част Mr. Green Много ти се радвам..пу пу пу  Hug Ще бъда горда леля на малката Неринда Heart Eyes

Бенке, нИдей сЪ жалва, добре са ти ушаците Joy Joy Joy Аз бухнах една пица и толкоз, не ми се прави друго днес Crossing Arms Ще кажеш, че ме мързи Thinking  hahaha

Ай наздравИ с червено вино..(Ели, къде си)  Mr. Green

# 580
Бенче, ми ш та зафанат, ду ся тракаха с тез празни паници hahaha hahaha hahaha

# 581
  • загубено
и аз мятам пицата  chef
Ай наздраве,аз със сокче Mr. Green

Бенке,аре бегай мятай пица,че ушите ти отидоФа Joy

# 582
  • София

Party То дошло бе  Hug... Нерката не си е сложила лентичка и човек губи представа  Crazy

Нерка, мерси, добре са момите, слушат с по едно ухо  Joy

Бобе,
Скрит текст:
питаш за задачките-закачките  Mr. Green Като оставим настрана ежедневните битови задачки , специално днес с Калето бяхме туристки из София, обиколихме 5 музея, 1 галерия, 1 църква и се возихме на метрото  Joy Не бях се качвала на новата линия, която вече не е нова, ама с колата щеше да ми е по-сложно в центъра и по-скъпо. Нали съм ви казвала, че събираме печати от 100-те туристически обекта и в София има към 12-13 обекта, а ние имахме само 3 печата и реших днес следобед да направим обзорна обиколка.:
Бяхме в:
Църковен музей
Ахреологическият музей
Етнографският музей
Палеонтологическият музей,
Спортният музей на Нац.стадион
Нац. Худ. галерия
църквата Св. София
...и другата забележителност..метрото  Mr. Green
Без крака останахме  ooooh! Сега не може да се говори с мен, много съм културна, даже не допускам правописни грешки  Naughty
Сложила съм няколко снимчици в албума, Кали се снима с коминочистач и скелет на мамут   Joy

# 583
  • загубено
Ели,
голяма сладурка Кали Hug Heart Eyes

Отивай да си сипеш нещо за пиене,напълно заслужено след
такъв тежък маршрут  Drunk

# 584
Ох милички ... виждам, че не сте ме забравили и с добро ме споменавата  Mr. Green  Hug
Нямам много време напоследък.
Иначе онзи ден ходихме на ДК и сме наддали цели 150 гр и сме пораснали цял 1 см   Naughty Mr. Green Сменям тактиката на хранене сега, пък ще видим  Whistling Тя, че кърмата вече ми намалява е факт, но педи спомена, че и не е много хранителна явно. Другия месец почвам и захранката и ще има шоу eat

Нери ... скоро ще ви пусна нови снимки  Hug

Бичкам ви  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт