Антисоциални, интровертни, темерутковци - 3

• 8 675
  • 100
  •   1
Отговори
# 1
Чудесен пример на тема за антисоциални темерутковци - никой не пише 😂
Ако беше в някой от другите раздели, щеше да има: а, у, запис, мерси, чудесна тема, а тук си мълчим и просто се наслаждаваме, че темата си я има ♥️

# 2
Тя и така започва. С една смешка и линк към старата, няма нужда да се обясняваме 😆👏🏻

# 3
Предлагат от работата да се събираме на ресторант другата седмица. Ще повърна. Чудех се как да откажа, ама как пък точно през тази вечер ще "имам ангажимент". Не става. Тиймбилдинг няма що. Другият вариант е направо да им кажа, че не ми се седи на маса с колеги. Има и по груба версия. Не обичам превъзнасяния.Rolling Eyes

А и казва ми се трябвало да се събирам измежду хора, да излизам, да се запознавам, да общувам и създавам контакти. Силно явно прави впечатление.

# 4
Здравейте,радвам се че ви намерих. Толкова е прекрасно да разбереш че не си сам сред неспиращите бърборковци.
Ще побутна темата, като 100000000%интроверт имам проблем който бих искала да разбера как е положението при вас и как се справяте. Проблема е в работната сфера, поради това че съм интроверт и не желая а и нямам приятели и кой знае какви контакти винаги ми е било адски трудно да си намеря работа, защото масово се назначават "свои хора",а аз като не съм човек на никого съответно почти никъде не ме вземат. На интервюта също е много трудно ,защото отново не обичам да изпъквам и са се изтъквам и съответно те режат. До скоро преди една година бях адвокат, но тази сфера е изключително неблагоприятно да си интроверт , защото ключовото там са КОНТАКТИТЕ; които аз освен че нямам и не искам да имам. Та въпроса ми е как намирате работа щом сте интроверти. Както вече писах при мен работата е много зле в това отношение. Някак "завиждам"на екстровертите,че с такава лекота намират работа,все приятел ги препоръчал и т.н.,а при мен.....😔Иначе с годините започнах да обичам интровертността си. Скоро си мислех колко съм щастлива,че нямам приятели и ме обзе едно таково топло и хубаво чувство на истинско щастие.
Моля за вашият опит по темата с професионалната реализация

# 5
Трудно е. Най-добрата професия за интроверт е пазач на фар Smiley След това може би библиотекар, програмист, графичен дизайнер иии...друго не се сещам.

# 6
По темата с работата. Не знам дали само е трудно, но за мен даже е крайно нежелателно да се занимавам с по- високи позиции точно заради това, че ще трябва да се комуникирам постоянно с колеги от моята и от по-високите позиции, да се движа с тях и да нямам никакво лично пространство и време. При нас са така нещата, извън града сме и дори до тоалетната ще трябва да сме заедно. А за жалост повечето от тях въобще не ми допадат и ще бъде мъчение за мен.
Била съм почти 25 години в средния мениджмънт, но в градски условия и поне в почивките можех да излизам сама, ако искам. Имах си и отделен офис, което също е много важно за един интроверт. Тук няма такъв вариант и това ме спира. Нова работа не търся, защото на сегашната ми харесва работното време.

# 7
Не мога така бързо, ще ви навестя след няколко страници. Това сигурно ще е след 5 години, съдейки по скоростта, с която расте темата.

# 8
С годините на работа усвоих умението за здравословно дистанциране от ден първи + умението никога и за нищо да не се раздавам на 100%. Стоенето в сянка ми дава спокойствие.
Осем години бях сама , а сега съм на нова работа в колектив и ми се налага напасване.
Предполагам разбирате с какъв кеф ги пускам всички заедно на фас почивка, защото те ме гледат странно😉
След това аз излизам на епъл почивка и така си осигурявам моето дзен време на макс, докато бавно си ръфам възможно по- голяма ябълка😊

# 9
Благодаря на Бубанка на новата тема.
Щастливо се отървах от фасовете и фас-паузите аз, и кафе пия само с непушачи. Те си ме знаят. И не всеки ден. Мисля, че веднъж в седмицата стига Laughing

# 10
  • София
Да се запиша и аз в темата. Накратко за мен: Не обичам шумни компании, навалици от хора, безмислените и празни приказки. Онлайн общуването е по за мен. Мога да говоря с хора, но определено не с всеки. ММ е екстроверт. Намерили сме баланс, макар че той не ме разбира напълно. За мен идеалната вечер е да чета книга или да гледам хубав филм с кучето, сгушено до мен. Излизаме, разбира се. Скоро не сме, защото имаме бебе. Другият ми кошмар са майките по пейките. Избягвам ги, нямам потребност да общувам с тях. Не се имам за нещо повече, както съм чувала за себе си. Просто ми е по-приятно да седна някъде на спокойствие с бебчо, да си чета книжката или да си гледам нещо на телефона. Шумно е на детските площадки, факт. Прекарахме близо месец на село, заредих се чудесно. Четох, починах си психически. Но ми липсва големият град. Да се слееш с тълпата, където никой не те познава. Стана дълго и спирам.

# 11
С годините на работа усвоих умението за здравословно дистанциране от ден първи + умението никога и за нищо да не се раздавам на 100%. Стоенето в сянка ми дава спокойствие.
Осем години бях сама , а сега съм на нова работа в колектив и ми се налага напасване.
Предполагам разбирате с какъв кеф ги пускам всички заедно на фас почивка, защото те ме гледат странно😉
След това аз излизам на епъл почивка и така си осигурявам моето дзен време на макс, докато бавно си ръфам възможно по- голяма ябълка😊
Мен заради това са ме намразвали Sad

# 12
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Аз отказах да ходя на последните два тийм билдинг-а, и едно Коледно тържество.
 То предложения, вземи детето с теб, то ще ми търсят детегледачка... Ми не искам.

# 13
Мъфин, ти не беше ли мъж или те бъркам с друг потребител?

# 14
  • София
Определено ме бъркаш. Smiley

Общи условия

Активация на акаунт