Антисоциални, интровертни, темерутковци - 3

• 8 707
  • 100
  •   1
Отговори
# 30
Всички интроверти сме попадали в подобни ситуации на обсебване от екстроверти. Никак не е приятно, а факта че няма как той да разбере състоянието в което те поставя, още повече усложнява и утежнява ситуацията за теб.
Аз с годините се научих, че отсяването и дистанцията са много важни за вътрешния ми мир. Много добър слушател съм, висок праг на търпение имам и това ми помага да изтърпя интровертите с техните изяви, нооо... до момента в който се опитат да ми нарушат личното пространство, а недай си да опитат с достойнството ми😡 Усвоила съм умението да ги стопирам само с ледено студения си син поглед.
angelika_ животът си е само твой и единствено от теб зависи с кого и как ще го изживееш.
Не бързай да ти се случват "нещата" и ще видиш как в живота ти ще се появят стойностни и близки по темперамент и светоусещане хора🤗

# 31
  • Мадрид / София
Научих се да се поставям на първо място. И не е егоизъм. Но не занимавам хората с особата си. Преди това гледах първо другите и после мене си, но не е добре, не те оценяват.

# 32
Мъчи ме един въпрос,не си падам по социалните мрежи даже до скоро нямах и фейсбук.Та на въпроса гледам вчера вечерта в Тик Ток едни хора,кой по гащи, кой пие,кой пуши,кой псува седят по цял ден и цяла нощ,някакви битки и само чувам някакви безсмислени думи,крещене и прочие.От 15г до 60+ аз ли съм ненормален или народа тотално се,е побъркал.Ясно е,че изкарват някакви пари от подаръците но нон стоп да,си в някаква матрица тотално безсмислие за мен.

# 33
  • Мадрид / София
Това ти праща алгоритъма да гледаш. И като не си дадеш сметка оставаш с впечатлението, че хората правят само това. Същото е и в ютуб. Ако може махай каквото гледаш. Или си намери интересни занимания извън техниката.

# 34
Имах тикток точно 1 седмица, за да разбера, че не е за мен и си изтрих акаунта. За себе си знам със сигурност, че нямам никаква работа там.

# 35
Тик ток нямам и никога няма да имам. Такива лигавщини не са ми по вкуса. По принцип обичам да чета, не да гледам, т.е. по презумпция това не е за мен.
Инстаграм също.
Да пея в парка също е абсурдна идея, вече съм на възраст, даже и на млади години не бих се отпуснала толкова. Blush
Иначе и аз съм се чувствала изцедена след дълги и безкрайно отегчителни разговори с хора, дори да са ми приятели, всичко вече искам да е с мярка. Непрекъснато да ми говорят и да ме въвличат в разговор, не. Падат ми батериите много бързо.

# 36
Егати щурата съседка. Нека си пее, щом й се пее.

# 37
angelika_ несъвместимост на характерите просто. Тя не може и да си представи как се чувстваш ти. И на мен ми се е случвало, но се уча да разкарвам такива по най-бързия начин, изпиват ми силиците. Понякога с дни се възстановявам след подобни ,,забавления".

В тик ток си направих профил преди няколко години. Влязох само веднъж и излязох много бързо. Сега дори не си знам паролата.

# 38
Здравейте от мен! Страшно много ви благодаря за разбирането!
Олеква ми, че не съм само аз така.

ccvet Много ти благодаря за хубавите думи. И аз ги усещам така нещата. Трябва да се свържа с природата си и да се обичам, такава каквато съм, не да се нагаждам спрямо чуждите стандарти. По-добре без приятели и с малко, но здрава.

Хедуиг- 1 към 1, трябват ми дни да си стъпя обратно на краката, лошото е, че цяла нощ го мисля и днес цял ден, още треперя буквално и съм супер тревожна и неспокойна, не мога да си подредя мислите и да балансирам вътрешния си свят, усещането е сякаш някой ме е пуснал на центрофуга в пералнята или ме е бил с мокра пръчка цял ден.  
Не знам защо продължавам да си ги причиняам тези неща. Ще поставям ясни граници вече, за да запазя здравето си, защото така не може.

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 20:31 от angelika_

# 39
Това ти праща алгоритъма да гледаш. И като не си дадеш сметка оставаш с впечатлението, че хората правят само това. Същото е и в ютуб. Ако може махай каквото гледаш. Или си намери интересни занимания извън техниката.
Ако е към мен имам достатъчно неща извън интернет просто ми показаха и гледахме 5мин

# 40
Да пиша за въпросната съседка. Днес пак ми звъня, направо на телефон, аз мразя така. И изобщо не й върнах обаждане, нито и писах. От една страна е малко неуважително така (не знам вие правите ли го, да ви звънят и да не вдигате Grinning ) но не знам как иначе да се отдалеча от нея и какво да й кажа. Дайте някакъв съвет? И защо се чувствам виновна все... накрая хора няма да останат около мен, толкова исках да си имам съседка и да се виждаме, но всеки път след виждане ми е зле и се съмнявам в себе си като човек и стойност, сякаш тя е повече от мен

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 04:40 от angelika_

# 41
Да пиша за въпросната съседка. Днес пак ми звъня, направо на телефон, аз мразя така. И изобщо не й върнах обаждане, нито и писах. От една страна е малко неуважително така (не знам вие правите ли го, да ви звънят и да не вдигате Grinning ) но не знам как иначе да се отдалеча от нея и какво да й кажа. Дайте някакъв съвет? И защо се чувствам виновна все... накрая хора няма да останат около мен, толкова исках да си имам съседка и да се виждаме, но всеки път след виждане ми е зле и се съмнявам в себе си като човек и стойност, сякаш тя е повече от мен
Когато знам,че е безсмислен разговор и аз не отговарям,ако вдигна ще е за кратко

# 42
Ооо имам една приятелка, която звъни ли ми, рядко вдигам. Пишем си в Месинджър, виждаме се веднъж годишно или по-рядко. Натоварва ме, напряга ме, след нея се чувствам зле.

# 43
Изобщо не би ми минало през акъла да се сближавам със съседка. Любезно отношение, оказване на помощ при нужда и до там. Изприщвам се, само от идеята за гостита по съседски. И няма, къде да избягаш.

# 44

Общи условия

Активация на акаунт