Коледата ш посрещам вечИ пУ плетени космати гащи и червено влакнестУ ИлечИ-32

• 51 121
  • 704
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро  Crazy в последния ден на седмицата, работната година за мен и света  #Silly

Бени да ти е живо и здраво детенцето, весело детство му желая и много поводи за гордост на мама  Hug

шИ дода после сЯ отивам да бачкам като за последно  Whistling ooooh!

# 76
оф ей мъ ида и кво гледам никой няма  newsm78 ами докато ви чакам да хапна  hahaha hahaha

Нерито нямат сняг и тя се препича на слънце  hahaha hahaha

ей я Зузулината спи си с новата шапка  hahaha hahaha hahaha

# 77
  • София
Честит рожден ден на Мончи! Да расте здрав, да слушка и да папка за да не намалява обиколката на ханша си за радост на мама! Щастливо детство и да е винаги усмихнат! Heart Eyes

Бенка, честит празник! Hug

Зузке, със здраве да скъсаш ботушките  Peace Последен вик са  bowuu

Бобке
шъ обядвъш консерва като за последно hahaha Викаш зъби после няма да ти трябват
 hahaha hahaha hahaha

# 78
Честит рожден ден на малкото Мончи-Бонбончи!  Hug Hug Hug

Какво да пожелая повече и аз ни знам, освен да фнимава с мацките да не ядосва макЯ си  Blush Blush

Моля обърнете внимание Зузка колко величествено гледа, обула плячката, а Зузан се мъчи да й привлече внимнието със серенада, ама тЦ  hahaha hahaha hahaha

# 79

Ахтунг, ахтунг, Земята вика как' Делта и Бобата да докладват как е поЛужението  smile3506 smile3506
Зузана няма какво да я питаме, тя ши бяга в гурата вечи каза  Mr. Green Mr. Green

# 80

Ахтунг, ахтунг, Земята вика как' Делта и Бобата да докладват как е поЛужението  smile3506 smile3506

дУкладвам 13.11ч вече мина, света свърши а аз съм си на работа  bowuu Joy

# 81
Честит рожден ден на Мончи!  bdbaloni
бъди вечно здраво като диаманта
бъди вечно усмихнато като слънчицето
бъди вечно щастливо като своята майка.  Hug

# 82
  • София

Ахтунг, ахтунг, Земята вика как' Делта и Бобата да докладват как е поЛужението  smile3506 smile3506

При тебе свърши ли, при нас продължава  Joy Ние сме се скрили 3 етажа под земята, обаче няма ефект, всичко си е по старому  Crazy

# 83

При тебе свърши ли, при нас продължава  Joy Ние сме се скрили 3 етажа под земята, обаче няма ефект, всичко си е по старому  Crazy

абе ти не си успяла много да се скриеш ама  Whistling hahaha hahaha

по случай случката изядох 3 фафли  Shocked ш сЪ пръсна  ooooh!

# 84
амчи хади да ни е честито  hahaha hahaha hahaha

# 85
  • загубено
амчи хади да ни е честито  hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

И ся к'во newsm78
Светът свърши пък ние все по старо  му Mr. Green
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Бобо,свършва не свършва светът е на пост hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Поздравче Party Party

">#![/video]

# 86

Бобо,свършва не свършва светът е на пост hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

на пост съм от сутринта и не съм мръднала  bowuu оглеждам се за оцелели  hahaha hahaha hahaha

Ели само не разбрах за кво се отчая така  Thinking Whistling hahaha

# 87
Бени, честит рожденик! Да ви е жив и здрав! Винаги много да ви радва! Да расте будно и любознателно дете! Весел празник!  Hug

И за мама:

# 88
напро сте запразнили всички никви ви нЕма  Crossing Arms ама и аз съм на финала вече на тъз работна година  newsm44 , ей сЯ се екипирвам и беж към в къщи  Mr. Green

ДелтитУ пак била на Въшката независимо от усложнената обстановка навън, явно няма елха за Коледа  Shocked Whistling hahaha

ай чао ви за сега  Hug

# 89
  • загубено
Делтиня е тематична hahaha hahaha
Аз елха си имам,но с'га  кат я видях и завиждам Joy Joy Joy Joy Joy

Бобо,аре догодина пак на бач.Стига толкоз за тази Laughing

Общи условия

Активация на акаунт