Коледата ш посрещам вечИ пУ плетени космати гащи и червено влакнестУ ИлечИ-32

• 51 140
  • 704
  •   1
Отговори
# 105
# 106
  • Varna
Бенчорич,
ВидОх вЪ.....Душа, да са ти живи и здрави юнацитИ newsm10 а тоя малкия на предпоследната снимка, такъв поглед е отпарла мамааа, ама такъв поглееееедддддд. дУбре, чИ нямам мУма, щото нИзнам тУгава....щешИ да бъдИ Флибинна форевър................... ooooh! То няма лошУ да си ФлибИн форевър де....ама щеше да има мноУ кУнкуреция, а тя кУнкУренцията рядко е пичовска....повИчИтУ удря под кръста..............

# 107
  • загубено
Сладурки минавам да ви кажа само ку-ку жива съм Mr. Green

Бенииииииииии мори кака много ти убав младежът Heart Eyes пу-пу
Голям сладур и как е яхмал МПС-то от сега  Laughing хи-хи-хи мисли му кат трябва
истинско да копуваш Joy Joy
Че тя момата на Ели шЪ иска нещУ по-така Mr. Green hahaha
Да ви е жив и здрав още веднъж Hug Hug Hug

# 108
Юхуууу Mr. Green

Ида да ви тръшна информацията, че съм жива, УбачИ толкоз съ обичами със свеки, че нимойм съ пусна от преръдката, дет сми съ фанали още га съ видяхми Mr. Green Mr. Green Mr. Green Та ръцете ми все заети от толкоз преръщани и обич Joy, и чак сега за малко съ откъснах hahaha

Весели празници на всички маймуни! Утре ще се включа пак! Бичам ви! Hug Hug Hug

# 109
# 110
Здравейте  Hug и аз минавам набързичко да ви пожелая весело посрещане на Бъдни вечер, да хапнете и пийнете добре  Mr. Green и най-важното да имате коледен дух  Peace

Praynig Praynig Praynig и аз пожелавам това на всички които имат нужда Hug Hug Hug

Наздраве  Drunk

# 111
  • загубено
Весело посрещане на Коледа! Hug
Момичета бъдете живи и здрави!
Обичайте и бъдете обичани!
Вярвайте в Коледният дух и вярвайте по Коледа стават чудеса,.
Нека всяка от вас да сбъдне Коледното си желание  Hug
Щастието и късметът  да са с вас Hug Hug Hug Hug

# 112
  • Varna
Мили мои шашавели ненагледни и любими Hug Искам да ви пожелая мир и светлина да влязат в домовете ви във тази Свята нощ! С лИбоФФ и радУС да посрещнете КолИдЪтЪ!!!

БичЪм вЪ и аз мЛогУ Hug.....И наздраЙ....шЪ си мисля на сУФрата за вас, и ще си вдигам наздравици за вас, и вашитИ дУмашни любимци Hug

АдИИИ, дЕдо КолИдЪтЪ идИИИ, и носи на кой кОт сиЙ пУжилааааал

# 113
  • Varna
                       Честита Коледа, Мацуранкиииии!!!

Честит имен ден на именниците!

При нас има слънцИ Ут сутринтЪ, без майтап.....Утивам на плаШ, еййййй newsm49

# 114
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО

# 115
Милички, ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!

Пожелавам на всички здраве и благополучие! Нека си пожелаем нещо, на този ден стават чудеса! Обичам ви всички до една, прегръщам ви и ви пожелавам весел и много специален празник!

# 116
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!!!

# 117
  • София
Честита Коледа!!!
Много здраве и хубави подаръци да получавате целогодишно
 Hug Hug Hug!

# 118

Весела Коледа, милички!

Скрит текст:
Когато напролет влязох случайно в темата да чета, си спомням бях с един такъв увесен нос...
Изобщо не съм предполагала колко важни ще станете за мен. Спомням си, че на едно новолуние бях писала списък с желания и едното беше, че искам няколко нови приятелки. Мисля, че поне това желание ми се сбъдна.
Сега остана апартамента  Joy Joy Joy

Специален доклад да направя, всичко ми се получи с изключение на питката, бих я около 120 пъти, така каза мама, ама не се надигна пущината  Joy Joy Joy Joy
И Дядо Коледа ми донесе дългоочакваните червени ботуши  Laughing Laughing

Цунки и гушки на всички, пак ши съ появя тия дни  Hug Hug
На как' Делта едно специално наздраве за довечера, че снощи съм изтървала аз  Drunk

# 119
  • загубено

Общи условия

Активация на акаунт