Делте, редбула ни помогна, трупясах преди малкия, той реши, чи ши пусреща предновогодишну и снощи дивя ду 12. Тува ни му пупречи да стани у 6:30.
Снощи идин съсед пуцаше кат изтърван, чудя са ся дал да не са разпея у блока, чи да ни са успива ноу.

....СичкИтИ

шЪ пиЙм УТ Илхата
Няма сЪм самичка, значИ 
шЪ праЯ и слаТкУ.....дажИ
да си топим У капамицата 
.....като децата съм ейййй
.....няма да спра да си фантазирам невъзможни работи 
.....като децата съм ейййй
.....няма да спра да си фантазирам невъзможни работи
нищо не сЪ знай знай ли сЪ 
а имам да приготвям разни вкусотии ама шЪ са спрая де ша ида. И ние като Беневи - по Ина пържола за тримата и пред телевизора
.
, аз вчера правих курабии ама съвсем обикновени, днес ще направя една бишкотена торта, после питка, баница с късмети и т.н. 

....ама и се успокоявам, че вече няма да съм първа аз сутрин, като се върна на работа имам в предвид 

стоплила ти се е душичката
, ох Делте много ми е мъчно като те чета че ще си саминка
защо поне синът ти не е до някое време с теб и после да излиза
или пък защо не отидеш някъде при приятели
. Тоз сладкиш не си го казвала
, чакаме
цунки и на теб
стоплила ти се е душичката
, ох Делте много ми е мъчно като те чета че ще си саминка
защо поне синът ти не е до някое време с теб и после да излиза
или пък защо не отидеш някъде при приятели
. Тоз сладкиш не си го казвала
, чакаме
цунки и на теб 
Аз съм весИл човек, не ми е тъжнУ, не ми е самотнУ. Нали знаеш душа,.....може да си сред сто души и да се чустваш самотен, а може да си сам като мене и да не се чустваш самотен. Вярвай ми, добре се чуствам, щастливо ми е,....дай Боже всеки му. Правя се красива, нагиздвъм сЪ кЪт за изложба, нищо, че съм у дома. Трябва да е праничнУ! Отказах да отида някъде....пак ще съм сама душата. Всеки, ще е със човека си, аз като трето колело.
Важното е лИбоФФ да има, да са се запазили тези скъпоценни чувства, а това, че в тоя момент съм сама, хич не е важно и не ми пука. 
Хампютъра, шЪ бъди включИн, докЪт сЪ катурна да нунам, и шЪ приемам прИветствия
Ей тъй ще сте пак с Батю, като се върне 

, аз карам втора НГ в тази тема и се надявам да са още десетки за напред (ужас представих си нЪ сдухани бабки
). Всички сте ми много мили и близки и незнам какво бих правила без вас обичам ви:hug:
Пожелавам весело изкарване на всички и наздраве 
Препоръчани теми