Коледата ш посрещам вечИ пУ плетени космати гащи и червено влакнестУ ИлечИ-32

• 50 684
  • 704
  •   1
Отговори
# 210
  • Куциндрел
Раз-два, раз-два:

Делте, редбула ни помогна, трупясах преди малкия, той реши, чи ши пусреща предновогодишну и снощи дивя ду 12. Тува ни му пупречи да стани у 6:30.

Снощи идин съсед пуцаше кат изтърван, чудя са ся дал да не са разпея у блока, чи да ни са успива ноу.

# 211
  • Varna
Сесек,
До болка позната Хистория каке.....и в 12 часа посрЯТ нУщитИ да дивеят, сутринтЪ сЪ росни пресни кЪт мЪргаритки ooooh!
Ама от недоспиванИ кВа Убава бяяяяФ....кЪт съща барАлинка Laughing нИ ти сЪ Иде, самУ ти сЪ спи, ама и тВа не може да напраЙш кЪт Ората.

Момичета преди малкУ сЪ излюпиФ...Викам да помързИлувам, че вчера приготвих за печене капамата. МетнаФ я преди малкУ в оджака и я забраЯм там за четири часа. ОщИ съм по пижамИ Embarassed УбачИИИИ, пУ някУи времИ шЪ сЪ наконтя, шЪ сложа визонЯ и шЪ отида до мУретУ....нищо, че го виждам от балкона и ми е на 15 мин. пеш....ама ще ида съвсем до него, да го пипна. кО ми стана тая сутрин, че искам да ида съвсем на брега newsm78

ПослИ шЪ вЪ наобичам с кЪртинки Hug....СичкИтИ Heart Eyes

# 212
  • загубено
Ай добро утро Hug

Цецке,пей пускай дет.филмчета на макс звук Mr. Green
След 8 може Mr. Green
Аз имах Идни съседи,бях опищяла  форумът от тях.
Като се изнесоха и се установи,че блока е много тих,няма крясъци, викове и пищящи диванета.
Ама 3 години и горница ни тровиха животът ooooh!

Ели,сладките станаха  chef
Ила ги опиташ Hug Joy Joy Joy

Зуза да става от матрака вИднага и да дУкладва как е Mr. Green Joy Joy Joy

Аз отивам да шътъм,че дан ми се събира за после.
Пак ш'намина да ви вида за последно тази година Joy

# 213
  • Varna
Оф, мноУ съм хепи, сЯ видОх, че Еликсата, мЪЙ пУканила на гости....дУвечера съм У тяФ newsm44 шЪ пиЙм УТ Илхата smile3508 Няма сЪм самичка, значИ newsm47

ИначИ съм сготвила манЖа, кЪт за всички от тайФата.....дИмек многУ, многУ чок. КойтУ иска да идва Hug шЪ праЯ и слаТкУ.....дажИ Laughing и пърленки Wink да си топим У капамицата smile3508
БожеЙ можИ ли така да има ИнЪ магия да ми сЪ изтупурлясатИ всичкитИ, а Hug.....като децата съм ейййй ooooh!.....няма да спра да си фантазирам невъзможни работи Embarassed

# 214
Хайде Добро утро в последния ден на годината  Hug

......
БожеЙ можИ ли така да има ИнЪ магия да ми сЪ изтупурлясатИ всичкитИ, а Hug.....като децата съм ейййй ooooh!.....няма да спра да си фантазирам невъзможни работи Embarassed

внимавай какво си пожелаваш  Naughty нищо не сЪ знай знай ли сЪ  Joy

Мен ме мързи като за последно  Outta Joint а имам да приготвям разни вкусотии ама шЪ са спрая де ша ида. И ние като Беневи - по Ина пържола за тримата и пред телевизора  hahaha .

Нери какви сладки прави  newsm78 , аз вчера правих курабии ама съвсем обикновени, днес ще направя една бишкотена торта, после питка, баница с късмети и т.н. ooooh!

Мастърче кат говорим за папанИ, че се сещам за теб....та да вземеш да се пУявиш кат за последно тъз година Crazy

Цеце кат виждам У колко часа се пУявяваш сутрин и направо ми създаваш стрес  Whistling....ама и се успокоявам, че вече няма да съм първа аз сутрин, като се върна на работа имам в предвид Laughing.

Момичета хубави отивам да шетам и шЪ ви погледна после, хайде хубав ден ви желая  Hug

# 215
  • загубено
Делтичкееееееееееееееее идаааааааааааааааа Laughing

ШЪ Одим заИдно дУ морето Hug
Много обичам Варната Laughing

Летоска кат си дода,шЪ мЪ завИдеш да пием бира нейде,ама с дИцата че сме кумплект Hug
Зуза ако станИ от матрака и слушЪ шЪ я вземим и нея.

Нал знаете как си вЪ бичка кака ви дебелана Heart Eyes Hug

Бобо курабики правихме с дребен ,но с коледни формички.
Той на рязането се кефи,елхички,джуджета,звездички ей таквиз работи.

Баницата за 12 довечера ще я правя,демек по късно.
И ние пържолите,салатки и мезета,че килата ми станаха мнно и крачката не издържат.

# 216
  • Varna
Нерко,
Много шЪ сЪм щаСлива да тЪ видя У ВарнатЪ Hug

Аз както шЪ сЪм сама на НовЪтЪ гУдина, съм напраЙла Ина капама за всички вас. МногУ вкуснУ нещУ, прая гУ от млада булка за всяка Нова Година. Баницата няма да я правя за тази вечер, че Диването е с приятели и искам да му е топличка, така, че утре шЪ папа баница. Иначе правя един Умен сладкиш, може би съм ви писала за него. Като се пече и по средата се получава крем, без да съм слагала специално крем в него. Хем лесен, хем вкусен и сЪ изяжда за нулЪ времИ.  И ще опека пърленка, щото нали шЪ сЪм сама. Пърленка с чесън и краве масълце отгорИ....да Умириша орталъка Wink

МноУ съм щаСлива, еЙ сЯ ми сЪ УбадИ моя чИляк. newsm47

# 217
  • BG
Сори,какита , сиднах, писах, писах, посли мина Мондю и натисна ино копчи и сичку уйде у ряката. Посли ша пробвам пак. Ади цунки!  Heart Eyes

# 218

супер  Hug стоплила ти се е душичката  Simple Smile,  ох Делте много ми е мъчно като те чета че ще си саминка  spoko защо поне синът ти не е до някое време с теб  и после да излиза Thinking или пък защо не отидеш някъде при приятели  Rolling Eyes. Аз ще съм тук и ще се включвам да те надзиравам докъде си стигнала с хомеопатията и камапамата Hug. Тоз сладкиш не си го казвала  Crossing Arms , чакаме  Mr. Green

Бени и на мен дребен ми е правил така с някой дълъг пост, мноо гадно  Whistling цунки и на теб   love001

# 219
  • BG

супер  Hug стоплила ти се е душичката  Simple Smile,  ох Делте много ми е мъчно като те чета че ще си саминка  spoko защо поне синът ти не е до някое време с теб  и после да излиза Thinking или пък защо не отидеш някъде при приятели  Rolling Eyes. Аз ще съм тук и ще се включвам да те надзиравам докъде си стигнала с хомеопатията и камапамата Hug. Тоз сладкиш не си го казвала  Crossing Arms , чакаме  Mr. Green

Бени и на мен дребен ми е правил така с някой дълъг пост, мноо гадно  Whistling цунки и на теб   love001

И аз ще съм тук!  Peace Hug

# 220
  • Varna
Бобко,
СичкУтУ е наред каксън.  Hug Аз съм весИл човек, не ми е тъжнУ, не ми е самотнУ. Нали знаеш душа,.....може да си сред сто души и да се чустваш самотен, а може да си сам като мене и да не се чустваш самотен. Вярвай ми, добре се чуствам, щастливо ми е,....дай Боже всеки му. Правя се красива, нагиздвъм сЪ кЪт за изложба, нищо, че съм у дома. Трябва да е праничнУ! Отказах да отида някъде....пак ще съм сама душата. Всеки, ще е със човека си, аз като трето колело.
А тука в хубавата ми къщица, когато искам ще си полягвам, когато искам ще си потропвам, а повярвайми потропвам си въпреки, че съм сама, . Когато искам ще си похапвам. Ти ще ме наобикаляш, още някой друг приятел я от тук я от странство като тебе ще ми се обади по Скайп или по нещо друго.
Когато съм си у дома по тези празници, моят човек го няма, предпочитам у дома, за да го чуствам около мене. А преди това отивам на брега на морето да ме кажа Здравей, аз съм тука и те чакам...и пак го чуствам близо до мен. Grinning Важното е лИбоФФ да има, да са се запазили тези скъпоценни чувства, а това, че в тоя момент съм сама, хич не е важно и не ми пука. Wink

Благодаря ти, че ще ме наглеждаш HugХампютъра, шЪ бъди включИн, докЪт сЪ катурна да нунам, и шЪ приемам прИветствия  Grinning

# 221
Ку ку

Делтини, гушам много! Мислено ще сме с теб, не си сама, нали знаеш Hug Ей тъй ще сте пак с Батю, като се върне Grinning

Бенчолина, малееееййй, четох преди малко за купона и стъклото Shocked Айде и теб да нагушам Hug
Ама стига ги пуши тез мръсни Сигари, още не стана и я налапа пак  Mr. Green

Еликсата полегнала нейде пак hahaha

Боболина чака Новогодишното меню, тез сандвичи вече не са интересни hahaha

Неринда се разкрасява за довечера Mr. Green

Ей ги и Точеви, барнати с празничните тоалети hahaha

Цеци пък тренира за танците hahaha

Момичета, пожелавам ви от сега весело посрещане на Новата година!  Hug Hug Hug

# 222
  • BG
Скъпи мои!

На всички вас, които се превърнахте във второто ми семейство, където намирам рамене, за да си поривъ, оплача, утеша и най-вече посмея и да се почувствам щастлив приятел, където знам, че ще ми се озари деня, ще ми се даде усмивка и всичко ще изглежда по-розово и ведро, та на всички вас от сърце благодаря и ви желая весело посрещане на Новата година!

Дано и през 2013г. бъдем все така хахави, да сме заедно и да се забавляваме! Обичам въ ногу!  Heart Eyes Hug

# 223
  • загубено
Бени и нии тЪ бичаме Hug

Бих се радвала ако можем някога да се съберем и видим на живо дет се вика Hug Hug

И аз съм тук,положих в трудната поза Mr. Green
Остана баницата ,но ще я идем след 12 та после ще я врътнем с мамин сладък.

# 224
Скъпи мои!

На всички вас, които се превърнахте във второто ми семейство, където намирам рамене, за да си поривъ, оплача, утеша и най-вече посмея и да се почувствам щастлив приятел, където знам, че ще ми се озари деня, ще ми се даде усмивка и всичко ще изглежда по-розово и ведро, та на всички вас от сърце благодаря и ви желая весело посрещане на Новата година!

Бенко разрИваваш ме насред шетнята  Crazy , аз карам втора НГ в тази тема и се надявам да са още десетки за напред (ужас представих си нЪ сдухани бабки  ooooh! Joy). Всички сте ми много мили и близки и незнам какво бих правила без вас обичам ви:hug: Hug Hug Пожелавам весело изкарване на всички и наздраве  Drunk

П.П. Въпреки, че аз подир малко пак ще се дотътря....Зузулина я няма а трябва да има контрол  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт