Коледата ш посрещам вечИ пУ плетени космати гащи и червено влакнестУ ИлечИ-32

• 50 632
  • 704
  •   1
Отговори
# 345
  • Varna
Тя кака ти ДелтУва и с приШеска винаги душа Wink....няма излагамИ таА група я Hug

ХаДи аз да си пУТготвя сака за гимнастика

и Урца        newsm19

Започна сЪ мацуранкиии, започнЪ сЪЪЪЪЪЪ smile3521 

кЪт сЪ прИбИра шЪ намина да видя какви стИ ги сътворили, докато аз съм работила наТ тялУтУ си Hug

# 346
  • Куциндрел
Ели, ти де паркира върз мени

Бени, прибирай са вечи ут рабута, стига маа пу къра

Делте, видох та да висиш пак у морската

Бобе, видах тъ да пееш слид газувите

Зузи, куго викаш?

# 347

пууу, най-накрая да мъ чуйш...ми теб викам, кой да викам Joy Joy Joy

# 348
  • Varna
НаминаФ да вЪ прУвиря....
виЙ стИ сЪ прУвИрявали гледам......Сесяка, нЪЙ Убичал многУ якУ Hug Laughing

Ха наздравИ Wine Glass аз таман съм награбила Ина чИрвена хомеопатия........слИт трИнироФкитИ Wink

# 349
  • София
Ели, ти де паркира върз мени

Мъ глей къв съм спИциЯлиС ...на задна съм съ пъркиралъ  smile3521

Не съм кът Бобата, дет и на предна ни мож ..мъ кво й пука...ей я как седи не особено притИсненъ...  hahaha
Половинът отиде да изкарвъ денги за нову вУзилу  ooooh!

Бобе,
Скрит текст:
мерси за вниманието  Hug Добре са момите, каката сега е ваканция и малко им е скучно вкъщи, карат се, бият се, после пак се прегръщат...у нас е весело Laughing Излизаме колкото е възможно, но друго си е лятото, когато е по-дълъг денят и са навън почти цял ден  Tired  Сиянка реших да не я давам зимата на ясла и докторката напълно се съгласи и ми дава  бележки.

Зузата съ фука новия матрак ...ку можи дъ я видят всички  Mr. Green  hahaha hahaha hahaha

# 350
  • загубено
Делтичке,наздраве мила  newsm24

Цеце,кат продаваш има ли кой да купи? hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha

Тя Зуза се не къпе ,ама си е мила краката и глейте к'ви надписи има hahaha

Ей къде скъсявали безплатно диМките hahaha

# 351
  • BG
Елинорче, да набацкаш снахичките! Добре си решила за зима без ясла! И нашата доктореса така ни посъветва след 26-тия антибиотик за 2 месеца ходене. И тамън минаха афтите и си възстановихме килцата, фчера в яслата от 10 деца  сборна група, в първия ден след толкова почивни, две близначета се ошариха с варицела и бат'Монстер е контактен  Close. Ся след 2 седмици започвам да чакам пъпките. Лошотуй, че и аз, и голямото беби не сме я карали и ша стани гьотере весело в нас!  Crazy

# 352
  • София
Ай, ай, ай Бене, за Мон дьо съм съгласна да се ошари, даже нарочно го бутай при болните, обаче при теб и големият беби ... ще е меко казано неприятно  ooooh!
Вкъщи всички без мен бяха болни май месец, децата леко я изкараха, но татю им щяха дъ гу взимат у болница, обаче се измъкна някакси, доктора му даде лекарства за вкъщи ooooh! Беше тежък случай-4 дена с 39С и пъпка до пъпката, мила моя майно льо ...
Дано ако и вие я хванете не сте такива случаи  Praynig

# 353
  • Куциндрел
Цеце,кат продаваш има ли кой да купи? hahaha

Да гу купи някуй, първу прудавах НиФчесън, ама и негу никуй ни гу зе.

Нери, ти де си седнала у тоя студ да публикуваш у бг-мамуту?

Делте, видох ти библютекътъ, да дадеш некуя книга да чита.

Бени, дано да не се ошарите, ниту малкуту беби, ниту вие с гулямуту беби.

# 354
Ай Добър ден  Crazy пуу от работа немоа да се довлека до тук  ooooh!

вие ко гледате там  newsm78 hahaha hahaha

Зуза и колежката й и те нещо гледат  hahaha hahaha

Бени не е прилично така да се плезиш  hahaha hahaha

ФейтитУ пак мъкне Пламката по прИмоции  hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha

Писмо от майка до дъщеря (и двете блондинки)!

„Здравей, скъпа дъще! Ако получиш това писмо, значи е пристигнало при теб. Ако не го получиш, обади ми се и ще ти го напиша пак. Пиша ти да бавно, защото знам, че не можеш да четеш бързо. Времето тук е хубаво. Миналата седмица валя само два пъти: веднъж в началото на седмицата валя три дни и към края на седмицата валя още четири дни.

Между другото за онова палтенце, което искаше, чичо ти Васко каза, че ще дойде много тежко за колет с тия големи масивни копчета, та за това ги отрязах. Заший си ги обратно, сложила съм ги в десния джоб на палтенцето. Баща ти си намери нова работа. Сега под него са 500 човека! Коси тревата на гробищата. Сестра ти Сийка наскоро се омъжи и чака дете. Още не знаем какъв пол ще е бебето, така че засега не мога да ти кажа, чичо или леля ще ставаш. Ако е момиче, сестра ти иска да го кръсти на мен. Малко странно решение, да си кръсти дъщерята Мама.

С брат ти Тони наскоро се случи интересна случка: затвори си колата, а ключовете останаха вътре. Наложи му се да се върне пеша до вкъщи (10 километра!), за да вземе резервните ключове и да ни пусне да излезем от колата. Ако случайно срещнеш леля си Юлия, предай й поздрави от мен. Ако не я срещнеш, нищо не й казвай.

Мама

P.S. : Исках да ти пратя малко пари, обаче вече залепих пощенския плик.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 355
никакви ви няма днес  Thinking  даже и ДелтитУ  Crazy

Бубанке кУ знайш къв екземпляр съм ти намерила по случай новата година  Shocked Whistling hahaha hahaha
Скрит текст:

Мастърче ти пък къде хукна по туй нанагорнище  ooooh! hahaha hahaha

Бени ти пък ко са разтанцува такваз  Shocked Shocked hahaha

виц  hahaha hahaha hahaha

Идва автобус и спира на спирката. Вътре се пълни с хора и извъднъж тръгва. Бързо, все по-бързо. Хората забалязват, че някакъв мъж тича зад него с последни сили. Започват да му се смеят. Един от пътниците се подава през прозореца и вика:
- Човече! Не тичай толкова бързо, тука ще се напикаем от смях...
- Сега и ще се насерете! Аз съм шофьорът!
 Joy Joy Joy Joy Joy

# 356
  • Varna
БяФ, мноУ заета цял предиобяд....и малкУ преди да ми е зает и слИТ Убяда, сядам да пийна Ино каВе, да вЪ прУчИта и да кажа на Сесяка, чИ простУ нИ знаЙ с какъФ зор заИнУ с Еликсата смИ кУлИкционирали тъЗ библиотекЪ ooooh! МногУ зор, мноУ нЯщУ ейййй ooooh!

..............И слИТ малкУ бегам   animal037 да плащам Здравни осигуровки, и да напазаря тВа, УнУва...

Бенчори,
ИзстръпнаФ каке, кЪт разбрах, че не сте искарали дъртитИ шарката Sad  АкУ шЪ ва пипва, дай Боже да е от леките Praynig случаи за дърти Ора.

БобоУУУУ,
га ти Икзимпляра майниииии ooooh! Joy......Бубаната шЪ сЪ оцъкли ей така Shocked кЪт види туй същровищИ.............шЪ сЪ зарадва на махс hahaha

# 357
ох забравих и аз да кажа на Бени - дано ако ще карате шарката да е леко  Praynig Hug

Ели радвам се, че малките са добре  Hug а Сиянка си я дръШай в къщи най-добре  Peace, че тез вируси направо   Close

Делте по задачки днес а  Mr. Green , хади и аз отивам да си направя кафе та да ти правя компания  Hug

# 358
  • София
ахахаха  Joy Joy Joy тоз екземпляр за Бубанката е достоен за заглавната страница..скрит  Mr. Green

Бобке, вица е .. Joy  А писмото и аз го бях пускала преди.. Умници.. Най-вероятно са Пег и Кели Бънди  rotfImao

Ти виждам, че си обядвала, сега и един морски шах може да изиграеш   Joy
hahaha hahaha hahaha

Делтиту шъ стреля наводнителите чиченци от горния етаж  Twisted Evil

Joy Joy Joy

нали знаете инглиш  Mr. Green
Скрит текст:

# 359
Кво се развикахте!? Чувек ни можи да пуспи ут вас  Crossing Arms

Делтиня, нал знаиш за новите пУправки у законя за здр. осиг?

То след Бобеца другите пъ кво да обедваме...

Общи условия

Активация на акаунт