Коледата ш посрещам вечИ пУ плетени космати гащи и червено влакнестУ ИлечИ-32

• 50 627
  • 704
  •   1
Отговори
# 375
  • Куциндрел
Аз няя са фукам, ма Калинка я пузнавам личну, чак са гурдея ут това, ноу е готина ша знайти.
Ут дуПката ши злезна слид купона у неделя.
Дитету ни ще да заспива и за туй пиша у тоз час, ся с баба си певат песни и гледат бейби тв.

# 376

Ти тази вечер не си ли на танци манци, тъкмо и ние се строихме- пузнай коя съм аз  Crazy

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 Муми нИможах да тъ пузная  Joy Joy Joy
додох да сЪ изсмея преди лягане  smile3524

# 377
  • загубено
Нери сЪ дотътри до тук и най-накрая положих в трудната поза на Бобо Mr. Green

Цеце,Калина я знаем добра душа тя.
Доколкото си спомням имаше хубави новини около нея и от тогава не се е вясвала тук.
Надявам се да е всичко ок при нея Hug

Точе,честито лелъо Hug Hug

Посли кат просна Носишарката в криватъ, и кат уткрадна компа от Харчипарата,
шва наубичам страсну!  Heart Eyes Hug

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 378
  • София
Цецке, пред вашия блок мноу спициалисти са съ навъдили  hahaha hahaha hahaha

Фейте Shocked  ...горкото сиромахче  ooooh! Confused

Точе, честита хубава новина  Hug Айде сега и ти, та да си ги гледате заедно  Laughing

Зузке Hug В новият матрак е истината  Mr. Green  Бай дъ уей по-удобен ли е?

# 379
  • BG

Флизам сам да са дзакна, дукът не сте пуснали чарвен бягащ текст  Mr. Green
Посли кат просна Носишарката в криватъ, и кат уткрадна компа от Харчипарата,
шва наубичам страсну!  Heart Eyes Hug

Уф, бееееее, Носишарката ма просна мен, напоследък се заспивам с него, докът го приспивам и посли ставам да си довърша шетанету и да са преоблекъ!  Close
И ни мога да гепа компа от Харчипарата, а лапнитопа нище да фани нета, отпуснаха ми 5 минути ся.... Sad

Нерайде, каке, в нашенску за съж. не се прави ваксина против варицела, то май само за тва не се прай вечи  ooooh!
Точинка, бравус, честито блага новинка!  Party Сладко бебинци да са руди във ваща къща!  Hug

Делтинку, що мъ застрами така ся, ма каксъ  Blush! Лъф ю!  Heart Eyes

Лъф сички  Heart Eyes и благодаря за утехата и миличките пожелания, дано от ваща уста на варицелата ф ушити !!!!  Praynig Praynig Praynig  Mr. Green

Хади гонат мъ! Тивам да наням и аз!

# 380
  • Varna
Абе аз бИтер бебИтУ на Сесяка....
ГлейтИ мЪ пУ кУе времИ ви пиша Wink....кЪт сЪ загледаф в Ини филмУвИ и нИ ми сЪ спи.

Муми,
Какич, много тЪ гушам, чИ си сЪ замислила така за менИ Hug НаУбичана си ...мноУ  bouquet  УбачИ менИ тез нИща нИ мЪ лУвят, щот нямам стари задължения да погасявам и СичкУтУ си ми върИ пУ меТ и маслУ...УбачИ, ощИ вИднЪж ...цун,  душко Hug

АдИ да ходя да спА аз, чИ утрИ нИ мога сЪ събудя дУ обяТ....А утрИтУ сменям Шаршафи, ФаФлии...Моля сЪ на гИртруТка да СпИре.....и вЪуПще....идилия та дрънка newsm49

неска, самУ Исета май писаФ newsm78....фУтУграфии....йок Rolling Eyes.....то станалУ, утрИ де ooooh!

# 381
  • Куциндрел
Ни знам, моя звер станили 6 сутринта са събужда, няма празнУ. Дубре, чи ни са е събуждал приз нушТа.
Пуследну га бехми у Варна са видяхми с Калина и сичку беше наред при нея. На пролит пак ша й са убадя га ида малку у варнинския вилает.
Днес тряя чистъ, пазарувам, чи утре е купонъ. Хич ни ми са праят тез сичките нища, тряя ми ина Гертруда да ги свърши. Аз си знам, чи съм рудена за принцесъ, ама нещу ни съм улучила палата.
Бени, има ваксина за варицела, но не е задължителна, не знам и до колко е ефикасна.

Ай да са мятам аз на коня и да са почвам. Тиху ши я карам дан ва будя.

Тръц.

# 382
  • загубено
Леле Цецке ма то твойто дзвер, верно ранобудно всеки ден Joy hahaha
Чисти,пери и после да кажеш как е минал купонът.

Бени,дано няма проблем с тая шарка.Той дребен няма да има,ама големите....
Ваксината поне при нас е ок,но не съм слагала 2ра доза,че я бях забравила.
А и слагах хипатитна,че моят плува диването и мноо мъ е страх от общи бяни и тоалетни.
Пък и ти си медицинско лице,педполагам си наясно кое как.

Вижте Ели как си изтудява пиенето hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha

Цецке,нал каза че си раждана за принцеси.Ей ти едно МПС кат за теб hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Бобо ти на рекламна кампания ли тръгна?
Знаим че обичаш кренвишите hahaha

Точето и гаЖитУ чакат някой hahaha

Joy Joy Joy Joy

Делте,много си обемна днес hahaha

Зузо,ко стана? Joy

Стискам палци мила Hug Hug Hug Hug Hug

Бени литна кат чу за варицелата hahaha

# 383
  • Varna
До сЯ вършаФ из къщИ, нищУ, чИ на Мама СлаТкУтУ, като го питаха кЪт беше Малък-- кО бачка мама ти- той отвръщашИ ---ПринЧипеса Laughing.......Така, че Сесяк тУк смИ сЕ Утбор принчИпесИ......
Ти сЯ самУ на Калинката ли шЪ сЪ Убаждаш мЪри....ниЙ другитИ деТ жЮвеЙм на Варната няма ли да нЪ уважиш??????

И сЯ цееееелий слИТобиТ филми, филми до прИпадък...и някоя книжка за Утмора, между тях smile3508

ВечИ съм в действие...дЪ мЪ видитИ и да сЪ УвИрИтИ....

# 384
  • загубено
Аз се чудя що я няма Зуза,а тя цяла сутрин опъва пране hahaha

Бобо,к'во си копуваш от там? hahahaФафли hahaha

Делте,видях те hahaha Уморила си се и с'га почиваш hahaha hahaha

# 385
  • Куциндрел
Нериии, ко са киприш там?

Точе, ноу си дубра у кънките

Бени, нещо си стрУила гулемите мъже.

Ели, спри са вечи с туй паркирвани.

Зузо, тъй ни са прай пу матрацити.

Делтиии, уикенд е, няя нужда са киприш. /га затръгвам за Варната ши съУпщя, искам си книгътъ ут библютекуту ти/

И ся ина сделка на диня:

Утри удъртявъм, тъй чи приготвяйти поздравити ут ся.

# 386
Благодаря много за поздравленията, момичета!
Аз много се радвам, чи и снахичката ни е много свястна, чи и строява брата, направо 3 в 1  Joy Joy Joy

Днес по примера на как' Делта мисля да отметна едни 10-12 серии и ши съ разхождам, т.е. ши лежа цял ден с пижамата.
Чи сме и сами с наш Котьо Ошо и ние, имаме си пуканки и Уискас,
е няма такъв кеф просто  newsm18 newsm18 newsm18

# 387
  • загубено
Нериии, ко са киприш там?

Shocked Shocked Shocked Shocked

Леле къде съм се качила ,не е истина Joy
И без китка даже и аз hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Къде се изпокрихте всички днес newsm78

# 388
  • Куциндрел
Гуляма съм думакиня ши знайти, упрайх нищата за утри.

У пундрелник па малкия зверот има имен ден, гулеми празници, гуляму нещу. Имаши вариат са казва Йордан, ма майка му катигуричну отказа, чи нал е ружденничка на Йорданов ден. Ся са казва Йоан. Ади, слид малку ша са приспивами, кой кого не е ясну, ся тряя гу заловя за подмиване и пудрене за нанина.
Лека ви и ду утре.

# 389
  • Varna
Нерко,
До към 17.30 гледаФ филмУви....слИт тува си бих два шута на дупарата, щото  днеска имаше слънцИ и бегом на тИрасата да сваля ШарШафи и други нИща....и да ги мятам да ги  1ironing

Преди малко влязох тука, влязох и прИ ИнИ други аверки, включих Скайпа, ама там аверките ми няма мЪ чакат....Там спяФката беше свършила Sad  И сЯ пак сЪ изплясквам на принцескУтУ лИгло и почвам да цяпам и да сЪ тУпя Ут мързИл smile3508

Точке,
Ти пък Ут кУга имаш кЪт моя КотЮ Ошо? Или съм тЪ пУТминала лииии newsm78

Зузке,
Да спУдиля какич с тебИ....ти щот нЪл си прУфисионалист....май шЪ ходя да сЪ уча да плита.....ама но истински.....шЪ сЪ уча да плИта.....мУмУни и други пУдобни.....тВа не е майтап да знаЙш!!!
 УбачИ нИзнам с това Овенското нетърпение кО шЪ станИ, щоТ кЪт си спомням на даскало кЪФ зор ми бешееее ooooh! Все прИпУскам и все бримките ми изтървани Embarassed....
шЪ видим дЪл дъртизма не мЪЙ научил на малкУ търпение.....ама мноУ сЪ съмнявам newsm78

Сесо,

шЪ праЙтИ имИнни дни и на Данчов и на Ванчов ден. ИмИтУ на зверОт ти, е таман за двата дни thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт