Коледата ш посрещам вечИ пУ плетени космати гащи и червено влакнестУ ИлечИ-32

• 50 615
  • 704
  •   1
Отговори
# 390
Делте, що съ издаваш за плетивото, ся нимойш съ отърва от поръчки и ти hahaha hahaha hahaha

Изчезвам, че ще имаме гости..пак Twisted Evil, но преди това ще замоля да помогнете на Еликсата да реши таз дилема Joy Joy Joy

# 391

Къде се изпокрихте всички днес newsm78

аз съм тук и цял ден ви шпионирам  Crazy но съм от сутринта с главобол  и сърцетуп и затова не съм активна  Whistling

Делте завидяФ ти на следобедния филмов маратон  Hug

Цецке хубуу си ошетала сега, утре само ще празнуваш  Peace а ти като си на 6-ти що не си Йорданка  newsm78 или пък си  Crazy Joy

# 392

Точке,
Ти пък Ут кУга имаш кЪт моя КотЮ Ошо? Или съм тЪ пУТминала лииии newsm78

Чшш, каке, имам, как. Още кат дойдохме студенти с батьо ми, го взехме и вечи 8 години ми е верен, ако беше мъж, щяхме отдавна да сме се оженили сигурно  Joy Joy Joy

Обачи го научихме, т.е. майка го научи да яде само Уискас и е голям лигльо.

Каке, за плетките хич не се плаши, ши са научиш и още как  Mr. Green Mr. Green
Щом аз вече стана 8 месеца боцкам за майка 1 метър гоблен, и още не съм го остаила, смятай  hahaha hahaha  Ако знаех, чи ши ми дойде такова нещо на главата, ама на!  ooooh!
Ай чал ви, аз продължавам с либовните сериали и пуканките  newsm68 newsm68 newsm68
Тука едни съ събират, разделят, голям рев му дръпнах, ако ме види някой, ши помисли, чи гаЖиту ме е било  Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 05 яну 2013, 19:55 от To4e

# 393
  • Varna
Точе,
И нашият е на хруски каке, ама кО да праЙм....чИ и на много скъпи хруски,  заради уринарния тракт. БатЮ кЪт праЙ сметкитИ и вика.....Ега ти и котешката манЖа....по скъпа от кило луканка ooooh!
Благодаря ти каке, чИ мЪ спУкУи....само да видим кЪк шЪ сЪ дУвлИкЪ до школотУ, щото аз с тоя  наш лаф...."МноУ мЪ мЪрзи"....кЪк шЪ стигна ....нИнам newsm78

ХаДи и аз прУдължавам с кинаджийскиЬО марИтон newsm49

# 394
Делтиня, пускам ти майсторлък, дето можиш да плитеш и маратона да не изтървеш  Joy
http://leyla.ucoz.ru/publ/biseropletenie/vjazanie_mk/vjazanie_na … cakh/236-1-0-3392

Имам значи надежда скоро да съ убликъ

# 395
  • Куциндрел
Делтиии, ни мой пранува синковеца на 2-та дни. На Данюв ден, майка му има ден-ден, запазин е празника за мене си.
Бобо, ни съм ни Йорданка, ни Данка, майка ми ни е щала ма кръщава тъй, свекърва й беше Йорданка. Joy Joy Joy Явну са съ убучали. Joy Зела съм саму Д-ту (буквата не 4-буквиету) ут Данката. Mr. Green

# 396
  • София
Аз се чудя що я няма Зуза,а тя цяла сутрин опъва пране hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Човек и да иска, не може да се самоубие  Joy..все някъде шъ съ спре  Joy Joy Joy Joy

Ели, спри са вечи с туй паркирвани.

Болен здрав носи, интереса клати феса и други поговорки важат в моя случай  Joy Joy Joy Joy

Цецке..разконспирирана си... Даниелке  Mr. Green  newsm78 Thinking

# 397
  • Куциндрел
Деня дуде.
Пучирпети са за моя ружден ден.

Ели, разконспирира мъ.
Ни помня колко хора съм канила днес, дано да додат сичките. Mr. Green

Делтии, пак си са наконтила виждам, утиваш на пазар за преждъ, пуфалну начинание си избрала.

# 398
Ей мЪ пУявих сЪ! хИлоу!

На ЦецИто ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Делте мЪ! ......щО си бУйдисала така ДелтУФ?????

аЛЬОООУ......ДругитИ беладжийки.....УставетИ на Бобата Фафлата бре....

Зузе,нИ съ чувствай неудобно де.....Приеми го все едно,че си под прикритие....

# 399
Добро утро  Tired искам ей тъй цял ден

Цеце честит рожден ден, да си жива и здрава и много щастлива

Честит Йордановден ако има празнуващи

Ели май е празнувала вече нещо  newsm78 hahaha hahaha

# 400
  • BG

Честит рожден ден на Цециславка! Пожеланията - долу!  Peace
Хади ся, кака, да си кайш и колку лита вече си на този свят!?  Wink Wink

И сам с ина тортичка нема да миниш!  Twisted Evil
По убяд пак ша огладнейм и ша чаками ку не уйка, то пуне пиуе с уиски, или пуне уиски...!!!
Хади весел празник и сичкуту гости датса изтрисът, ама с много убави пударъци!

Моя звер и мен неска ма събуди посряд нощ в 07,30ч.  Close

# 401
  • София
Честит рожден и имен ден, Дани!
Много здраве и положителни емоции да те радват!
Весело празнуване!
Grinning

# 402
  • загубено
Цецке,Честит Рожден Ден!
Жива и здрава!Късмет и успехи! Hug Hug

# 403
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЦЕЦИ!

Утре май ще се развихриме отново и доооста повече  Mr. Green

# 404
  • Varna
Ето я Сесония,
прИт тортата....Росна, росна принСеса, ама така е, нИ моЖ да става къснУ, и за тВа е росна Wink

Да илядиш душко!!! МногУ здравИта, късмети, УбачИ Ина гУляма лИбоФФ. сЯ стискам сЪ да ти пУжИлая много любовИ, такава съм, кО да праЙш Wink

ХодиФ аз на пазар ама не за прежди....МноУ миЙ далечнУ тУва  беее... ooooh! МалкУ за радилника ходих да напазарувЪм, чИ рИвешИ. И къснУ станаФ, щот Ут два дена праЯ Идин маратон на филми, та не мога да си вдигна гъзеца от мързел. Не съм праЙла такива нИща нивгЪШ,, ама то има винаги първи път.

Мастерчони,
БатЮ гУ боядисаФ така....дЪн сЪ Утличава мЛогУ Ут мен....да смИ кЪт близнаци Wink Ама тВа розУвУтУ.....мноУ гейскУ ма какааааа ooooh!  шЪ смИна колора скорУ ...можИ теЗ дни

Общи условия

Активация на акаунт