Коледата ш посрещам вечИ пУ плетени космати гащи и червено влакнестУ ИлечИ-32

• 50 610
  • 704
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Делте,
Скрит текст:
много ти е ниска оградата и позволяваш на хората да я прескачат, ако ме разбираш.  Просто малко я вдигни и не се самораздавай толкова много. Аз съм сигурна, че твоят „ приятел” е изгубил повече отколкото ти  Wink    Hug 

Ся нидей пипа дет ти не е раутъ...шъ си развалиш причоскътъ  Shocked

Joy

Мерси за комплиментите за Калето  Hug Зузе, старая се наистина от малки да ги ограмотявам, специално Кали е била на много места и кое помни, кое не помни, но важни са впечатленията и преживяванията, пък дори и 10% от информацията да запомни пак е добре Peace

newsm09  hahaha hahaha

Пилетата на батко  hahaha hahaha

Shocked

# 601
Хелоу Mr. Green

Делте, недей да страдаш, мила, просто тези, които са ти били "приятели", не са те заслужавали. Аз също съм парено дупИ и вече трябва да опозная много добре някого, за да го допусна до себе си, но пък имам ли повод да нарека някой истински приятел, той остава такъв до край. Не страдай за такива, които просто са преминавали през живота ти, а цени тези, които са останали и ще останат в него. Гуши Hug Hug Hug

Ние направихме една плажна разходка около 2 часа и сега имам толкова енергия, че мога да овършея цялата къща Mr. Green Насъбрах си слънце за цялата седмица, наскачах се и се налудях, като малко дете и нахраних няколко гларуса Mr. Green Имаме си и лебеди, но те явно вече са претенциозни и не ядат хляб Crossing Arms

П.П. Сложих 3 снимки от днес в албумчето

Последна редакция: нд, 13 яну 2013, 17:04 от zuzi_79

# 602
  • Куциндрел
Делти, горе-главата. Дръпни ина майна на тез "приятели" и гледай напред.  Hug

# 603
Делте я Ила да те нагушим тук едно хубаво  Hug Hug Hug Вярно много боли като те предаде някой, особено ако не си очаквал, но човек се учи докато е жив  Rolling Eyes затова както каза Ели вдигаш си малко оградата и повече внимаваш Crazy.

Зузулина видях тЪ на плажа мноо си хубава  Hug

Утре е Понеделник smile3518

# 604

smile3511 smile3515 smile3514 newsm50 newsm50 newsm50

Ще живея за  smile3558

# 605
Направо Удари един данс за пятница  Joy  Joy Joy

# 606
  • Varna
красотки мои

Скрит текст:
Може и да сте прави за ниската ограда. newsm78 Даже сте прави....Трябва да ги тествам повече от три години тогава....тези" приятели".... Ама то вече при мене времето лети...нямам време за проверки. Така, че шЪ карам .....без приятели. Само с вас тука...... Ще се опитам да не се раздавам, ще се опитам да не помагам...и най вече да не отварям душицата си.

# 607
  • загубено
Делте,гуш Hug Hug Hug Hug

Ние сме болни,дечко и аз Sad
Някъв вирус,ама мноо кофти работа.
Седим хоризонтално цял ден,той вдига Т аз пъшкам та така....
Ще мине де,търпя и не мрънкам.

АЙде гуш от мен Hug
Ще мина когато мога.

# 608
  • София
О, Нерка   Confused Много гадно, влизам ти в положение и аз като бях 2-рия път бременна се тръшнах от лош вирус, нищо не може да се пие и само чакаш да ти мине  Tired А ти имаш и болно детенце в комплект... Гуш и за трима ви с бебка и бързо оздравявайте Hug

Зузке и аз те видях с лебедите, ти си черният лебед  Heart Eyes
Ох, кога ли ще го гледам този филм .."Черният лебед" имам предвид  ooooh!

Последна редакция: пн, 14 яну 2013, 01:38 от elix

# 609
Здравейте  Crazy тази сутрин бях ей тъй

Неркааа къде го лепнахте този вирус  Rolling Eyes , много неприятно дано се оправяте бързо  Praynig

Ели полека ще се пребиеш  ooooh! ам то на пиян акъл какво ли не прави човек  hahaha hahaha

Мастърче кво е туй нЯщо от теб  Shocked Whistling hahaha hahaha

Муми ко стаа  Shocked що е таквоз пренаселено около теб  Whistling hahaha

Делте кафето не си си изпила още и се хвана да тренираш  ooooh! hahaha

Зузулина бачкай обед стана стига се протяга и прозява hahaha hahaha

# 610
  • Куциндрел
Ха, добър ден.
Ас няя въ дразня, ама тас седмица съм у отпуск. Mr. Green То с дзверот не е отпуска, ма пуне няя бачкам на рабута.
Нарии, бържи да оздравявати. Hug

Делту, га напредниш у плетките искам таквози:

Койт гу мързи у пундрелник да са разкърши виднага.

# 611
Цеци пЪ завид, завид  Crossing Arms

ФейтитУ намерила начин как да изкарва Пламито в студа  hahaha hahaha

Бени кУ може малко повече инфо  newsm78 Shocked hahaha

# 612
Мерси милички за милите думи към Пламката  Hug и той ви гушка всички  Hug Hug Hug

Нери ... да оздравявате бързо  Hug

ФейтитУ намерила начин как да изкарва Пламито в студа  hahaha hahaha

чИ кЪк ... тУва е най-новия модел есен/ зима bowuu Joy Joy Joy пък и бешИ на прИмоСия  hahaha как даН гУ взема  Crossing Arms Mr. Green

# 613
  • BG
Добро утро, другарчИта! Ко стаа, мо стаа тука?

Делтизарче, ко да ти  каа, милинко? Мислих дълго да ти пиша, ама нема сми! Ти гулямо мумичинци и както си е в реда на нищата, си си преминала през урока, няма кво да се съветваме, само шса гушами, докат ни мине! Ноу хубу гуй казало Точето - добре, че си се отървала! Няма ненаказано добро, нъл знайш, каке?! Ловя!  Hug Heart Eyes

Еликсандриньо, чуй ся, чуй! Да пристаниш да мъкниш снахити пу таквизи миста, щот ний тука в пруванса немами чак толку убави миста и момцити ша останат твърде необразовани и нем да са аресат дицата, мойти прости чавета как ша сидът до твойти тилигентни муми, а?  newsm78 Другото варянт да ти ги прата и  момците ( то единия щи го прата, живот и здраве, наесен, дай Боже са казва!  Praynig) и да ги водиш зайну....

Фейтислава нимедлину да зима и да праща унаа снимка с шапката на Фейтимир Сладкув Синеочев на сички възможни конкурси за бебешка красута!  Peace Crazy

Нерайде ма, ко напрай ма, каке, та са тръшнахте с Нерайдиньо болнички?!  Close Меткайте топли чаюви с мед, крачоцити във вудичка със сол и секви там бабини диветинки, дано се размине без антибиотици, макар чи на мен зъби ми вадиха с триста упойки баш в 8 месец - кат са наложи, здравето мамино е най-важно!

Зузулинкей, ноу си убава, мър душко!  Crazy И мойту палтенци пучти кат твойту, ма по-дългичку...И изпонамеждудругуту да ви каа - сички споделяния за четене на книги, гледане на филми и дълги разходки предизвикват в мен неистова черна завис, ку ва сърби некъде, да знайте, че е ут мен, щот ви мисла дуброто  Mr. Green !

Бени кУ може малко повече инфо  newsm78 Shocked hahaha

Ми ко, Бобайне, следпразнична разпродажба съм напрайла - отлеву шапки, секви модели, отдесно - убуфки, чурапи, гащи, малку фстрани - на койт му са ловът пипирунди летоска, имам и прибори за тва...Курема ним гу гледай, имам газуве!  Embarassed  Blush

# 614
Фейтислава нимедлину да зима и да праща унаа снимка с шапката на Фейтимир Сладкув Синеочев на сички възможни конкурси за бебешка красута!  Peace Crazy

Хммм .. шИ ги видм нИй тез кункурси ...  Hug

Зу мила ... много си ми хубавка, ама малко позаслабнала ми се виждаш  Thinking Hug
Показах и Пламката бъдещата му тъща  Mr. Green Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт