Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 23

• 49 604
  • 724
  •   1
Отговори
# 105
  • в 1001-та нощ
Днес, вдъхновена от грима на Адри - ползвах Vice палитрата, разбира се - с друг цвят и друга концепция, но  Blush ми държеше влага  Heart Eyes

и пробвах очертаване на част на окото отдолу, както вчера говорихме и ми хареса много  Heart Eyes

на цяло лице не се вижда много добре, но все пак  Blush

# 106
  • София
Здравейте дами,
Прекрасни гримове. Алена, много ми харесва днешният ти грим и очната линия е много хубаво кафяво, коя е?
Скрит текст:
.. И кога ще ме научиш и мен да поставям очна линия. Днес направих един опит и направо ме е срам да го покажа. Очите ми са толкова различни.
И моите очи са различни, ама наистина имат голяма разлика (от около година) и за това ми е много трудно да се гримирам и много бих се научила да прикривам разликите. И ми е голям комплекс. Показвам и след малко изтривам
Скрит текст:
Още повече личи, когато съм изморена, но няма снимки, за да покажа.  Sad
База не използвам, но ако се убедя, че има такава, която наистина прикрива пори, веднага си купувам. Heart Eyes

# 107
По повод марките и това къде да произведени... вчера исках да си преместя един хайлайтър на ГР от неговата кутия в друга и като отлепих рефила се облещих  Shocked Върху самата теракота беше пресован с огромни букви надпис Made in Italy. Даже ще го снимам сега  Mr. Green

И аз забелязах същото, когато премествах минералната им сянка, която имам  Wink Много се учедих, като видях надписа.
А за производството на разни марки, които не могат да се намерят в съответната страна, няма нещо чак толкова странно  Wink Много марки имат производство, но не предлагат на пазара в страната на производство. Продукцията им е ориентирана изцяло за износ. В Бг също има много такива фирми  Wink
Аз от Пупа съм много доволна  Peace Съвсем случай се набутах в магазина на официалния им вносител /магазин в супермаркет ХИТ, в Младост4/ Там има всякакви интересни неща на марката. Лимитираните им колекции са супер. Имат много изгодни комплекти от червила, лакове, спирали в различни варианти в красиви блестящи несесерчета  Mr. Green Въобще много неща. Като отидох да търся в Дъглас нещо, ами то там е пълна скръб, нищо интересно няма на марката  Rolling Eyes За това вече ходя само в този магазин да оглеждам и купувам  Wink На коледното парти уикенда, бях с техни супер блестящи сенки - мноого красиви бяха  Flutter

И по спам-темата  Mr. Green
Скрит текст:
Аз много обичам всякакви прахосъбирачки  Mr. Green От малка събирам какви ли не фигурки. По едно време събирах и кукли. Все още се мотаят няколко в къщи. Но аз си избирах някакви от масовите и ги модифицирах  Whistling Рисувах им очите по друг начин, рисувала съм и телата им, променяла съм цвета на косите, прическите. За дрехите няма какво да споменавам - всяка я обзавеждах с различен тоалет. Страшно обичам да се занимавам с такива неща. Но много време отнема. Да намеря подходяща кукла за "обработка", да търся материалите за "промяната", докато намеря и подходящите платове за тоалета, пък после кройки, шиене, бродиране, аксесоари  Whistling Вече не ми остава време за всичко това  Wink Сега се задоволявам от време на време да спретна някое парцалче за куклите на щерките. За това пък с голям кеф им купувам всичко по-интересно от готовите неща  Mr. Green Да се радвам поне сега на такива подаръци. Майка ми винаги е смятала, че куклите са глупав подарък и все ми подаряваше разни скучни практични неща. А и аз все си харесвах скъпи и хубави кукли, които са по-различни от масовите  Crazy

# 108

И моите очи са различни, ама наистина имат голяма разлика (от около година) и за това ми е много трудно да се гримирам и много бих се научила да прикривам разликите. И ми е голям комплекс. Показвам и след малко изтривам
Скрит текст:
Още повече личи, когато съм изморена, но няма снимки, за да покажа.  Sad

Явно наистина има нещо такова, че само ние си забелязваме кривините в очите... Гледам ти снимката ииии нищо не виждам. Имаш страхотни очи  Blush

# 109
И моите очи са различни, ама наистина имат голяма разлика (от около година) и за това ми е много трудно да се гримирам и много бих се научила да прикривам разликите. И ми е голям комплекс.
Оля, очите ти са много красиви и аз също не виждам да са криви.  Hug Когато се загледам за по-дълго в огледалото и моите ми се струват различни, но го отдавам на асиметрията в двете половини на тялото.

# 110
  • София/Горна Оряховица
Cesari/ Olia , гледам, гледам и все не виждам кое им е различното на очите ти  Heart Eyes . Освен че са мнооого красиви, как може да се навъдите толкова синеоки и зеленооки тук бее  Heart Eyes .

Моите очи също са различни - едното е малко по-притворено от другото. Ако се гримирам, изцяло следвайки контура им се получават коренно различни неща. Затова винаги гледам и отдалеч какво се получава, за да постигна ... примерно еднаква очна линия или еднакво да повдигна тъмната линия на опушеното.

А за различните очи - признавам майка ми. Едното й око е светло кафяво, а другото мнноооооооооого тъмно кафяво, почти черно. А ние тука се оплакваме от леко притворени очи  Laughing .  И при нея обаче не се забелязва, ако не се вгледа човек. Или ако се гримира цветно - тогава си личи.  Преди бала ми си беше сложила един зелен молив - мале, избоде ми очите да я гледам 30 минути така  Crazy . Накарах я да го свали и да си сложи кафево-златисти сенки, нещо по-неутрално, така не си личи разликата. Срам ме хвана какво съм причинила на собствената си майка  Blush .

# 111
  • в 1001-та нощ
Как ще триеш, бе Оле  Heart Eyes аз дори мисля, че очите ти са доста изразителни за грим  Heart Eyes

# 112
  • София
Благодаря, дами, но наистина си различни. Дясното е изпъкнало и е по отворено.

Последна редакция: вт, 18 дек 2012, 13:32 от Cesari/ Olia

# 113
  • в 1001-та нощ
абе то има хора с различен цвят на очите, ти тук се хващаш - за лека разлика във формата, която само ти си виждаш  Blush

мислиш ли, че някой винаги стои директно срещу теб и съзецава очите ти в сравнение  Rolling Eyes

ти се движиш, другите се движат, винаги гледат очите под някакъв ъгъл и подсъзнателно не мисля, че някой сравнява или се интересува от точната симетрия  Blush

винаги в съзнанието остава излъчването  Peace  

аз толкова пъти и на живо съм те вижда, и от близо и не съм забелязала  Blush

# 114
  • София, Лагера
Оля, аз наистина си мисля, че това само ти си го забелязваш. Евентуално и някой пластичен хирург, ако се втренчи в теб  Laughing.
Според мен това е като човек да има малка пъпка на челото. Като знае, че я има и си мисли, че всички в нея гледат, а това изобщо не е така  Wink

Веселина, Пупа имат доста голям асортимент във всички магазини на Блик. Т.е. като този в Хита  Wink. Даже мисля, че в този на Съдебната палата има и повече неща  Peace
Аз също съм доволна от Пупа, макар че според мен цените им са малко по-високи, отколкото качеството. Но имам един прекрасен брокат за тяло на Пупа, който като продукт изобщо не съм намирала на никоя друга марка!  Heart Eyes

# 115
Прекрасната Джейн Сиймур е с различен цвят на очите

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQOlI7s9Xcxx5TKJ7e82oLi2 … E6ftcSDOr0-cE0Mjq

# 116
Аз много харесвам хора с различен цвят на очите. Някак си е мистично  Mr. Green
Kate Bosworth например е страхотна, много ми харесва Simple Smile

Скрит текст:

Оля, аз пак не виждам разлика  Blush И пак казвам страхотни очи  Heart Eyes

# 117
Веселина, Пупа имат доста голям асортимент във всички магазини на Блик. Т.е. като този в Хита  Wink. Даже мисля, че в този на Съдебната палата има и повече неща  Peace
Аз също съм доволна от Пупа, макар че според мен цените им са малко по-високи, отколкото качеството. Но имам един прекрасен брокат за тяло на Пупа, който като продукт изобщо не съм намирала на никоя друга марка!  Heart Eyes

Ох, къде ги има тези магазини Блик  newsm78 Или аз много блея /не, че го отричам  Crazy/ или до сега не ми се е случвало да попадна на някой техен магазин.
Цените на Пупа са горе-долу, като тези на АртДеко. А си мисля, че са на едно ниво, като клас козметика  Thinking Е, не бих отказала да са по-евтини разбира се  Laughing

# 118
Оля, аз пак не виждам разлика  Blush И пак казвам страхотни очи  Heart Eyes

И аз не виждам никаква разлика, а само едни много хубави  и изразителни очи, идеални за гримиране  Peace

WomanBerry много си хубава!

После ще Ви чета по-подробно. Но в тази тема преобладават светлите очи  Heart Eyes
Така ме е яд, че нямам сините очи на баща ми - те целия род синеоки и зеленооки, а  аз да наследя скучните кафеви очи на майка ми  Tired

# 119
Но в тази тема преобладават светлите очи  Heart Eyes
Така ме е яд, че нямам сините очи на баща ми - те целия род синеоки и зеленооки, а  аз да наследя скучните кафеви очи на майка ми  Tired

Все едно аз съм го писала! Само че аз съм се виждала със светли лещи (сини точно като очите на баща ми, за да видя какво би било да приличам повече на него) и...това не съм аз...мисля, че с кожата и косата, които имам, това е възможно най-добрата комбинация. Повечето жени, които наистина адски харесвам, са с кестенява коса и кафеви очи - топли, топли, топли... наистина на нашите географски ширини светлите хора са различните и интересни, но аз мисля, че всичко, с което сме се родили, е дар и трябва да се обичаме каквито сме  Heart Eyes Прекрасен ден на всички красавици в темата   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт