Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 23

• 49 651
  • 724
  •   1
Отговори
# 120
Moмичета, базата на Ревлон намира ли се някъде из София?
Ако някоя от вас я има може ли да сподели дали е доволна и какво е усещането в сравнение с други бази Praynig

# 121
  • в 1001-та нощ
Жаки, мисля densi беше споменала, че в Debenhams има голям щанд на Ревлон  newsm78

# 122
  • Стара Загора
Ако някоя от вас я има може ли да сподели дали е доволна и какво е усещането в сравнение с други бази Praynig

Хвърли едно око в темата за фдт-ени.  Hug
Мариша вчера писа и в козметичните похиждения.  Peace

# 123
И аз питам за тази база на Ревлон в София....за сега няма отговор... Simple SmileВъв Варна и Стара Загора видях, че момичетата си я намират:)

# 124
Бих го нарекла по-скоро малко стелажче Grinning Аз поне като ходих нямаха такава база, или поне аз не съм видяла

Ще ги прочета мненията Peace

Между другото тоя Debenhamms е тотално разочарование от към козметика

# 125
 Виждам, че коментирате Karaja,и  аз живея в Италия и  не съм виждала никъде. Същото мога да кажа и за Чифели  Rolling Eyes странна работа колко са италиански.

# 126
a.l.e.n.a, много ми харесва!  Heart Eyes Радвам се, че и на теб ти харесва и си доволна!  Grinning
Розовкото също ми е слабост  Blush , а и добре ти стои  Heart Eyes

П.П. Палитрата от Сефора ли си я купила и Сефора къде има в София?

# 127

Мнение на съфорумки за базата.  Simple Smile

http://maquilab.blogspot.com/2012/10/revlon-photoready-primer-colorstay-16h.html

За Варна--базата на Ревлон я има в Елитис до гарата.Напомням първо да пробвате!За мен е много по-добра от Кларинс,Лумене,Герлен,Радиант дори от любимото ми досега Кико,но от суперлативи за даден продукт, имам доста неуспешни покупки!И дано не ме санкционират,но Астониш за петна премахва засъхнал фдт!!! Laughing

# 128
на Кaraja имам едни прахообразни сенки....не съм се замисляла колко са италиански...гледам, че имат сайт.
http://www.karaja-make-up.it/en/karaja.php
http://www.karajabg.com/new_products.php

# 129
Check Please, благодаря Hug

Аз обаче едно не разбирам....базата е ..."с фотохроматични пигменти, които пречупват светлината за перфектна визия на слънце и под прожектори".
А като си сложа фдт-на отгоре какво по-точно ще се види от тези пречупващи светлината пигменти?
От всичко, което гледах и четох за нея ми се струва, че няма да ми хареса. Аз съм по-скоро силиконовият тип, а тази е като лосион. За това трябва да я намеря и да я тествам обезателно. Много ми е интересна

# 130
Жаки°,
и мен ме вълнува същия въпрос какво точно ще сияе след като сложа фдт върху базата.....или това е плацебо ефект?

# 131
Какво да кажа друго освен: никога не вярвайте на рекламни обещания Grinning

Но ако пък идеята е да се ползва само с фдт-на Photoready има до известна степен логика. Той не е силно покривен и кожата леко "прозира" отдолу. Тоест ако сме сложили от тази база ще се виждат и нейните "пигменти"

Но шампионът в тежка категория Колърстей няма да остави нищичко от фото-пигментите на базата Mr. Green

# 132

Ох, къде ги има тези магазини Блик  newsm78 Или аз много блея /не, че го отричам  Crazy/ или до сега не ми се е случвало да попадна на някой техен магазин.

в ХИТа магазинът е БЛИК, вЕрно си отнесена  Joy

# 133
  • Пловдив
Здравейте,

по темата -ползвам бази.
Имам на Кларанс,златната на Герлен и оранжевата на Гош.
Май само аз не виждам особен ефект от златната.
Очаквах много повече от нея и останах разочарована.

Жаки,аз доколкото разбрах тази база на Ревлон може да се
ползва и върху ФДТ.
И аз съм решила да я пробвам.

# 134
Е това вече го намирам за доста странно. Защо тогава ще се казва primer?
Спомняш ли си къде го чете това?

Общи условия

Активация на акаунт