Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 23

• 49 668
  • 724
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Не знам до колко ще вие полезното моето мнение, аз базата я пробвах на ръката си преди седмица, приятно заглади ръката ми не остави тежък/ мазен филм отгоре. Но си е силиконова база и в сравнение с тази на Кларинс ми се струва по- лек нейн вариант. Никакви пигменти не открих на изкуствена светлина. Но базата за очи нанесена върху ръката ми допадна доста и за нея се замислих.
Показвате много готини гримчета и много ви се радвам, чета ви когато мога, някой ден като се престраша и аз ще покажа нещичко. Гримът ми е дългогодишно хоби  Blush

# 136
  • Пловдив
Няколко поста по-нагоре е даден линк към
блог на съфорумка,която описва тази база.

"Нанесен под ФДТ улеснява разнасянето му, като го кара да се "плъзга" по-лесно върху кожата. А отгоре пък изравнява тена и финиша."

Ето го цялото описание:

http://maquilab.blogspot.com/2012/10/revlon-photoready-primer-colorstay-16h.html
[/url]

# 137
  • София
Аз отдавна се каня да си взема база,  но още съм в издирване на подходящата за мен. Онзи ден репих да пробвам един тестер на Инглот и ми допадна.  Peace

# 138
Check Please, благодаря Hug

Аз обаче едно не разбирам....базата е ..."с фотохроматични пигменти, които пречупват светлината за перфектна визия на слънце и под прожектори".
А като си сложа фдт-на отгоре какво по-точно ще се види от тези пречупващи светлината пигменти?
От всичко, което гледах и четох за нея ми се струва, че няма да ми хареса. Аз съм по-скоро силиконовият тип, а тази е като лосион. За това трябва да я намеря и да я тествам обезателно. Много ми е интересна

Ами не знам, аз не видях никакви пигменти, но като я пробвах беше вечер и не видях как е на дневна светлина. Наистина прави повърхността на кожата много хубава. Не знам обаче как ще се държи под ФДТ, но другите вече са дали мнения.
Не е като лосион, има си силикон, но усещането не е така тежко и мазно, а много приятно.

Пробвай я наистина.  Simple Smile

# 139
  • София
Малко е извън темата, но ми прави впечатление, че продавалника е залят с пигменти и сенки на Мак, NYX, палитрата Нейкид също я има ... До колко са истински предвид цените им? Някой купувал ли е от там?  Thinking

# 140
Aaaa, така може. Това, че някой го слага над фдт-на си е лично негово предпочитание.

daredevil
Нищо не купувай на MAC от Продавалника Peace

# 141
  • София
daredevil Нищо не купувай на MAC от Продавалника Peace
А защо? Не всички продукти на МАС в Продавалника са фалшиви. Аз също имам няколко обяви и нещата са си абсолютно оригинални.
Когато става дума за търговец в Продавалник - да, има много хора, които продават стотици продукти, чисто нови и т.н., тогава може и да предлагат ментата (както ми се струва и че Naked2 в Продавалник е менте), но когато се продават ползвани продукти, единични бройки и т.н.....

# 142
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a, много ми харесва!  Heart Eyes Радвам се, че и на теб ти харесва и си доволна!  Grinning
Розовкото също ми е слабост  Blush , а и добре ти стои  Heart Eyes

П.П. Палитрата от Сефора ли си я купила и Сефора къде има в София?

Благодаря B & C  Peace бях сигурна, че ще ти хареса   Hug а в интерес на истината бях сигурна, че на мен няма да ми хареса, но нали няколко дами предложиха да опитам и нали съм послушна  babydust7 4470

Преди време, когато не ми хареса - бях пробвала, но линията беше по-дълга и затова не ми се върза никак; сега умишлено опитах да е до 1.3 от окото и стана наистина оптималния вариант, мисля за напред да продължа в този стил  Peace благодаря още веднъж;

Сефора има в Мола на  Цариградско  Peace палитрата е от там  Hug

в този план да кажа и нещичко за теб, което все ми се върти, но се старая да съм лаконична  Rolling Eyes не знам дали е от снимките, но ми се струва, че при теб костта над окото не е много изпъкнала, виждам, че там не пипаш изобщо и затъмняваш основно в самото крайче на окото  Blush

няма ли да ти е интересно да пробваш - съвсем експериментално, някога, когато няма да излизаш - как би било, ако се опиташ да създадеш малко дълбочина и 3D ефект с тъмна сянка - между сгъвката на окото и костта;

без да е нещо гротесково и фрапиращо, като загатване  Peace

както си правихме лични предизвикателства - едно и за теб Peace

Последна редакция: вт, 18 дек 2012, 14:37 от a.l.e.n.a

# 143
  • София
Имах предвид не за единични продукти, защото си личи когато някой е търговец. Странно ми е защото твърдят, че "стоката" им е оригинална, разликата в цената е космическа.  ooooh!

# 144
Ако познавате някой от форума, ок. Но над 90% от нещата, които съм разглеждала са ментета.
Даже съм виждала продукти, които изобщо никога не са излиза под марката MAC

# 145
  • София
Ако познавате някой от форума, ок. Но над 90% от нещата, които съм разглеждала са ментета.
Даже съм виждала продукти, които изобщо никога не са излиза под марката MAC

Пълно е с ментета. Бих си купила нещо от позната съфорумка, но тези, които предлагат по няколко чисто нови бройки, при това на по-ниски цени от реалната... очевидно е.
Гледах наскоро  Naked2 там. Няма как във всеки магазин по света да излиза 80+лв, а те да я продават за 50. В ибей също има Naked и Naked2 за по $25, с произход Китай  Laughing

# 146
Mисълта ми е че хора, които не са запознати добре с MAC могат лесно да се излъжат.
Примерно червилата и гланцовете от Дисни колекцията ги бяха направили много добре, опаковки всичко. Но самите цветове, които се продаваха никога не ги е имало.

# 147
  • в 1001-та нощ
О, аз така си бях купила едни сенки, та после се разправях да ги връщам  Cry

# 148

Ох, къде ги има тези магазини Блик  newsm78 Или аз много блея /не, че го отричам  Crazy/ или до сега не ми се е случвало да попадна на някой техен магазин.

в ХИТа магазинът е БЛИК, вЕрно си отнесена  Joy

Наистина ли  Joy Ами аз си казах  Mr. Green Наистина не обръщам никакво внимание на имената на магазините. Дори да съм ходила няколко пъти, никога не поглеждам към табелите с името  Crazy

От Продавалника и аз не бих купувала дори и немаркова козметика. Като знам на какви цени предлагат палитрите от и-бей  Money ooooh! Преди време беше много хубав сайт, но вече много рядко може да се намери нещо добро и наистина изгодно  Rolling Eyes

# 149
Mного яко как са и "скрили" веждите Grinning Обаче й придава малко вид на кукла натисната по носа. Нали знаете как лицата им стават адски смешни и нереални

Общи условия

Активация на акаунт