Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 23

• 49 694
  • 724
  •   1
Отговори
# 150
  • София
О, аз от любопитство и за сравнение си бях купила от ибей червило на МАК за $1,90  Laughing Трябва да ви кажа, че картонената кутия и гилзата бяха съвършено изкопирани. Сравнявах с моите червила от магазина на МАК и с просто око е почти невъзможно да се хване разлика. Но самото червило миришеше на химия, а не на ванилия.

В ибей има и пигменти на МАК за $2-3 от Китай. Това се предлага и в Продавалника.

А ето как да се различи истинска от менте палитра Naked - http://www.theblackpearlblog.com/2012/08/urban-decay-naked-palet … nd-ebay-fake.html

и Naked2 - http://lavoguefemme.com/2012/11/authentic-vs-replica-urban-decay … -the-differences/

И тук сравненията са с по-долнопробните ментета. Има такива, които са почти напълно идентични и като кутия, и като надписи, серийни номера... издава ги само някоя съвсем малка дреболия като четката или липсата на хартиен стикер на гърба.

# 151
  • Перник
ВДъхнових се от a.l.e.n.a и реших да пробвам без нищичко на долния клепач  Flutter Снимката е с отвратително качество,но горе долу се вижда ефекта  Simple Smile И помен от мигли няма  Mr. Green без спирала са толкова светли,че все едно хич ги няма  Tired

# 152
Брейййй Нейкид 2 много добре са го барнали  Grinning

Малвинка ме подсети да ви кажа нещо за миглите ми. Аз нали никога не слагам спирала на долните мигли и до сега бяха супер дълги....направо ми се опираха в кожата. Но инциденстно слагах 2-3 пъти спирала и вчера се видях, че половината ми мигли на долният клепач ги няма  Shocked направо дупки, а останалите са някакви бейби косъмчета

# 153
  • Пловдив
Аз да се оплача- от 12.12.2012 чакам да ми звъннат от Леро.
Обещаха,че ще се обадят,когато получат 01 от метеоритите.
Днес пак питах-нямало ги.
Май ще дочакам пролетните.

Търся си и хубав хайлайтър,но все нещо се колебая.

Изобщо,това,което искам не мога да си купя.
Официално ще взема да изпадна в депресия. Joy

# 154
  • в 1001-та нощ
Малвинка  Blush много нежно е станало  Rolling Eyes наистина от грима почти нищо не се вижда, но цялостната визия е по-нежна

Heart Eyes освен сега аз да пробвам да си сложа спирала на долните мигли  Joy hahaha що пък да не си кръстосаме практиките  Mr. Green

# 155
  • Пловдив
dudhen ,знаеш ли Леро от коя дата пускат коледното намаление? Списъкът ми е дълъг  Mr. Green
Не изпадай в депресия,скоро ще ти ги доставят и тогава ще си хипер щастлива Hug

Аз да попитам през колко време перете тампона на метеоритите.Аз го правя през ден,добре ли е? Първият от пране се скъса,сега купих друг ,но не вярвам да издържи много повече.Някъде назад в темите някой беше поръчвал велурено тампонче от чужбина...марката май се казваше Лаура нещо си..дали си спомняте?

# 156
  • София
Брейййй Нейкид 2 много добре са го барнали  Grinning

Скоро гледах в ютуб едно ревю, в което мацката, която ги сравняваше откровено си призна, че сенките в ментето са по-пигментирани и с по-хубава текстура от оригиналните  Joy
Да им се не знае и китайците хитри  Mr. Green

# 157
  • София
Аз винаги слагам спирала на долните мигли. Даже миналия ден си взех специална спирала за тях  Blush Много хубаво ги подчертава!

# 158
Аз винаги слагам спирала на долните мигли. Даже миналия ден си взех специална спирала за тях  Blush Много хубаво ги подчертава!
И аз винаги си слагам на долните мигли! Ти каква спирала си взе?

# 159
Хихихих... Laughing Laughing Laughing Laughing

Аз пък при себе си забелязвам точно обратното на написаното от Жаки. Наскоро смених спиралата и забелязвам, че от новата, особено на лявото око, миглите ми са възголемички.  Mr. Green Сигурна съм, че не си въобразявам, защото винаги слагам спирала и на долния клепач и досега такова нещо не съм забелязвала. Shocked Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 160
  • Пловдив
dudhen ,знаеш ли Леро от коя дата пускат коледното намаление? Списъкът ми е дълъг  Mr. Green

Не.Аз като кон с капаци за тези метеорити ooooh!
Ако някой от Пловдив знае-моля да сподели.

# 161
  • Перник
Супер идея,Алена  Flutter
А иначе тук съм много нюд  Blush за основа малко от 14 на флормар и Brown Sugar на Avon,затова и не се вижда нищо  Blush

# 162
  • София
И аз винаги си слагам на долните мигли! Ти каква спирала си взе?

Ето тази http://www.clinique.com/product/1606/15586/Makeup/Mascara/Bottom … ascara/index.tmpl

# 163
Аз просто не знам какво е това нещо. Сега да ги мажа ли с вазелин се чудя. Имах толкова дълги мигли на долният клепач, а сега нищо.
Иначе не им слагам спирала, защото подчертавам много силно самият клепач и просто няма нужда. А и ми се опираха още повече в кожата и това ме дразнеше. Сега поне тоя проблем птпадна Laughing

И на мен репликата на Нейкид ми се вижда по-пигментирана Blush Mr. Green Няма спор, страшни са в ментосването на някои неща.

# 164
Ще помисля и аз за тази спиралка за долните мигли.  Flutter
Ето и една лилава лъскавина от мен  Blush:
Скрит текст:
само не ми обръщайте внимание на веждите, че хем са 2 косъма на кръст, хем рошави  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт