Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 23

• 49 522
  • 724
  •   1
Отговори
# 30
И Сефора не могат да ме изкушат с нищо. Пращат ми смс-и обаче какво да си купувам от тях....

Не знам дали гледахте снимки от новият Viba Glam, но е просто ужасен Sick Защо я лансират за 2-ра година тази шматка не знам Crossing Arms

# 31
  • В центъра на Вселената...
Момичета, знаете ли, дали Сефора изпраща по куриер?  newsm78

# 32
Благодаря за новата темичка  Hug
По въпроса - попринцип ползвам. Но ми свърши базата на Ланком и не съм си купувала нова. Така, че напоследък съм без база. Но мисля да си купя тази на Ревлон  Flutter

От два дни съм в уникална дилема Grinning Искам да си купя някакъв грим или поне да си харесам нещо, което да искам силно. Но нищо не ми харесва и имам усещането, че имам всичко Rolling Eyes
Случват ли ви се такива неща?

Това сигурно му се вика мания за купуване Blush Blush

Аз в момента съм така  Wink И да ти кажа, хич не се чувствам в депресия. Все мрънкам, че искам толкова много неща и то ги искам сега, а не мога да ги купя веднага. Но вече понакупих това, което наистина исках и за идната година, от това което наистина искам останаха само метеоритите  Crazy Е и онзи красив тигър на марката с причудливото име, но нали стана ясно, че най-вероятно няма да го намеря и да тръгна да го търся. Така, че вече ми мина. Евентуално се замислям за една тройка палитра на Шисейдо, но не съм много сигурна дали я искам  Thinking Така, че план-графика ми е доста празен. Не, че като ходя не си харесвам по нещо. Но нищо не ми се настанява под кожата  Crazy
Сега тъкмо ще ми остава повече финансов ресурс и за други мои хобита, които напоследък ги позарязах покрай събирането на козметичната ми колекция  Laughing

Изчетох предната тема. Супер гримове сте показали всичките  Peace Ама какви таланти се извъдихме всичките тука  Mr. Green След някой и друг месец престой в темата и вече сме факири  Party

А за със и без грим - аз определено изглеждам много по-добре с грим  Wink Не, че съм грозна без макиажа, но с грим си е "друга бира" Wink

Споделете за Бъдни вечер и Коледа какъв грим ще си правите?  Flutter

За Бъдни вечер няма да съм гримирана. Ще сме в къщи с децата и мъж ми, правим си уютна семейна вечеря и не сме с разни тоалети и фризури. Но за Коледа ще се събираме в нашите и тогава мисля да спретна нещо различно  Wink

Адри, супер грим е станал  Flutter Ето даваш ми идея, че може да се замисля за някоя тяхна палитра. Макар, че вече толкова сенки натрупах, че и там трябва ад е нещо супер уникално, за да ме накара да си го купя  Rolling Eyes А и с тези палитри, само ми се трупат подобни цветове...Няма угодия, ей  Laughing

# 33
Aдри, виждала съм те без грим. Очите ти са уникални! И нищо криво няма  Naughty
Аз на Коледа няма да се гримосвам, но за Нова година съм подготвила Катриските Made of honor   Heart Eyes Взела съм си и един глитър на Есенс за ноктите с многоцветни брокатчета - изобщо ще бъда шарена и блесщукаща  newsm47
Другата ми козметика е по кашони - чака великото преместване Grinning

# 34
Това с различните очи повярвайте ми, но си го виждате само вие. Никой до сега не ми е казал "аууу Жаки, очите ти са различни" Grinning А моите също са.
Единствено аз го виждам и то ако се загледам "по-така".

Аз на Бъдни вечер мисля да съм с нещо по-драматично, тъмно и опушено. На Коледа ще съм или с червените боровинки или нюд + малко брокат ИЛИ със златен пигмент на NYX.

И сега един въпрос извън грима към всички майки на малки момиченца, които имат от тези монстър кукли. Тази синята Аби има ли я навсякъде? Или да се подготвя за велико търсене?

# 35
  • Бургас
Не използвам база за грим
  bouquet

# 36
И сега един въпрос извън грима към всички майки на малки момиченца, които имам от тези монстър кукли. Тази синята Аби има ли я навсякъде? Или да се подготвя за велико търсене?

Аби я има със сигурност в Хиполенд и Джъмбо  Peace

# 37
  • вятър в маслините, вятър над хребета
ЕDIT: Момичета, един странен въпрос... От няколко дни насам си гледам очите и ужасна работа - едно ми се струва по-притворено Grinning Имали ли сте такъв проблем?
Скрит текст:
Sorry за офтопика Simple Smile
Моите са крайно различни, и като размер, и като ококоренсот, ама съм им свикнала Laughing
Твоите обаче ми се струват идеални, а ти самата си много красива Hug

# 38
  • в 1001-та нощ
Адри  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes страхотно  Blush  bouquet

# 39
  • София
Весе, аз заради това не исках да си купувам Vice. Бях убедена, че половината цветове ще ми се дублират с други налични, пък и част от тях едва ли ще ползвам.
Навих се обаче за Smoked защото са цветове, които много ползвам и би ми била доста удобна за път. Всъщност отидох за нея, но на място се разколебах и взех Vice. Изобщо не съжалявам. Имам доста подобни цветове на Инглот, но на очите изглеждат много различно. Самата им текстура е друга, финишът също  Peace

# 40
И сега един въпрос извън грима към всички майки на малки момиченца, които имам от тези монстър кукли. Тази синята Аби има ли я навсякъде? Или да се подготвя за велико търсене?

Аби я има със сигурност в Хиполенд и Джъмбо  Peace
Искам една, която носи зимно костюмче. Не знам дали е някаква нова серия или е актуална.
Обаче по лицето й наистина има все едно хайлайтер Grinning
За следващият Halloween имам вече идея за грим Mr. Green

# 41
Не ползвам база. Само ежедневите ми кремчета и после прахообразен ФДТ + хайлатър/метеорити...

WomanBerry, на снимката наистина изглеждат леко различни, но не мисля, че е нещо фрапантно. Много си си хубава!  Hug

Алена, мен ми харесва повече и с отдолу очертаното. Но ще чакам и да покажеш с несвързаните линии.  Peace

И мен Сефора ме разочароваха страхотно. Надали ще си купя отново нещо от тях.  Crossing Arms

NovemberRain, много красиво!  Heart Eyes

Аз пък от много, много време, години, съм на сиво/черна вълна и все така. Нещо не мога да се възприема с друго. Ще видим сега като започна да ползвам на UD Smoked палитрата дали ще се възприема и с други цветове отново. А преди слагах и зелено, и синьо, и лилаво, и кафяво.

Пак да покажа нещо от мен, пак сиво, доста по-наситено от предното, но на снимката не си личи. Все пак, дайте съвети малко как да изглежда по-добре?!  Blush Макар качеството с телефона да е кофти. Трябва да взема да снимам с апарата...
Скрит текст:

# 42
  • София
Жаки, правейки Коледния грим (в случая се получи по-скоро зимен грим, но това е друга тема) се сетих за тази пудра и си помислих, че би я харесала - http://2.bp.blogspot.com/-3AYErDd5vew/TaXILR_XlkI/AAAAAAAAAD8/p9 … _dsc08406-qpr.jpg http://2.bp.blogspot.com/-RTMq7LIpHHE/TaXHzOiY0pI/AAAAAAAAAD4/BP … _dsc08408-qpr.jpg http://www.nailjunkie.com/essence-eclipse-trend-edition/

WomanBerry, наистина си много хубава!  Heart Eyes

# 43
  • София
Ползвам база за лице от време на време.
Благодаря за темата, Мис Нели!   bouquet

# 44
Момичета, благодаря Simple Smile От толкова комплименти и ще си ходя червена цял следобед  Blush

Епона, красота!!!  Heart Eyes И качеството на снимката е страхотно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт