Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 23

• 49 561
  • 724
  •   1
Отговори
# 45
Не съм вярвала, че в България има толкова много синеоки жени. Темата гъмжи от хубави очи  Flutter

Elle-même, много ми харесва даже. Обаче е била лимитка нали? Трябва да се разровя из глитърите ми....май имам нещо подобно.

# 46
  • София
Не ползвам база за лицето, може би защото нямам пъпки, пори и т.н. за прикриване, не обичам да стоя и много часове с грим, затова за момента не усещам нужда от този продукт. Нанасям само хидратиращ серум и пудра или ВВ крем.
За купуването- често изпадам в такива състояния да искам да си взема нещичко, но за разлика от преди години, сега много внимателно обмислям какво ми трябва и дали ще го ползвам, дали е хубаво, изгодно и дали си струва инвестицията. Напр. не обичам и не ползвам ФДТ, съответно и не купувам, просто за да имам такъв. Пудрата, която имам, ме удовлетворява напълно и ми е достатъчна. Не ми допада да се затрупвам с излишни продукти. Обичам малките кутийки, разфасовки и мострички Blush, големите ме плашат и имам чувството, че няма да ги ползвам, а само ще ги изхвърля след време Simple Smile Поради тази причина си поръчах и мостри на пигменти и червила на МАС (мисля, че B&C беше задала подобен въпрос), така получавам достъпни, качествени, разнообразни и в малко количество продукти на добра цена и се чувствам удовлетворена. Взех и мостричка на лепилото за мигли, като се замисля дали ще ги сложа и 1-2 пъти, колкото от любопитство.
Снимките, показани днес с гримовете (и без- WomanBerry  Hug ), са страхотни. Подкрепям напълно densi, че в тази тема пишат много красиви момичета  Peace

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 16 нови отговора.  Whistling Отивам да ги чета  Grinning

# 47
  • София
Не съм вярвала, че в България има толкова много синеоки жени. Темата гъмжи от хубави очи  Flutter

Elle-même, много ми харесва даже. Обаче е била лимитка нали? Трябва да се разровя из глитърите ми....май имам нещо подобно.

+1 за първото изречение  Heart Eyes

Лимитирана беше, да. Аз, откакто съм я взела, чак вчера я пробвах  hahaha И веднага за теб се сетих  Blush

# 48
  • Стара Загора
Имам една база за грим, но слагам рядко предвид времето - все не ми стига и закъснявам.  Laughing

Наистина в темата пишат много хубави момичета, няма никой грозен и Жаки да не си втълпява, че без грим не е хубава.  Naughty Само ще вметна, че и аз от няколко дни насам макар, че през уикендите ходя без грим взех да слагам и до магазина.  Mr. Green До такава степен четенето в темата ми влияе, няма да съм аз, ако не е от-до.

Оххх, все повече ги искам  ooooh!

# 49
  • София, Лагера
Хехе, здравейте и в новата темичка!  Hug

Аз ползвам база (Гош). И под пудра, и под ФДТ.  Peace Не че ми е кофти кожата, просто така съм свикнала. Но не всеки ден слагам ФДТ.

WomanBerry, на много хора очите не са им еднакви, т.ч. моите. Толкова си хубава, за това си с закахърила!   Laughing Hug

Ех, Жаки, случва ми се!  Crazy Знаеш ли как го ограничавам? - обещала съм си всеки път, когато се сдобия с нещо ново, да подаря старото. Не просто "нещо старо", а това, което съм заместила с новата придобивка. Както сега ще подаря някому лилавите сенки, които купих преди месец  Wink

От Сефора и аз съм много разочарована... как си играят само със срока на годност  Sick

# 50
Ивче, дай снимка на някоя хубава жена без вежди smile3534 без Мона Лиза ако може (не, че е много хубава де....ама айде навремето е била)
Ти нали си фенка на Здрач може и да ме харесаш без грим Grinning

# 51
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ти пък, Жаки, няма начин да си съвсем без Joy.
Красива жена без вежди- Марлене Дитрих Heart Eyes
Пък аз вежди имам в излишък, а все не мога и не мога да се вредя сред красивите Mr. Green

# 52
  • Стара Загора
Ивче, дай снимка на някоя хубава жена без вежди smile3534 без Мона Лиза ако може (не, че е много хубава де....ама айде навремето е била)
Ти нали си фенка на Здрач може и да ме харесаш без грим Grinning

Не се бъзикай с веждите, защото ако ме беше видяла преди 4 години на какво плашило се бях направила с 5 косъма на кръст Mr. Green, със сигурност щеше да ме убедиш нацяло да го оскубя.  ooooh! Почти само изрисувани ми бяха. Майка ми всяка сутрин викаше като застана пред огледалото "стига си дърпала, то не остана".  Joy
Беше си плашещо. Laughing

# 53
Без съм като ви казвам. Има 5 полу-прозрачни косъма. И ако не съм гримирана си е направо страшно. А за да се задържат веждите на лицето си трябва фдт за основа. Не може просто ей така на "чисто" Grinning
После без фдт ми прозират вените....цялата съм синя. Тая Аби куклата пасти да яде Joy

# 54
За купуването, напоследък като ми влезе нещо в главта и чета и проучвам, харесвам си нещо и после трябва да го купя веднага. Ииии, направо е мъка голяма.  Mr. Green Но нали почти две години нямах време за такива работи и сега всичко се отпуши с пълна сила!  Crazy

Оооо, тия пролетните метеорити са страхотни!!!! Те, палитрата на Диор и едно от червилата на Шанел много са ми влезли под кожата!  Whistling

# 55
И сега един въпрос извън грима към всички майки на малки момиченца, които имам от тези монстър кукли. Тази синята Аби има ли я навсякъде? Или да се подготвя за велико търсене?

Аби я има със сигурност в Хиполенд и Джъмбо  Peace
Искам една, която носи зимно костюмче. Не знам дали е някаква нова серия или е актуална.
Обаче по лицето й наистина има все едно хайлайтер Grinning
За следващият Halloween имам вече идея за грим Mr. Green

Тя попринцип е със зимни /пухкави/ дрешки, която и серия да хванеш  Wink И не само лицето, цялата й кожа блести  Flutter

Весе, аз заради това не исках да си купувам Vice. Бях убедена, че половината цветове ще ми се дублират с други налични, пък и част от тях едва ли ще ползвам.
Навих се обаче за Smoked защото са цветове, които много ползвам и би ми била доста удобна за път. Всъщност отидох за нея, но на място се разколебах и взех Vice. Изобщо не съжалявам. Имам доста подобни цветове на Инглот, но на очите изглеждат много различно. Самата им текстура е друга, финишът също  Peace

Да, предполагам е така  Grinning Аз за това се замислям за някоя палитра на УД  Whistling Нейкид 2 я мисля от поне половин година. Но като знам, че нюд грима не ми е всеки ден и все се въздържам, да взимам цяла палитра с такива тонове. Но виж от тези по-шарените, може да ми допадне нещо.
Ще вземеш ли палитрата на срещата  Hug

# 56
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ммм, толкова прозрачна кожа на живо съм виждала само веднъж Whistling.
Иначе моето лице е гръцки тип- хем мургаво, хем с много ясно изразени черти, с голям нос, скулесто. Кукленска красавица никога няма да бъда, но съм се научила да оползотворявам с каквото разполагам, ето например за пред западняците минавам за много екзотична Joy.

# 57
Най-интересни са ни семейните снимки. Аз все едно съм от друго семейство....като албинос съм до другите. Особено ако косата ми е прясно боядисана и от Ревлона допълнително съм се "избелила".
А баща ми е като латино актьор. Лятото прилича на чистокръвен индианец. Приличаме си много, но не и по цвета на кожата.

интересна очна линия Grinning

# 58
За темата   bouquet

По анкетата - ползвам, но не редовно. Имам на Кларинс. Повече ми харесва грима, когато е с база.

Последна редакция: пн, 17 дек 2012, 22:12 от Самсара

# 59
  • София
Жаки, куклите Монстер Хай са на промоция в момента в Комсед в мола на Цариградско шосе.
Имаме в къщи Нефера, Аби и Дракулара и малката иска още и още.... Joy Joy Joy
Новата серия е на куклите с маскарадни костюми и съответно цената им е още по-висока.
Но на мен фаворита ми е Аби, обясних в предната тема защо. Mr. Green

Да ви разкажа някоя приказка за Дита фон Тийз скинфиниша на Арт Деко.
Обикновена пудричка с блясък.
Ако трябва да я сравня по блясък с друг мой познат продукт, то веднага за пример давам това:
Блясъкът е ни повече, ни по- малко от минералният фдт на Макс Фактор.
Което мен ме устройва напълно защото:
1. отговаря си изцяло на името - илюминираща пудра
2. става за покриване на цялото лице, което го прави още оползотворен като продукт за мен.
Не обичам да имам продукт за нос, продукт, за вежда, продукт за лява ноздра, горна устна и пр. Naughty

И накрая Лайтскапейд е по-наситен като светлина за мен и по-плътен като слой, постигнат само с едно нанасяне.
Ще докладвам след известно време пак. Очаквайте включване, както се казва. Mr. Green Hug

Общи условия

Активация на акаунт