Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 23

• 49 569
  • 724
  •   1
Отговори
# 60
  • На острова
Отговорих с отговор номер 3. Ползвам база за по-специални случаи, не ежедневно.

Womanberry, и моето ляво око е по-притворено. Направо се изплаших като се видях това лято на една снимка. Само на самоснимачка забелязвам този д/ефект.

Иначе на никой досега не му е направило впечатление  Laughing

# 61
Уф, много далече това Sad
Аз като гледам ще започна да ги колекционирам. Особено след като разбрах, че си имат и стойки. Харесала съм си Аби, Франки, Лагуна блу и тази с очилата. Те са си направо произведение на изкуството. Много красиви и перфектно гримирани.  Two Hearts После защо майстори ме питат дали имаме малки деца в къщи hahaha

# 62
Благодаря за новата темичка  Hug
По въпроса - попринцип ползвам. Но ми свърши базата на Ланком и не съм си купувала нова. Така, че напоследък съм без база. Но мисля да си купя тази на Ревлон  Flutter
veselina_s_p,
ако намериш базата на Ревлон пиши къде я има в София, ако е удобно.

Не съм ползвала база за грим....исках да пробвам базата на Ревлон, но не я намирам в София.

# 63

интересна очна линия Grinning

Еха!  Heart Eyes Дъщеря ми е в музикално училище, тази седмица имат коледно парти и ще взема да я спретна с такава очна линия. Лошото е, че тя свири на инструмент, чиито ноти не са със сол ключ.  Mr. Green

# 64
Ще й нарисуваш какъвто ключ ползва инструмента. Освен ако не са барабани, защото той e много обикновен символ и няма да се познае.

Да ви питам нали Криолан сега си имаха магазин на Солунска? Целият им асортимент ли се предлага?
Toест дали имат от миглите

# 65
Тези Монстър кукли наистина са много готини  Grinning Вижте какво намерих,голяма сладурана   Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=mwQTAy_6mns

# 66
  • София/Горна Оряховица
Aз май пропуснах 1-2 теми  Blush . Включва се в тази с отговор - ползвам, когато има повод някакъв. За всеки ден - сякаш не намирам нужда за себе си.
В момента обаче всякакви видове бази са ме изоставили и си ходя по без база  Mr. Green .

# 67
Aз май пропуснах 1-2 теми  Blush . Включва се в тази с отговор - ползвам, когато има повод някакъв. За всеки ден - сякаш не намирам нужда за себе си.
В момента обаче всякакви видове бази са ме изоставили и си ходя по без база  Mr. Green .
Чудех се къде ни се губиш Hug

sorriso:) много е готина малката Simple Smile Аз как сега разбирам за тези кукли не знам ooooh! Иначе следя всичко детско. Само да ми дойде музата и ще направя един грим по тези кукли. Даже може да направим такова предизвикателство. Всеки да направи любимата си кукла.

# 68
Жаки° и на мен ми харесват много всякакви детски играчки,но сигурно е от зодията  hahaha за миг ми се преиска да съм пак дете   Mr. Green  За предизвикателството ще ми е интерсно да видя,аз нямам необходимите продукти за да се включа...

# 69
  • София/Горна Оряховица
Чудех се къде ни се губиш Hug

sorriso:) много е готина малката Simple Smile Аз как сега разбирам за тези кукли не знам ooooh! Иначе следя всичко детско. Само да ми дойде музата и ще направя един грим по тези кукли. Даже може да направим такова предизвикателство. Всеки да направи любимата си кукла.

Тука съм, някъде под всичките си задължения мога да бъда открита  Laughing  Напоследък гримирането ми е сведено до жизнен минимум. Жизнен минимум за другите хора, защото иначе бих била плашеща  Laughing . Имам такива кръгове, че очите ми изглеждат хлътнали.

Идеята за грим по любима кукла само за тия чудовищните ли е  Laughing . Щото моята любима е една на майка ми от преди ... хикс на брой години. С едни дебели руски плитки и големи сини очи  Mr. Green .

# 70
Ами не знам. То просто ми дойде като идея, нека и останалите да кажат какво мислят.
Тази серия ми е интересна, защото зад всяка кукла се крие някакъв "страшен" герой. Дори да не е изкопиран същият грим може да стане inspired by

# 71
не успях да харесам нито една база за лице и не ползвам
Артдеко преди време имаше в ЦУМ на първия етаж - дали има още там и дали колекцията на Дита се предлага?

# 72
  • София
В миналата тема доста коментирахте продуктите на Karaja. Фирмата е италианкса и предлага качествени продукти. Аз ползвам продукти на тази марка, откакто е на БГ пазар и съм много доволна. Препоръчвам горещо!

# 73
  • София
Сестра ми (на 26 е) колекционира тези кукли. Купила си е цяла етажерка за тях  Laughing

Аз не си падам по никакви играчки, фигурки и прочее прахосъбирачки вкъщи, но определено ако имах момиченце бих му купувала такива вместо Барбита  Mr. Green

Моят мъж си седи вкъщи от една седмица и няма да ви описвам на какво ми прилича тоалетката  ooooh! Майстори си там разни неща, защото е най-светло и всичко е попиляно. А когато не майстори си седи на кмпютъра, който е на същата маса (доста е голяма) и достъпът ми е напълно блокиран. Исках да правя коледен грим, зелен грим и разни други експерименти, но май няма да е скоро   Rolling Eyes

# 74
Преди няколко дни бях в ЦУМ и ми се стори, че козметичните магазинчета са ги махнали.  Thinking

nikolinanik така се твърди. Но дали наистина се продават в Италия ме интересува. Италианките дали познават и ползват тази марка

Адри, ръчни я да ги покаже в Фейса куклите Praynig

Общи условия

Активация на акаунт