Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 23

• 49 580
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Аз съм купувала продуктите от български магазини. Била съм в Италия, но, честно казано,не съм търсила гримове и козметика.
Алергична съм почти към всичко, а продуктите от тази марка не ми предизвикват алергична реакция и дискомфорт.
Италианките са модерни и хубави жени. Добре поддържани. За съжаление, не мога да кажа същото за французойките!  Simple Smile

# 76
  • в 1001-та нощ
Адри  Joy hahaha разсмя ме с глас  Blush

за куклите и аз не се трогвам  Embarassed до студентските години нямах и никакъв афинитет към плюшени сладурчета; сега гледам, че и малкият много-много не ги отразява  Blush а да не Ви казвам кои ми бяха двете любими играчки  Mr. Green

# 77
Зависи от човека. Навсякъде по света има по-нагласени и по-обикновено изглеждащи хора.
То нали и за бъркарките казват, че не се поддържаме....но да влезнат в Красива мама да видят Grinning

Алена, кажи ни Flutter

# 78
Аз не съм виждала тази марка  Karaja в Италия.Дори и да я има явно не е популярна,както   Колистар,Пупа и Кико  Wink

# 79
Аз за това ги подозирам, че са нещо като "немските" Импала. Няма такова чудо в Германия.
Може и да ги произвеждат в Италия, но таргета им не е там.

# 80
  • София/Горна Оряховица
Blush а да не Ви казвам кои ми бяха двете любими играчки  Mr. Green

Скрит текст:
Моите бяха едно ламаринено Ламборджини, притежание от чичо ми и едно зелено-оранжево камионче  hahaha . Дано не ми се налага да правя грим по тях, че камиончето беше в цветовете на сигналните жилетки, не мога да си представя как бих изглеждала  Joy .

Да не спамя ... много  Mr. Green . Взех си този фдт . Вече 1 седмица съм с него, в заключение - харесва ми  Mr. Green . Страшно покривен е, много икономичен. Покривам си лицето с половин помпичка, цяла би ми била в повече. Не мога да го оприлича на стария Ревлон, но ми дава същото покритие  Laughing . Не става обаче за снимки, факторът му е 18. Още не съм го пробвала как ще се държи на снимки де, но ако ми остане тази седмица време - ще се опитам.

# 81
Много добре звучи, но надали ще има светли като за мен. Като се снимаш имаш ли разлика с цвета на тялото? Защото при мен всичко си е бяло на снимки, и лицето и тялото. За това гледам да се контурирам много силно за да се види някакъв живот.

# 82
  • в 1001-та нощ
Зависи от човека. Навсякъде по света има по-нагласени и по-обикновено изглеждащи хора.
То нали и за бъркарките казват, че не се поддържаме....но да влезнат в Красива мама да видят Grinning

Алена, кажи ни Flutter

в яслата - един танк с дистанционно управление, а в градината едно влакче - от онези, които се сглобяват - релсите.... строят се разни съоръжения - майка ми го беше донесла от Германия и все я питах кога пак ще ходи  Mr. Green

през целия си живот съм имала 3 кукли - една немска - Соня, едно негърче, което постригвах  Mr. Green и една руска Маша - от които ходеха, плачеха - едни огромни, ако ги помните

като тръгнах на училище - любима играчка ми беше една детска шевна машинна, която обаче шиеше - и шиех дрехи на куклите на целия квартал  Rolling Eyes  Mr. Green

# 83
  • София/Горна Оряховица
Моят е най-светлия, който намерих - 100 ivory и тотално съвпада със 180 на Revlon. А ти май ползваше по-светлото, забравих му номера.

Иначе на снимки още не го знам как е. Други фдт се сливат с цвета на тялото ми, освен ако не наслоя много бронзант.

И последно - на тестерите няма нищо общо с реалността  Naughty  Аз го пробвах от приятелка, като ходих на вила за осми декември си бях забравила моите  Blush  не знам къде съм бляла. Като се върнах веднага си го взех  Laughing .

# 84
  • София
Жаки, писах ѝ да ги снима и качи във ФБ Simple Smile

По повод марките и това къде да произведени... вчера исках да си преместя един хайлайтър на ГР от неговата кутия в друга и като отлепих рефила се облещих  Shocked Върху самата теракота беше пресован с огромни букви надпис Made in Italy. Даже ще го снимам сега  Mr. Green

# 85
Върху самата теракота беше пресован с огромни букви надпис Made in Italy. Даже ще го снимам сега  Mr. Green

Moже кутията да е италианска  Simple Smile Пак добре, че не пише Made in China Simple Smile

# 86
Аз за това ги подозирам, че са нещо като "немските" Импала. Няма такова чудо в Германия.
Може и да ги произвеждат в Италия, но таргета им не е там.
Ами аз сега потърсих и намерих това : http://www.karaja-make-up.it/it/contatti.php и това: http://www.selectbotanicals.com.au/products/category_list/ONNEJPGV
Значи е италианска,но ми е чудно защо в България има много техни магазини ,а в Италия няма  Rolling Eyes

Някой ползвал ли е козметиката на Yamamay? http://www.yamamay-beauty.com/

# 87
Aз ползвам 150. Но ако имаха по-светлият и него щях да купувам.
На Karaja им пробвах фдт-ните, но са ми много тъмни, розови и мазни. Отпаднаха веднага.

Адри, много ти благодаря Hug

# 88
Пак ви изтървах, бързо се записвам с отговор на анкетата и се връщам да чета Whistling

База слагам винаги преди ФДТ, затова отговорих с ДА, но всъщност ФДТ слагам 1-2 пъти седмично. За в офиса обикновено ползвам само пудра, а под нея никога не съм пробвала с база.. Може би си струва да се опита обаче newsm78

# 89
Аз живея в Италия и тази марка Karaja никога не съм я виждала тук. От вас чух за нея и ми стана любопитно, разтърсих се в Интернет и намерих тази страница http://www.karaja-make-up.it/
Като контакт е даден адрес  някъде около Бергамо, но никъде не се споменава откъде могат да се купят продуктите, не виждам въэможност и онлайн да се купи нещо...  Confused

Общи условия

Активация на акаунт