Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 23

• 49 594
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
Аз до сега не съм попадала в магазин, в който всички продавачки да са компетентни  Simple Smile
Винаги има компетентни и некомпетентни, любезни и нелюбезни, раздаващи тестери и такива, които нищо не дават.
На мен много ми липсват магазините и продавачките от Виена. Може да са с разширени пори, но аз си ги обичам и харесвам.  Heart Eyes
Съжалявам, че не купих коледни подаръци от Виена и се наложи да обикалям по магазините в София Rolling Eyes

# 601
Аз да взема да се запиша в темата. Толкова отдавна ви гледам и ви се радвам, а и се уча. Смея да твърдя, че се гримирам не зле, но за съжаление от месеци се пробвам и една снимка не мога да докарам във вид за публикуване. Може би защото се гримирам сутрин рано, на изкуствена светлина, снимките не се получават, по-късно нямам време за снимки...Ползвам основно Artdeco. 
И в тоя ред на мисли - Жаки°, 30.77 е хубаво кобалтово.
И понеже много се обсъждаха хайлайтърите, пък не видях мнение за Collistar/откакто следя, де/ - години наред ползвам техния TALISMANO...Вече обаче ми се разтроши, а не ми се занимава с реставрация, та днес си взех  това. Супер блестящо и ефектно на нощна светлина, без да е гротескно. През деня - озаряващо само.

# 602
Гретел, благодаря Hug Ще погледна и Артдеко-то.
Ако не си харесам нищо ще взема просто Atlantic Bluе и проблема е решен Grinning
Скрит текст:

# 603
  • в 1001-та нощ
Алена, нови устни ли виждам?  Crazy  Grinning
...

ааа нови  Mr. Green....просто са без червило, иначе бяха на ремонт още ноември месец, същите са, като на предишните снимки, но без цвят  Peace

densi, благодаря за коментара  Blush  bouquet

# 604
  • София, Лагера
Мили дами, не мога да се въздържа, като попаднете на добри консултантки, не ви ли се иска да ги похвалите на шефовете им някак? На мен все това ми иде Crazy (макар и да съм в съвсем различен бранш и професия) ? Така се повдига качеството на обслужване според мен!

# 605
  • София
Densi, купила си си Калиграфската палитра  Grinning. Честито !
Как я намираш?

За Коледното парти избрах този грим, в комбинация с рокаджийска визия. А за Коледа у дома- нищо - само се наВанилих празнично.
Като сте заговорили за обслужване- Инглот слизат все по надолу и надолу в моите очи. Тези дни оставих сериозна сума в магазина в Сердика и въпреки това - нито дума за картата, мостри или нещо ..усмивка напр.?!? Да и в Мак не дават мостри и карти (поне на простосмъртни), но поне са любезни, не се скъпят да ти отделят време, да ти демонстрират продукт.
 Харесват ми сенките им,но ме губят като клиент.

# 606
  • в 1001-та нощ
Мили дами, не мога да се въздържа, като попаднете на добри консултантки, не ви ли се иска да ги похвалите на шефовете им някак? На мен все това ми иде Crazy (макар и да съм в съвсем различен бранш и професия) ? Така се повдига качеството на обслужване според мен!

винаги съм го правила, защото работя в този бранш и знам колко е важна обратната връзка за управлението  Peace правя го винаги, независимо дали става въпрос а банка, болница, куриер и т.н.  Peace

# 607
Казвайте си нон стоп в Инглот за картите. Вие трябва да ги ръчкате! Изобщо да не ви е срам.
А любезността какво да кажем за нея.....то си зависи и от възпитанието на дадената персона Simple Smile Не ги знам какви са в Сердика, но в Мола на Стамболийски са супер любезни. А и онзи магазин ми се вижда много мрачен като го погледна през витрината Mr. Green

# 608
  • в 1001-та нощ
За точките и аз всеки път си настоявам, знам в коя тетрадка съм и на коя страница  Joy hahaha улеснявам ги  Hug

нещо такова не би ме спряло да пазарувам, защото следвам своя личен интерес на първо място, а той в случая е да имам техни продукти; и ако попадна на неподходящ персонал - просто ще игнорирам факта

но и трябва да отбележа, че винаги са ме обслужвали прекрасно, пазарувала съм само в МОЛ София, винаги са били усмихнати, давали са ми адекватни съвети, моментално подават огледало, кърпички, показват всичко, което желая, чувствала съм се желан клиент, до сега съм попадала на 4 различни консултанта

едната дама ми беше най по сърце, може да е случайно, но от тогава винаги я забелязвам  Peace

но съм имала приятелки, които са споделяли, че са получавали пренебрежително отношение още с влизането, не мога да кажа дали е случайно, кофти ден или друго  newsm78

# 609
Моят съвет е: ходете в Mall of Sofia. Нашата агитка си ни знаят вече Grinning ....след среща задължително щурмуваме магазина и излизаме с пълни торбички.

# 610
  • в 1001-та нощ
ха ха, направо сме като банда, която влиза в пещерата на Али Баба със съкровищата и я поограбва малко  Hug

идеално се сещам, че си взех сиво и ще пробвам лилаво със сиво  Heart Eyes

# 611
  • София
Ауууу Алена, много ми харесва последната ти визия.  Hug

Имам един върпос към купилите промоцията на Нукс - балсама за устни и крема. Колко му е цената в Сф. Върви ми се нещо от сорта на 17-18 лв. Днес влязох в една аптека на центъра на Бургас и търсих промоцията, но като видях балсама за 24 лв и се отказах. Бихте ли казали вие за колко сте го закупили или просто аз не съм разбрала нещо и цената наистина му е 24 лв. ooooh!

# 612
  • Sofia
Последният път в Инглот на Стамболийски ме 'обслужва' консултант, който ми изглеждаше едновременно гей и ром и беше по-заинтересован да гримира на стола един друг младеж с недвусмислено гейски вид, вместо да се занимава с клиентки.   Tired

# 613
Densi, купила си си Калиграфската палитра  Grinning. Честито !
Как я намираш?
О да и много и се радвам. Heart Eyes Правя гримове с нея по картинките, които са си вътре в пауча и става страхотно. Като чух "последната е" от моята консултантка в БЗ и реших, че просто няма как да я пропусна. Не сгреших. Разкошна е. Е така обичам, като се чудя месеци на нещо и като се прежаля, да е хубаво и да си струва, а не да ме разочарова и да виси.

18 лв. е балсама за устни, а крема в пълен размер е подарък. Крема се продава иначе за около 22 лв.

Днес в Инглот Сердика ме обслужиха добре три момичета, но аз купих само една четка и много бързах, та ги подкарах още от вратата. Нямаше жив човек и едната ме обслужи много бързо. Записаха сумата и веднага се обадиха в другия Мол да ме запишат за картата.

# 614
17-18 лв. е балсама за устни в бурканчето, а имам спомен, че съм го виждала преди по-евтин.Промоцията е с всички продукти от серията без крем за ръце и стик за устни.

Общи условия

Активация на акаунт