Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 23

• 49 614
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Най-първото ми посещение в Инглот беше много разочароващо - никакво внимание от консултантките, фръцкане. Исках да напълня палитра 10-ка, а си излязох едва с 3 рефила и без палитра. Не получих и "довиждане".
 Следващите пъти бяха мноого по-мили. В крайна сметка, вместо с 10ка се сдобих с 40ка палитра  Laughing За картата обаче и дума не обелват никога. Затова и последния път се облещиха като изкарах палитрата и ми записаха всичко. Даже картата ми е готова вече и трябва да мина да си я взема тези дни.

По принцип нямам навика специално да търся управителя, за да отправям упреци или похвали, но когато съм доволна винаги го казвам с достатъчно висок тон, за да бъде чуто от когото трябва  Peace

# 616
  • в 1001-та нощ
beliz  Hug благодаря, имам 1000 идеи още  Heart Eyes

дай линк кое точно търсиш и ако го има наоколо - да ти взема  Peace

Karen  Peace аз съм попадала на двама мъже и две жени, този, за когото говориш - го виждам напоследък, гокато влязох след Пъзел да взема сенките за Hope, бях така разревана от филма, че хлипах тихичко, влизах и излизах 2 пъти - уж да се успокоя, накрая просто влязох, казах номерата и той само, като ме погледна, веднага подаде кърпичка и поизчака и после се зае да вади кутийките, много мило беше

как изглежда точно - не ми е важно, по-скоро отношението и как се чувствам там  Hug

преди това имаше и едно друго момче, може още да е там, много не се оглеждам, по-висок, с бяло лице  Peace

двете дами, които помня са тъмнокоси, едната е по-висока, а по-ниската (но не ниска) ми е любимката; дори когато взимах броката и исках да взема и Duraline, настояваше да опитам с каквато база имам, мазен крем ... и тогава, ако не става - да взема  Duraline, оказа се права, не се наложи, макар, че с него може да има по-стъклен ефект, трябва да опитам  Peace

като тръгнах към огледалото до лаковете - веднага донесе огледало - и през цялото време беше в услуга  Peace

на няколко пъти - съм ги "разигравала" не умишлено - кажа едни цветове, пък размисля и поискам други - е не са правели нацупени муцуни  Hug

но подаръци не са ми давали и за записване в тетрадката - аз си казвам

надявам се, ако повториш да те очароват  Peace

# 617
Аленка, като дойдеш ще пробваш моя и тогава ще решаваш дали искаш Дюралайн.

# 618
  • Sofia
Все ми едно какви са в свободното си време, стига да си вършат добре работата, а не да ги чакам да се наиграят.  Laughing

# 619
И аз трябва да се подредя на опашка за този Дюралайн Blush Blush Сега се чудя да го взимам ли, или пак ще ми направи клепача сбръчкан като останалите бази. Тоя пигмент си бяха 23 лева на вятъра

# 620
  • в 1001-та нощ
ти като го взима - съветваха ли те да го вземеш  newsm78

densi го има и май не е споменавала за такъв ефект, но не знам дали го е ползвала с пигмент  newsm78

при мен с броката няма такива проблеми, но той не е пигмент  Peace

# 621
  • в 1001-та нощ
Аленка, като дойдеш ще пробваш моя и тогава ще решаваш дали искаш Дюралайн.

много благодаря  Heart Eyes Blush много ще се радвам  Heart Eyes

# 622
Eстествено Simple Smile Но аз бях убедена, че ще стане с каквато и да е база. То и стана де, но ако и с тяхната ще се набръчкам хич не искам да им нося пигментите
Tрябва да се разровя из YT да видя дали някой има този проблем и какво е решението му

# 623
  • в 1001-та нощ
тяхното Duraline не е просто база за сенки, а за прахообразни продукти - силиконов полимер, но кожата диша

а си имат друга база за сенки и Peace

за нея има негативни мнения  Peace

# 624
ти като го взима - съветваха ли те да го вземеш  newsm78
densi го има и май не е споменавала за такъв ефект, но не знам дали го е ползвала с пигмент  newsm78
при мен с броката няма такива проблеми, но той не е пигмент  Peace
Да аз нали имам два пигмента техни, златисто-лилав и чисто злато и взех Дюралайна. Нищо не ми се сбръчква, стои много добре. Прави пигментите маслени и по-наситени. Става и със сенки и с пигментите на Мас, въпреки че аз тях си ги харесвам чисти.
Жаки ще пробваш моя и ще видиш, той е много като количество, а се слага по една капка.

# 625
Базата за сенки я имам и не струва.
Аз просто не мога да проумея как бази като пейнт пот не могат да се справят с този пигмент. На ръката ми седи супер гладко и готино. Но на клепача става трагедия.

Отделно ме дразни, че изобщо не може да се ползва на сухо. Не искам всеки път да ходя с металически сенки, които да не мога да опуша с други цветове. всичките ми пигменти могат да се слагат и над сухи сенки, този не може

# 626
  • София
За мен отношението е важно (компетентно и интелигентно- това включва добро възпитание) , продукти бол,магазини също.
Инглот на Стамболийски ми е далеч, от него пазарувах, когато не съществуваше този в Сердика.
Ок , явно им е до дни , и те са хора, не зависимо ,че работят в сферата на услугите. Peace
За карта, не споменах, бързах, бях с децата , които като никога стояха послушни в магазин за козметика.  Grinning

О да и много и се радвам. Heart Eyes Правя гримове с нея по картинките, които са си вътре в пауча и става страхотно. Като чух "последната е" от моята консултантка в БЗ и реших, че просто няма как да я пропусна. Не сгреших. Разкошна е. Е така обичам, като се чудя месеци на нещо и като се прежаля, да е хубаво и да си струва, а не да ме разочарова и да виси.

Grinning Супер!  Наистина е прекрасна палитра .С каква четка нанасяш червилата, тази в палитрата не ми харесва.  Thinking

# 627
  • в 1001-та нощ
Жаки, идеално те разбирам, защото веднъж си намазах клепача с металическа очна линия на ГР - не линийка над миглите, а зона - е просто ми засмука навътре резките в кожата и изпъкна нагоре издатинките, все едно пристягаш мрежа на гъба  такъв гаден ефект - от тогава никакво рисуване с такива очни линии  Mr. Green

# 628
С тази в палитрата, но наистина не е добра или с четки за устни на Шанел, те по-стават.
Червилата обаче доста ме изненадват, защото не са силно пигмернтирани и супер ярки, въпреки че изглеждат точно така. На моите устни лявото стои много естествено. Опитах силно да го напластя не става ярко червено, каквото всъщност изглежда. Това ме радва, защото аз си имам любимо яркочервено на ЕЛ и не желая повторения особено при червила.

# 629
Аз даже се стреснах в мене ли е проблема, кога се сбръчках така Mr. Green но после като го махнах и сложих нещо друго си стана отново гладка кожа.

Намерих нещо много красиво Simple Smile

Последна редакция: чт, 27 дек 2012, 00:18 от Жаки°

Общи условия

Активация на акаунт