Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 23

• 49 584
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря ти Hug Hug
Направи ми впечатление изработката им. Аз като бях дете Барбитата бяха в пъти по-добре направени. Самите им коси и до ден днешен за уникални, кожата им е гумирана и мека, движат се по-плавно. А тези Монстърки са хубави, но адски твърди, ръмбести и си личи, че са ползвали много по-долнопробни материали. Пестят вече Simple Smile

Вече може да се каже, че съм в плен на синият цвят и то тотално. Искам адски много да направя син грим, но се оказа че то почти нямам такива сенки. Имам един тон зелени, но не и сини цветове. Само тези от Дисни колекцията.
Ако се сетите за хубаво кобалтово казвайте. Инглот определено нямат такова, каквото търся.
Скрит текст:

MAC сигурно имат, но няма да е зле да се намери и по-изгоден вариант (поне за проба)

# 571
  • в 1001-та нощ
и да е мат ли?

аз днес си помързелувах малко и пропуснах гримирането  Rolling Eyes предвидили сме дъъъъълго СПА с мноого глезене и ще трябва да се въздържа от нещо, което в случая е грима  Blush, но утре се надявам да се направя някой от планираните експерименти  Hug

# 572
Не съм на 100% сигурна, но последният път в ДМ-а мернах едни много сини сенки. Мисля, че бяха на Maybelline Colorama eye studio mono. Не са толкова кобалтовo, колкото това, което си показала, но нещо такова:

Скрит текст:

Мисля да мина през Мола на Стамболийски днес и ако мерна нещо подобно, ще пиша пак Simple Smile

# 573
Не е задължително да са матови. Ще ги погледна тези на Мейбелин Hug
Учудих се, че в Инглот нямаха такъв цвят. Пробвах всичките им сини цветове, но не са точно кобалтови.

Сега си гледам папката със синият грим дали няма нещо интересно непоказано.
Но нали поради голямото плакане всички снимки са на едното око и изглеждат почти еднакви. Все пак ето някои по-големи да видите нещата по в детайл.

# 574
Супер е! Много ми харесва! Много снежен, много зимен грим!   bouquet

# 575
Mного интересно се получи с миглите. Те нали са на Ардел едни, които изглеждат като бодлички. Обаче от сълзите се намокриха и натежава надолу и на този грим изглеждаха много по-добре от преди това Grinning

# 576
  • София
да си покажа и тук опита да гримирам възрастен човек
модела ми беше ацки немирен и само дуднеше ,че съм и сложила 100 неща  Mr. Green
че и накрая преди да успея да я снимам си изяде и червилото
п.с много трудно ми се стори гримирането на човек с доста изразени бръчки  Sad
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/406636_10 … 1_137461734_n.jpg

# 577
Tрудно е и по-различно от колкото да супер гладко лице. Но ако го правиш редовно ще видиш, че ще станеш специалист в тази област Simple Smile

# 578
  • в 1001-та нощ
Жаки  Hug уникално много ми хареса, това не мисля, че ще върви на моята форма на очите, но не пречи да пробвам  Mr. Green с такова вдъхновение  Blush bowuu

и аз се серих за мейбълинските колорама, защото колежка ги взе и ги гледах на живо  Peace да имаш предвид, че не остана доволна и не са пигментирани, затова на първо четене се въздържах да ги предлагам  Peace

аз направих набързо едно гримче да пробвам забраненото за мен червено, всъщност цветът е кафяво с наклонност към червено

на другото око пробвах много тъмно кафяво, но нещо не се хвана добре на снимките, ще пробвам пак да снимам на по-тъмно място  bowuu

снимките не са някакво чудо не виждано, т.е. не показвам нещо уникално, което страшно ми харесва, но е личен експеримент, а и да има гримчета в темата (Жаки ме изненада  Blush много приятно  bowuu )

червеникаво кафяво със златното на ГР от четворката  Blush

извинявам се, че пи лицето няма грим и съм с домашни дрехи  Embarassed

# 579
  • Lost in a fairytale ...
Аленка, направо ти се възхищавам на очната линия  Heart Eyes
Тази кафявата на ГР ли е?

На моя монитор се вижда много приятен нюд цвят и никакво червено или кафяво.  Rolling Eyes

# 580
  • в 1001-та нощ
да, кафявата е  Peace благодаря, вече ми свършва и трябва да взима нова, но при мен е така - до 2-3 месеца при ежедневно ползване  Blush

# 581
  • София
Алена, нови устни ли виждам?  Crazy  Grinning

Жаки, на Флормар в неоновата серия има точно такова синьо  Peace

# 582
Да нови и много хубави, много! Heart Eyes

Да аз имам неоновото синьо на Флормар, хубаво е.

Нщо тези дни не ми се гримира по очите, но затова пък се клепам като луда с блестящата пудра на Шанел. Това няма махане. Whistling Набива се имам чувството в лицето в порите в косата и всичко блести дори и след изчистване. Експериментирам и яко с четки, халайтри и ружове.
Прави ми впечатление, че хайлатъра поставен високо на скулите с различни четки изглежда по различен начин и прави различен ефект, затова се сдобих с няколко добри четки, за да мога да си се гримирам на воля и да постигам различни резултати. В "четков" период съм и само душа за готини четки. Crazy

# 583
Златната пудра на Chanel започнах да я слагам и над сенки (бели или ванилия) и седи жестоко.
Вчера я носих на лицето, клепачите и косата. А на тялото се бях намазала здраво с Шими Шими. Само ми трябваше синя кожа и щях да съм като Аби Mr. Green

Флормар ме притесняват малко със съставките си. Аз обичам да си напластявам хубаво сенките и после ще се окаже пак, че не мога да ги махна 3 дни.

Oще не сме свършили годината и атаката започна Grinning

# 584
Дами,имам въпрос за Метеоритите....Искам да ги купя,преди няколко дни бях в Сефора,но стелажите с тестерите не ми вдъхнаха доверие някакси.Въпроса ми е от къде да ги взема ?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт