Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 23

• 49 640
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
Зачетох се в блога на Пух и се сетих, че се запасих с 2  бутилки по 500ml от мицералната вода на Bioderma  Heart Eyes Grinning Много я харесвам и за сега тя е най-доброто, на което съм попадала.  Heart Eyes

# 556
  • Перник

Честито Рождество,красотки  Hug Бъдете живи и здрави и само хубави неща да ви се случват!!!

# 557
Толкова просто, а толкова красиво...от Герлен. Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=W10PTgYKJvI

# 558
Moмичета, голяма радост имам си кукла Аби Grinning
Страшно е красива на живо, не знам децата как си играят с тях. Толкова е нежна с тези малки ръчички и краченца. Само си я гледам в захлас  Smile
И ми е донесла от Сибир една юбилейна звезда Angel на Мюглер. Изобщо само на синьо ми върви, масово подаръците ми са сини.

Аз обаче много тъпо се гримирах днес....направо ме е яд. А вчера бях цялата в златно и бяло.
От утре пак само в светли цветове и със син блестящ лак на ноктите

Да кажа за пигмента на Инглот. Първият път нали ми набръчка клепача като на старица. Е вчера пак същото. Слагах го над какво ли не....захваща се, не е това проблема. Но просто седи отвратително зле. И накрая взе, че се обели като люспи на змия от клепачите ми. Отвратително. Ето защо до сега не съм ги купувала

# 559
Момичета, честита Коледа и от мен! Бъдете много здрави, щастливи и обичани и все така прекрасни!

За да не е съвсем спамерско, искам да споделя проблем с MSF Natural на MAC и да помоля за съвет. Преди 2 дни изпробвах да го нанасям с влажна четка, както доста гримьори съветват за сливащ се с кожата ефект. Направих го със съвсем леко напръскана Sigma F80 и от тогава в средата на пудрата, където е минавала четката, има петно - гладко и бетонирано. Първоначално си мислех, че е морко и като изсъхне, ще се възвърне предишната текстура, но уви. Седи си така и най-лошото е, че минавайки върху него, не пуска никакъв цвят. Случвало ли ви се е и как да се справя с проблема, защото в момента пудрата ми е напълно неизползваема Sad

# 560
Не мисля, че може да се поправи съвсем. Как може да се мокри пудра!!!! Опитай да го поостържеш отгоре и дано течността не е попила изцяло. Не знам как се постига мокър ефект с пудра, но според мен не е това начинът.

# 561
Цитат
Толкова просто, а толкова красиво...от Герлен.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=W10PTgYKJvI
Densi super cool.. newsm09 наистина красиво

# 562
Mila Farfalla, опитай да минеш отгоре със салфетка, по-грапава, за да махнеш "бетониралия" се слой.Тук някой беше споделил, че и след като напръска със спирт се оправяли нещата, аз пробвах така с една сянка на Буржоа, но не ми се получи.

B & C, Алена,  мерси  bouquet

# 563
Moже след пудрата да се напръска лицето с Fix+ за по-естествен завършек, но да се мокри самата четка за първи път чувам. Кои гримьори го препоръчват това?
Ще го махнеш иначе лесно петното. Просто трябва да се изчегърта гладкото петно и под него отново ще се покаже пудрата.

# 564
Скоро попаднах на един сериал - Lipstick Jungle и там много ми хареса как беше гримирана една от главните героини или по-точно през цялото време гледах ружа и хайлайтъра й.
За съжаление обаче на снимка явно не може да се хване гримът, а много ми се искаше да кажете как или по-точно с какво се постига този ефект (на хайлайтъра).

Скрит текст:

# 565
  • в 1001-та нощ
Пух, много, много красиво  Peace

Жаки, сигурна ли се, че не е от базата, която ползваш  newsm78

Честно казано, когато аз искаш брокат - ме убеждаваха да взема пигменти, но аз - не та не, имах някакви задръжки, сега си давам сметка, че може би е било за добро  Rolling Eyes

При мен не знам на Вас как Ви изглеждаше, но в моите очи си беше идеално с броката - без такива странични дефекти  Rolling Eyes Embarassed

# 566
ВЕСЕЛА КОЛЕДА, КРАСАВИЦИ  Close-mas:

Голяма лудница е при нас днес  Mr. Green По тази причина днес минах без планирания грим и няма какво да покажа  Wink

Жаки
, честита ти кукличка  Mr. Green И моете щерки много им се радват на тяхните вампирки  Crazy И аз ес чудя колко време ще изкарат с тези тънки пръстчета.

Да кажа и аз за Lightscapade  Wink Аз наистина много го харесвам. Ползвам го абсолютно всеки ден. Придава страхотен лунен блясък на кожата. Не стои бяло на по-тъмна кожа, каквато е моята примерно. Но трябва да се блендира много добре. Тогава стои, като прозрачна светлина, не бяло  Flutter Аз последно време си намерих супер комбинацията за моята кожа - ФДТ Буржоа 123 + златната пудра на Есенс от Здрач серията на цялото лице + Lightscapade за хайлайтър. Много ми харесва резултата  Flutter
Скоро попаднах на един сериал - Lipstick Jungle и там много ми хареса как беше гримирана една от главните героини или по-точно през цялото време гледах ружа и хайлайтъра й.
За съжаление обаче на снимка явно не може да се хване гримът, а много ми се искаше да кажете как или по-точно с какво се постига този ефект (на хайлайтъра).

Скрит текст:

На мен точно Lightscapade ми стои по този начин. Да кажат и другите момичета от последната среща, все пак странично може да се види по-добре. Но аз в огледалото виждам точно това, което искам  Peace

Пух супер гримче  Flutter

Аз още не съм разучила така подробно моите пигменти на Инглот. На първо ползване не забелязах да правят такъв ефект  Thinking Но аз сложих лек слой върху сенките. Ще пиша при по-задълбочени проби  Grinning

# 567
Мерси, Весе, аз точно за това реших, че го искам Lightscapade.А как ме е яд, че не съм присъствала на нито една среща.

# 568
Не би трябвало да е от базата. А и аз слагах пейнт пот, поушъна на UD, гланц за устни, едно лепило за глитъри и с всичките положението беше същото.
Имам какви ли не пигменти и глитъри и такова чудо до сега не съм виждала.
Утре цял ден ще мързелувам в къщи и сигурно ще направя снимки на някакъв грим.

# 569
  • София
О, Жаки, честита ти Аби! Grinning
Много е красива светлината по тялото и!
Пожелавам ти да те вдъхновява за още по-хубави гримови експерименти! Hug

Общи условия

Активация на акаунт