Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 23

• 49 646
  • 724
  •   1
Отговори
# 540
Честита Коледа!

Ел, страхотно! Обожавам гримовете ти!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Какво използва?

# 541
Момичета, споделям с вас малкото, което се вижда от днешния ми грим и отивам на Коледен обяд.
Скрит текст:

Не си спомням показания от Жаки грим, обаче този à la Стефи, много ми харесва  Peace

B & C, и аз съм в издирване на  "моя" хайлайтер, Lightscapade мислех да го гледам тези дни, но пък сега като те чета .... не съм от най-белите  Thinking

# 542
  • София
B & C, много полезна информация, сърдечни благодарности!  Hug

Момичета, някой има ли поглед върху тази безцветна пудра на Орифлейм?
http://bg.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=24079

Не съм ползвала нищо на тази марка и нямам никакви впечатления от продуктите й  Rolling Eyes

ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО НА ВСИЧКИ!

Пудрата е много добра. Слага се след ФДТ.
 Продуктите на ORIFLAME са много по-добри от тези на AVON. Но това е мое мнение и впечатление.

# 543
Le Soleil*, днешният ти грим е много нежен и красив!  Heart Eyes На мен многоооо ми харесва и според мен ти стои прекрасно!  Heart Eyes
За Lightscapade щом имаш възможност да го видиш - задължително го погледни, ако искаш можеш да го пробваш и тогава вземи решение дали го искаш или не. Аз написах моето мнение за този хайлайтер, но може да има дами, които са на друго мнение. Ако не се лъжа Весето го има, а тя не е със светла кожа и на нея и харесва. Според мен е прекалено светъл (бял) и колкото по-светла е една кожа, толкова по-добре би стоял.
Аз също имах притеснения дали ще ми стои добре и се опасявах, че кожата ми не е достатъчно светла и би ми стоял като бяло петно, но консултантката ми каза, че кожата ми била доста светла и дори тя си била сложила от него, а нейната кожа не беше от светлите, но аз при нея абсолютно нищо не забелязах (все едно изобщо не си беше слагала хайлайтер) - явно е била доста пестелива при нанасянето му  newsm78 Аз в момента мога да го нося, но през лятото е изключено да го сложа. Тогава най-вероятно ще го ползвам единствено под веждите, но на скулите съм убедена, че ще ми стои като две бели петна, но тога е възможно Superb да ми стои добре и да не ми е прекалено тъмен Simple Smile

Аз се оплаках от осветлението в магазина на МАС в Австрия, но в България осветлението е още по-ужасно  ooooh! Много е тъмно и нищо не се вижда!  ooooh! Crazy Rolling Eyes Такава тъмница съм виждала само по нощни заведения, но козметичен магазин с толкова слабо осветление, до сега не бях виждала  Laughing

# 544

Бъдете все така красиви, здрави и много щастливи  Hug

Аз днес си купих ФДТ на Ревлон Simple Smile. Тази марка я бах забравила, добре, че ми я припомнихте.

Кажете ми какво е предназначението на безцветните пудри - само матиране ли?

# 545
  • в 1001-та нощ
И от мен: Честито Рождество, Прелестни Грим Фурии !!!  Hug

Le Soleil*, Elle-même  Hug все едно сте се наговорили на тема "нежен грим"

А, аз съм на много хард вълна, по пътя към в къщи - в главата ми се гониха черно със злато, кафяво със злато, а защо не кафяво + бордо и злато  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Жаки, чакаме твоята приказка с пигмента  Hug

# 546
  • София
Честита Коледа момичета!
Пожелавам ви много здраве, късмет и безброй незабравими мигове с любимите хора.

Страхотни гримове сте показали.

Ел, както винаги безупречна!

Денси, коя е тази аптека на Стамболийски, където има промоцията на Нукс?

# 547
  • София
Честита Коледа момичета! bowuu
 Бъдете здрави вие и семействата ви! Hug
Аз се оплаках от осветлението в магазина на МАС в Австрия, но в България осветлението е още по-ужасно  ooooh! Много е тъмно и нищо не се вижда!  ooooh! Crazy Rolling Eyes Такава тъмница съм виждала само по нощни заведения, но козметичен магазин с толкова слабо осветление, до сега не бях виждала  Laughing
Това беше основната причина този магазина да го заобикалям близо 2 години, без та стъпвам в него, при положение, че Мол-а ми е квартален магазин. Живея отсреща. Grinning
Ужасно потискащо ми действат черните му цветове Close. Като някакво обречено място ми се струва.
Но после видях, че и на другите места- в Париж например в кв. Маре беше още по- потискащ и това ме пречупи. Wink
Да разбирам, че си в София вече? Wink

# 548
  • София
Честита Коледа и от мен момичета! Да сте много здрави и щастливи ви желая!

# 549
  • София
Като става дума за МАК, да ви кажа вчера как се изцепи мъжа ми. Влизам аз в МАК където гримираха  две девойки, а той се влачи зад мен. Застига ме, надниква вътре и с чисто детинско простодушие възкликва на висок глас "Яяя, тук се маскират!"  Joy

Весела Коледа, красавици!   bouquet

# 550
  • София/Горна Оряховица
Като става дума за МАК, да ви кажа вчера как се изцепи мъжа ми. Влизам аз в МАК където гримираха  две девойки, а той се влачи зад мен. Застига ме, надниква вътре и с чисто детинско простодушие възкликва на висок глас "Яяя, тук се маскират!"  Joy

Ужасно сладко  Laughing .

Моят веднъж си хареса една моя четка за блендиране ... за да избършел праха от някаква платчица. Добре че си хареса една евтина четка от Джъмбо  Mr. Green

Весели и красиви празици на всички  Hug !

# 551
Денси, коя е тази аптека на Стамболийски, където има промоцията на Нукс?
Голямата срещу Ондата. Обаче не съм проверявала от две седмици примерно дали още я има. Аз тогава си купих нещата още на първия дне на промоцията и повече не съм ходила. Дано ги намериш. Hug  bouquet

На мен ми харесва страшно атмосферата вк. и тъмнината в МAC. А детето, което винаги ходи с мен там е запленено от завесата с ресните и винаги прави големи игри. Въобще това е единствения магазин в София, в който се чувствам точно като у дома си. зареждам се със страхотни емоции от мацките там и никога не го пропускам при обиколки.

# 552
Да разбирам, че си в София вече? Wink

Бях в София, но бързо избягах Mr. Green Сега съм в подножието на Стара планина  Heart Eyes Дървета, огън, сняг, тишина и детето може да играе.  Grinning

Аз в МАС не се чувствах подтисната, но си се представях с някое коктейлче в ръка  Laughing

Ходих до два магазина на Джъмбо да търся прословутите кутии на NovemberRain, но нямаше.   Видях едни черни, които бяха от картон, но те не ми харесаха. Rolling Eyes

# 553
Честита Коледа, момичета! Simple Smile)) Бъдете много здрави, обичани и вдъхновени Heart Eyes Продължавайте да творите такива страхотни гримове и се усмихвайте всеки ден newsm18 cheers

# 554
Честита Коледа, красавици  bouquet  Желая ви преди всичко здраве и много вдъхновение Hug

Да ви споделя грима си от обяд (снимката е линк) Flutter За съжаление не съм го хванала добре, наживо е значително по-красив, но си беше за излизане и нямаше как да му засиля цветовете, за да се види добре на снимките..

Общи условия

Активация на акаунт