Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 23

• 49 649
  • 724
  •   1
Отговори
# 525
  • в 1001-та нощ
мисля, че в повечето видеа, които съм виждала  - принципно слагат мигли след грима - не точно такива мигли, но все пак  Blush; не знам какъв грим предвиждаш, но на мен би ми било по-трудно да се гримирам с миглите;

ако имаш време - пробвай да ги сложиш след грим - преди събитието и виж как издържат  Peace и си прецени  Peace

# 526
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!

Момичета, много хубави Коледни гримове   bouquet
Нали ще продължаваме с предизвикателствата?

Миа, чудесно се е получил гримът ти!
На ГР имам само един молив, но скоро ще поправя тази грешка.

# 527
Честито Рождество Христово!
Бъдете здрави, щастливи и добри!

# 528
  • София
Честито Рождество Христово!
С пожелание за здраве, любов, щастие и безрой поводи за усмивки!

Вчера направих един грим, който Жаки беше показала по-назад в темата. Честно да си кажа - за мен се оказа труден по ред причини. Като начало нямам толкова голяма площ на подвижния клепач, колкото е на момичето от снимката. Също така моите сенки в подобни цветове не са толкова наситени и трудно се получава този контраст, както при нея. Не успях с апарата да уловя блясъчетата, които сложих. И не на последно място - не мога да направя така добре черната черта над светлите сенки. Все пак показвам какво стана - пресъздаване à la Стефи  Crazy (представете си цветовете малко по-наситени - светкавицата ги "поизяде"):

Скрит текст:

# 529
Момичета, само минавам с малко виртуални подаръци и да ви пожелая много здраве и творчески вдъхновения Simple Smile Все така красиви и очарователни да сте всички, че и повече, ако е възможно изобщо   bouquet  bouquet  bouquet

Скрит текст:

Радвам се, че съм част от вас Simple Smile Чакам нови предизвикателства  Mr. Green
Ел, страхотно се е получило Simple Smile Ама при теб никога не стават грешки  Hug

# 530
  • София
Честито Рождество Христово, мили момичета! Бъдете живи и здрави запазете доброто в себе си и нека усмивките да не слизат от лицата ви  Hug

Ел, гримът ти е супер!  Crazy

# 531
  • Стара Загора
Весела Коледа момичета! Бъдете много здрави, щастливи, все така вдъхновени, обичайте се и нека новата година бъде по-добра за всички.  Hug Hug Hug

# 532

Честито Рождество!!!

Много ми харесва грима à la Стефи Flutter Самото поставяне на сенките е супер, единствено бих сложила повече спирала или мигли за да се подчертае повече окото.

Имам да ви разказвам цял ферман за пигмента на Инглот, но ще е или по-късно или утре.
И в съня ми дойде една идея за грим с лилаво и блестящо зелено, която също трябва да напрая тези дни Grinning

# 533
  • София, Лагера
Весела Коледа, мили дами!  Hug Бъдете винаги обичани и обичащи!  Hug

Момичета, може ли някоя от вас, която използва МАС whisper of guilt и МАС lightscapade да сравни двата продукта? А ако може и да ги сравни и с метеоритите на Герлен, ще съм много благодарна!  Peace
Аз използвам и трите, но не мога да ги сравня. Прекалено различни са. Първия е златен, Лайтскапада е бяло-студен и супер фин, а Метеоритите са озаряваща пудра и грам не вършат работа като халайтър. Хайлатърите не могат да се нанасят на цяло лице, а Метеоритите не подчертават скули. И трите продукта са много хубави за мен /два от тях са сред вечните ми фаворити/ и си ги нося често с кеф.
Благодаря ти, Денси! Аз имам само whisper of guilt и смело го нанасям на скули, чело и нос  Simple Smile Не блести прекалено, защото отдолу слагам блестяща пудра.
Н относно другите - на lightscapade  му се чудя, защото ми изглежда много бял някак. Поне мострата в МАК, която пробвах (знам, че всички са различни), ми се стори прекалено светла за моята кожа.
А метеоритите не ги забелязвам ни на дневна, ни на изкуствена светлина  Rolling Eyes

# 534
  • София

Момичета, марката MUA лесно откриваела ли е в Лондон и имате ли впечатления от нея?
Майка ми ще пътува скоро натам и се чудя какво да и поръчам да ми накупува.
Приемам всякакви предложения Mr. Green

# 535
  • Lost in a fairytale ...
Честита Коледа, красавици  Hug

# 536
  • София
Снежинки падат, подаръци се раздават
и камбани весело звънят: Коледа е тук!
Весели празници!

# 537
Весела Коледа!  Simple Smile

Аз си купих Lightscapade  Mr. Green - не е лош, но според мен не е универсален продукт и не на всеки би стоял добре - моят не е от шарените, а е бял (погледнах 3 в магазина и 3-те бяха еднакви - бели). Според мен би стоял добре на много светла кожа. Аз в момента мога да го ползвам, но през лятото ще стане неизползваем. Харесва ми нанесен под веждите, а на скулите стои добре през деня, когато съм навън. Вечер на изкуствена светлина ме прави бледа и с болнав вид. За разлика от другите ми хайлайтери, този ми харесва нанесен и върху носа. Този хайлайтер за мен е дискретен и не е прекалено лъскав, но на една по-тъмна кожа би стоял като бяло петно.

Superb - аз го купих за да го ползвам като хайлайтер, но при мен стои ужасно  ooooh! Върху скулите ми се получават едни тъмни розови петна  Sick Като руж също не ми харесва, защото ми е прекалено лъскав  Rolling Eyes  Whisper of Guilt може би щеше да ми стои по-добре.  newsm78

Метеоритите изобщо не стават да се използват като хайлайтер. Truth & Light на МАС също ми е прекалено незабележим и както метеоритите и той може да се нанася на цялото лице.

Soft and Gentle при мен стои много добре, но е с по-големи частички и заради тях може да не се хареса на всеки. Подходящ е за вечер. Аз го нося и през деня, но според мен за през деня има по-добри и по-подходящи хайлайтери.

Изборът на хайлайтер се оказа доста трудна задача и аз ще продължа да търся перфектния хайлайтер  Simple Smile

# 538
  • София, Лагера
B & C, много полезна информация, сърдечни благодарности!  Hug

Момичета, някой има ли поглед върху тази безцветна пудра на Орифлейм?
http://bg.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=24079

Не съм ползвала нищо на тази марка и нямам никакви впечатления от продуктите й  Rolling Eyes

# 539
Весела Коледа на всички!Здрави, красиви и много щастливи! newsm03

Общи условия

Активация на акаунт