Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 23

• 49 666
  • 724
  •   1
Отговори
# 510
А за отзиви за лаковете на Ревлон ще може ли, или да питам в лаковата тема  Grinning
Попитай в лаковата, но и тук ще кажа, че всичко тяхно, което имам откъм лакове, е супер /имам само глитъри/. Като цяло обаче не съм чела много добри отзиви.

Желая ви весели празници и много топлина в душите, а подаръците под елхата просто са задължителни!  Hug

# 511
  • София, Лагера
Аз ползвам този балсам и съм много доволна. Няма аромат. Но аз не обичам никакви аромати на никаква козметика, в т.ч. и на дезодорантите  Wink

# 512
  • София
Прекрасни гримове сте показали всички!
Пожелавам ви Светли Коледни и Новогодишни празници! Много любов и красиви изживявания!
Весела Коледа!

# 513
Започвам с грима си аз. Няма как да не се намажа.  Mr. Green

Хареса ми балсамчето за устни на Yoghurt of Bulgaria.

# 514
Oт над 3 години ползвам Colorstay и честно казано нон стоп го купувам на различна цена. Преди много често го взимах за 18.50. Но сега последните пъти сигурно е бил около 21.50.

# 515
Да и аз го взех да толкова.

# 516
  • На острова
Най-накрая на годината  Mr. Green се включвам и аз с един грим, този от Коледното ни парти.
Купих си единичните златни сенки на ГР pearly&loose, след снимката, които видях на Hope.
Скрит текст:

Снимано е с телефон, цветовете ги умножете по три и ще се получи нещо в пъти по-красиво.
Доста комплименти отнесох.
Червилото ми беше Diva Red на Rimmel. Пак доста смело.
Скрит текст:

И така, пожелавам ви много весели и изпълнени с вълшебни емоции празници, много здраве и догодина - още по-неустоими!  Hug Heart Eyes Hug

# 517
  • в 1001-та нощ
Миа  Peace хубаво е станало  Peace кои са тези сенки  newsm78

# 518
  • На острова
Мерси, Аленка! Тези са, номер 202, откакто съм си ги взела, всеки ден ги нося: http://beautycosmetic.biz/golden-rose-golden-rose-glittery-loose … d63403e686583c376

# 519
  • Между хотелите
Момичета, имам нужда от малко помощ Simple Smile Подариха ми едни изкуствени мигли, които се лепят чрез лентичка, т.е. не им се слага отделно лепило. Та въпросът ми е - преди грима ли да ги сложа или след като съм си сложила сенки, очни линии и прочие.

Благодаря Ви предварително и весело изкарване на празниците!

# 520
  • София, Лагера
Момичета, може ли някоя от вас, която използва МАС whisper of guilt и МАС lightscapade да сравни двата продукта? А ако може и да ги сравни и с метеоритите на Герлен, ще съм много благодарна!  Peace

# 521
Гримът на Жаки е като зимна приказка, невероятно впечатляващ.

# 522
Момичета, може ли някоя от вас, която използва МАС whisper of guilt и МАС lightscapade да сравни двата продукта? А ако може и да ги сравни и с метеоритите на Герлен, ще съм много благодарна!  Peace
Аз използвам и трите, но не мога да ги сравня. Прекалено различни са. Първия е златен, Лайтскапада е бяло-студен и супер фин, а Метеоритите са озаряваща пудра и грам не вършат работа като халайтър. Хайлатърите не могат да се нанасят на цяло лице, а Метеоритите не подчертават скули. И трите продукта са много хубави за мен /два от тях са сред вечните ми фаворити/ и си ги нося често с кеф.

# 523
  • в 1001-та нощ
kalimma  Peace виж дали няма упътване на самите мигли  Peace

~Миа~ - изглежда точно, като моя брокат, винаги ги виждам на щанда и не съм разглеждала, издържат ли? Добре ли лепнат? Пигментирани ли са? На какво ги нанасяш  Blush  Бих взела 202, 205, 206 и 209  Hug

201 също ми харесват, но имма доста бели пигменти на МАС  newsm78

Последна редакция: пн, 24 дек 2012, 18:16 от a.l.e.n.a

# 524
  • Между хотелите
Алена погледнах, но пише само, че са за многократно използване и как се залепват, но дали преди или след макияжа - нищо не е обяснено. И наистина се чудя, дали ако се сложат след грим, няма да падат, а ако са преди грима, дали няма да ми пречат на поставянето му. За това се чудя какви ще са вашите мнения:)

Общи условия

Активация на акаунт