Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 23

• 49 597
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
Какво те интересуват тестерите? Hug Те се пипат от хиляди хора как да вдъхват доверие? Мръсни, скапани и раздробени са. Сефора е най-добрия козметичен магазин в България какво те притеснява да ги вземеш точно от там? Че може би ще ти дадат подаръци, а в другите магазини и да поискаш няма да го направят. там обаче нямаше Теънт роуз и не знам дали са заредили. Сега покрай празниците там имаше невероятен пътникопоток и може би са свършили и други номера.
Можеш да ги вземеш и от Дъглас, от БЗ, от Прити шоп или най-добре  от някъде където имаш позната консултантка, която да те обслужи както подобава със всички глезотии. Да се похвалиш!  bouquet

# 586
densibouquet Много благодаря за отговора...Притесни ме по-скоро щанда на Too faced,много мръсен беше и за това се отказах да ги взимам от там,но тази седмица ще ходя пак и ако има ще взема. (Малко отклонение,но понякога влизам единствено заради твоите коментари,densi.  bouquet Hug)

# 587
Moите ги взех от Douglas (Сердика) и тестерите си изглеждаха много добре, като чисто новички.
Между другото там работят доста момичета, които са в час какво продават. Много рядко попадам на такива
В Зоната ми се струват много зле

# 588
densibouquet Много благодаря за отговора...Притесни ме по-скоро щанда на Too faced,много мръсен беше и за това се отказах да ги взимам от там,но тази седмица ще ходя пак и ако има ще взема. (Малко отклонение,но понякога влизам единствено заради твоите коментари,densi.  bouquet Hug)
Благодаря ти много! Heart Eyes Hug  bouquet
Не се притеснявай в Сефора е чисто, но сега наистина им се изредиха хиляди хора и въпреки сериозното количество персонал и непрекъсната работа им бе трудно да се справят с всички предизивикателства. Знаете че лудниците те вкарват някак в хаос. Знам разбира се, че не е оправдание за хващането на парцала, но все пак. Хората също бързат и им е досадно да избират подаръци и много мърсят честно да си кажем. Гледах как хвърлят салфетките и тампоните вместо в боклучарките, които са буквално на всеки будоар, на земятата, отнасят се грубо с продуктите изпускат тестерите.
В БЗ в Мола на Стамболийски на щанда на Герлен и въобще в магазина работи едно дама която е уникално запозната с продуктите, глези, дава подаръци винаги от бранда и обяснява всичко подробно. Препоръчвам ви горещо да отидете и да се запознаете със Светла, мисля че така се казва, има бадж ще прочетете. Много е възпитана и любезна и вече задължително я търся за покупка от Герлен. Последния път преди дни като купих палитрата Liu ми поиска сама картата БЗ и това ми се случи за първи път! Shocked
Другите се правят на ударени вк. и днес в БЗ в Сердиката където оставих доста сериозна сума и не ми маркираха разбира се картата. сетих се в нас, но си пазя винаги касовите бележки и ще ги подсетя.

# 589
  • София
В Сефора по принцип е много чисто и подредено, но последните няколко дни покрай празниците беше абсолютен ад от толкова много хора. На 24 бях там през деня и не можеше да се диша от тълпата - всеки дърпа, пробва, маже, ръси... затова е възможно да ти се е сторило мърляво  Peace

Между другото, Vice палитрата беше вече изчерпана, а предния път като ходих имаше поне 20-30 бройки от нея. Явно е била желан коледен подарък. Добре, че не отложих покупката за след НГ. Smoked обаче си седи. Имаше поне 40 бройки.

# 590
Между другото, Vice палитрата беше вече изчерпана, а предния път като ходих имаше поне 20-30 бройки от нея. Явно е била желан коледен подарък. Добре, че не отложих покупката за след НГ. Smoked обаче си седи. Имаше поне 40 бройки.
Аз влезнах специално да погледна тази палитра и палитри имаше, но така и не видях тестер  Rolling Eyes

Много са ми странни българските магазини....сложили палитрите,  при това имаше не 1 или 2 бройки, а не сложили тестер  Rolling Eyes

# 591
Тази палитра нямаше тестер. Отваряха клиентите да гледат сенките. Не купувам продукти без тестери и тази пропуснах. Не само по тази причина разбира се. Whistling

# 592
Аз можеше и да си я купя, но като нямаше тестер....се отказах  Rolling Eyes
А това с отварянето е доста гнусно  Sick 
Но явно и без тестер се е продала Rolling Eyes

# 593
Точно в Мола на Стамболийски попадам вече 3 пъти на една изключително некомпетентна в моите очи продавачка при стелажа на Герлен. Доста надменна и от нищо неразбираща.
По принцип никога не ги питам каквото и да било, но когато се случи да се поинтересувам от нещо ми е правило впечатление, че нищо не знаят.

Vice и аз я харесах от Коледната ни среща. Явно осветлението на масата ни беше по-добро и веднага ми хвана окото. И вътре има едно синьо....леле убийствено е Heart Eyes

# 594
Жаки, те са няколко дето се въртят, там едната е точно такава каквато я описваш, но тази дама много знае наистина. Много слаба, руса на средна възраст. Изключително тиха, възпитана и тактична. Тя разбира страшно много от бяла козметика и дори корекции.

Синьото във Vice e много яко!

# 595
Ще се оглеждам за нея Flutter Обичам като има компетентни хора в козметични и парфюмерийни магазини.
Аз точно се наканих да си взимам Vice и те взели, че я изкупили Joy нищо, ще спестя малко пари.

# 596
  • На острова
Много слаба, руса на средна възраст. Изключително тиха, възпитана и тактична. Тя разбира страшно много от бяла козметика и дори корекции.
Точно заради тази дама, колебанията относно Метеоритите, ми отпаднаха за 30 секунди. Омагьоса ме направо  Laughing Много е мила и компетента, наистина. Първият път, когато попаднах на нея нищо не купих, но тя много ми обясняваше и разказваше. Вторият път, когато пак попаднах на нея, не се стърпях и си напазарувах. А пак бях отишла да гледам само  Wink

# 597
Благодаря ви за отговорите!  Hug Ще пробвам със салфетка...дано се оправи  ooooh! Чувала съм от различни места за тази техника да се напръска четката или да се ползва леко влажна, но в момента конкретно се сещам само за Уейн Гос като име.

И аз да похваля въпросната консултантка - веднъж я разпитвах за продукти на Estee Lauder и разговаряхме повече от 40 минути. Аз не купих нищо тогава, но си тръгнах информирана, гримирана и заредена с мостри. Жената беше изключително отзивчива и не се скъпеше на съвети и мостри.

# 598
  • София
Аз също съм попадала на нея и подкрепям напълно мнението ви за нея - има много професионален подход, знае много за продуктите (зариби ме по козметиката на Деклеор) и е много любезна, а не надута като част от колежките си.

# 599
Точно така е винаги дава супер много мостри и то на кремове от 1000 лв. и говори на всякакви теми с голяма компетентност.
Аз се запознах официално с нея прокрай новия хайверен крем на Ла Прери. Забеляза ме, че се въртя сериозно около него, чудя се и понеже аз също никога не питам никого за нищо в козметичните магазини и те ме познават, че съм смахната, ме гледаше дълго време отстрани, без да ме заговаря. Крема обаче струва наистина много и аз все пак трябваше да попитам и я погледах, обаче без думи. Тя се приближи и започнахме. Стигнахме постепенно до филъри и тя ми разказа много лични неща. Оттогава съм и чест гост и ме е научила на страшно много неща. Отделно, че пробвах кремове за които и не съм сънувала, че ще пробвам, а те са наистина много хубави и правят чудеса с кожата ми.
Много уважавам тази дама и вече не бих взела нещо много скъпо от бялата козметика, без да се допитам и да ми разкаже тя. Оказа се, че знае някои неща в повече отколкото ми излиза в нета. Явно но обучения не спи, а и чете доста.

Такава дама има и в Сефора и в Прити шопа на Витошка, но не им знам имената.

Общи условия

Активация на акаунт