Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 23

• 49 541
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
  • в 1001-та нощ
Благодаря, девойки! Не искам да бронзира, да белее, изобщо да няма цвят, съвсем прозрачна търся.
Аз тези "Здрач" виждам, че ги коментирате, но не съм ги виждала никъде Rolling Eyes  Но ще потърся до прегледам тази на Радиант, много ги харесвам като марка!

аз моята я купих от Лили, но не съм я отваряла още

Скрит текст:
една мацка ми писа за среща в мола (новия) с теб, сигурно се познавате и сте коментирали нещо, та ако до тогава не си я видяла, аз ще я донеса  Peace

# 646
Купих си сенки на Мoda   Mr. Green  Два цвята зелено, един син и един бял.  Flutter
Какво ви е мнението за тези сенки? Аз се опасявам, че може да са доста старички...самата продавачка ми каза, че хората не ги купували защото им били много скъпи   Shocked Confused Също каза, че вносът на тези сенки бил спрян...това вярно ли е?
Къде могат да се намерят сенките на Flormar и въобще заслужава ли си да ги търся?
В България продават ли се продукти на Kiko?
И още един въпрос  Blush Имаше някаква бронзираща пудра, която се хареса на доста дами....коя беше тя?  newsm78
Извинявам се за многото въпроси!  Blush

# 647
  • София
B & C, аз много ги харесвам сенките на Мода. От ниския клас сенки съм си запазила само тях и няколко цвята на Флормар. Лятото внасяха някакви нови цветове, съмнявам се да няма внос  Rolling Eyes

На Флормар задължително си вземи от единичките цвят №14. Това за мен си остава най-любимата ми и често използвана сянка и не съм ѝ намерила заместител при никоя марка, дори и от високия клас.

Много хубави са и №17 и №10 пак от единичките. От четворките в розова кутия тази в кафявата гама също е много добра.

Бронзърът, който отнесохме всички почти е също на Флормар. Една огромна паница е. Можеш да си се бронзираш до живот  Crazy

# 648
Flormar 14 цвета който прилича на Patina ли е?

Няма Кико при нас Peace за жалост

# 649
  • Стара Загора
Тази прословута 14-ка я гледах скоро по ваша препоръка, но дали тестера не беше наред - много непокривен ми се стори цвета и я подминах на момента. 2 пъти прокарах с върха на пръста, едва блестеше.  Tired

# 650
  • София
Flormar 14 цвета който прилича на Patina ли е?

Да, той е, но е доста по-светъл от Патината  Peace

# 651
Трябва да го издиря този номер и да го видя на живо.
Тя Патината хич не е тъмна, поне на моето око. За сега гледам да я ползвам по-малко, че не ми се купува за 4-ти път Blush

# 652
  • София, Лагера
B & C, и аз да спомена, че съм доволна от Флормар. Имам № 403 от тези сенки:
http://www.flormar.com/Bulgarian/urungoster.asp?urunid=125&b … =2&markaid=6#
Въпреки цената си (около 10ина лева) са много добри!

От единичните харесвам само перлените. Матовите ми седят някак тебеширени  Confused. Но имат невероятни неонови цветове!!!

Можеш да ги намериш по кварталните парфюмерии и по пазарчетата. Веднага се сещам за едно магазинче срещу Центъра по хигиена, ако ти е на път... Peace

# 653
B & C до колкото знам e фенка на MAC. И честно ви казвам и без да ми се сърдите, като такъв не виждам как ще хареса сенките на Флормар. Тя на Инглот не ги харесва, пък какво остава за тези. Ползвала съм ги и това са просто други галактики.
Неоновите са готини (само като цвят, като нанасяне и махане са кошмар) а останалите, които съм ползвала не са нищо особено, някои даже адски зле. Неслучайно всичките съм ги хвърлила.
За човек свикнал с качество и то много високо е адски трудно да се върне отново надолу по стълбичката.

# 654
  • София
Жаки, права си, но тя пита - ние отговаряме  Mr. Green
Но честно казано, МАК сенки нямам, но имам техни пигменти, имам 44 сенки на Инглот, две палитри на UD и това не ми пречи да си ползвам и харесвам Флормар. Не всичките им сенки са добри, но тези, които са добри ми харесват повече от Инглот  Peace

# 655
MAC имат ли коледно/новогодишно намаление? Мерси, предварително за инфо.  Hug

# 656
Жаки, тези кобалтови сенки на МАС са жестоки!  Heart Eyes Трепач!
Много бих искала да си ги взема, но не знам дали ще ми отиват, а пък какво да говорим дали ще ги нося. Mr. Green

Днес една от любимите ми консултантки в Инглот беше гримирана по същия начин с такова синичко и лилаво. Седеше й страхотно! Единствената разлика е, че тя беше добавила повече черно. Blush Heart Eyes

# 657
Да, вярно е, че много харесвам МАС и ги купувам не защото са МАС, а защото не ми дразнят очите, не получавам възпаления от тях, харесва ми пигментацията, нанасянето им е много лесно, издръжливи са, не се размазват и не се ронят по бузите ми. Цветовете им също ми харесват.  Heart Eyes
Inglot до този момент не съм пробвала, дори не съм ходила до магазина им.  Rolling Eyes Техният магазин ми е много далече и понеже съм останала с впечатлението (четейки във форума), че не са чак толкова хубави като сенките на МАС, все отлагам и си намирам причина и оправдание да не отида.  Blush
Нямам нищо против евтините сенки и с удоволствие бих си купила такива, но трябва да мога и да ги носа все пак. Сенките на Catrice, Еssence, NYX не ми харесват. Вярно е, че имат цветове, които са почти еднакви с тези на МАС, но качеството им е различно - разпрашават се и очите ми се възпаляват от тях.
На Мoda си купих 324, 319, 318, 313. Сложих си от 313 и 318 (това са двата зелени цвята) и за сега ми харесват - пигментацията им е добра, очите ми все още не са станали червени и сенките са си все още на мястото. На този етап предпочитам да се въздържа от категорично мнение, но първото ми впечатление е добро.  Утре ще пробвам и синьото. Харесах си и едно розово, но го нямаха.
На Flormar до този момент не съм виждала сенки, а проверих в кварталните магазинчета. Навсякъде имаше сенки на  Golden Rose, но от техните сенки нищо не си харесах.
Иска ми се да разгледам и да си купа продукти, които не се предлагат в Австрия.  Simple Smile
Много благодаря за отговорите на многобройните ми въпроси!   bouquet

# 658
Не знам защо съм останала с впечатлението, че не харесаш Инглот (и то след проба)  Thinking

# 659
Аз също съм с чувствителни очи...и мисля, че харесаш ли по-скъп продукт /доста често и по-икономичен/, трудно ще ти хареса някой по-евтин продукт.

Последна редакция: пт, 28 дек 2012, 01:17 от LOSHKA

Общи условия

Активация на акаунт