Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 23

• 49 548
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Жаки, наистина е страхотно  Heart Eyes Много искам да си намеря и този цвят червило, но явно не съм го уцелила още.

# 631
  • София
и аз се серих за мейбълинските колорама, защото колежка ги взе и ги гледах на живо  Peace да имаш предвид, че не остана доволна и не са пигментирани, затова на първо четене се въздържах да ги предлагам  Peace
Да потвърждавам,
Това синьото на Мейбълин е пълна скръб.
Тествах го покрай еуфорията да направя синият грим на Ел Меме.
На вид е хубаво и наситенo синьо, но не можеш да изгребеш цвят от него и няма покритие. Naughty
Взех си това синьо на Есенс и макар и от него да има какво още да се желае e в пъти по-добро от Мейбълина. Peace
Цвета е wild at heart. Mr. Green

Забравих да кажа на Лепи, че се е справила много добре с грима на жената! bowuu
Особено скулите са подчертани много нежно. Супер! Peace

Последна редакция: чт, 27 дек 2012, 10:44 от kopche

# 632
Жаки, наистина е страхотно  Heart Eyes Много искам да си намеря и този цвят червило, но явно не съм го уцелила още.
МАC със сигурност имат такова. Просто в момента не се сещам как се казва, но съм гримирала с него.

# 633
  • София, Лагера
Момичета, дали можете да ми препоръчате блестяща, безцветна компактна пудра?

# 634
  • в 1001-та нощ
колко блестяща? и на частички ли или фино?

# 635
Блестяща като частички или като сатенен/метален/перлен финиш?

Ето го перфектният ми син грим (без червилото и ружа обаче Flutter) И е правено точно с Atlantic Blue

Скрит текст:

# 636
Страхотен грим, но и за мен без червилото и ружа моля.
Ай Жаки, сега ти работа друга нямаш ли та да ме вкараш в грях с Атлантик Блу?!
Като сянка не ми харесва, не съм на вълна ярки гримове, но на очи стои великолепно.

# 637
  • в 1001-та нощ
Жаки  Peace много хубави синьо  Peace ти такова търсиш нали  Rolling Eyes

много ми харесва на друг, но едва ли ще стои добре на мен

пробвах се веднъж с едно, което уж беше светло, но се оказа по-тъмничко и   ooooh! ooooh! ooooh! а на всичкото отгоре - цял ден не избледня  Shocked Shocked Shocked (проклето), а вечерта бяхме и на ЧРД на свеки и ходих в този вид  Confused

# 638
Aми на, нямам си Mr. Green Страшно седи на кафяви очи Heart Eyes Вече си го представих с кобалтовият ми панталон и аксесоари + лак за нокти.
Но който си има VICE ще го докара почти същото

Аз като за начало ще го пробвам как седи само като цветен акцент на долният клепач. Отгоре нюд, а долу синьото

# 639
  • в 1001-та нощ
еми, сега като каза, трябва и да покажеш  Crossing Arms Heart Eyes

# 640
  • София, Лагера
колко блестяща? и на частички ли или фино?
Ами фино, но забележимо  Grinning

Блестяща като частички или като сатенен/метален/перлен финиш?
По-скоро като перлен финиш.

Hug

На мен това синьо малко ми лилавее. Но е много хубаво! Аз обожавам кобалтово и тюркоазено!  Heart Eyes Heart Eyes

# 641
  • в 1001-та нощ
златната пудра на Здрач - не става ли?

другите варианти са Soft & Gentle, Landscapade ....зависи с какъв цвят да е блясъка

# 642
Пудрата Здрач, Катрис също става.
Soft & Gentle (страшно много блести и дава бронзов загар), Lightscapade на цялото лице може, но трябва да е адски леко.
Радиант имаха точно такива компактни пудри с блясък. Много готини. Даже от всички предложения за мене лично тя ще е най-доброто.

# 643
  • София, Лагера
Благодаря, девойки! Не искам да бронзира, да белее, изобщо да няма цвят, съвсем прозрачна търся.
Аз тези "Здрач" виждам, че ги коментирате, но не съм ги виждала никъде Rolling Eyes  Но ще потърся до прегледам тази на Радиант, много ги харесвам като марка!

# 644
Значи разгледай Радиант. Здрач дава лек жълто златен цвят. Kатрис на цялото лице ми е прекалено перлена.
На Chanel е точно такава пудра. Абсолютно безцветна с блестящи частички (наистина много забележими). Но предполагам вече са я изкупили.

Общи условия

Активация на акаунт