Гъбички (лечение без глобули) - озонотерапия

• 2 323
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте! Вече писах за тази терапия в друга тема "Гъбички!!! Писна ми.... почвам да се лекувам сама"9, но никой не е чувал за това лечение. Прочетох ,че във Варна се предлага озонотерапия за вагинални инфекции. Лечението се състои във вкарване на озон през тръбичка за около 5 минути, било безболезнено.
Това ме заинтригува,тъй като няма химия с парабени и консерванти, които могат да причинят алергични реакции. Освен това ,доколкото чета в този форум от глобули и орални антимикотици полза няма. Е, и при мен нямаше, даже напротив.
Не съм от Варна и ако има съфорумки, които са се подлагали на тази терапия, нека да споделят изобщо има ли ефект тази новост ,която се предлага.

# 1
Аз също не бях чувала за този вид терапия, но вашия коментар ме накара да се поинтересувам и открих, че всъщност това е алтернативен метод за лечение на много видове заболявания.

"При какви заболявания може да се използва озонотерапия
Терапевтичното действие на озона е свързано от една страна с дезинфекциращото действие спрямо вируси, бактерии и гъбички, а от друга с въздействието му върху метаболизма и биологичните процеси на клетъчно ниво. Множеството положителни ефекти върху тялото обуславят широкия спектър от заболявания, при които може да бъде използвана озонотерапия в спортната травматология.
Посттравматични състояния като контузии, навяхвания, луксации
Неврологични заболявания като невралгии, неврити, плексити, радикулити
Ставни заболявания като гонартроза, коксартроза и артритни заболявания
Дискови хернии и дископатии
Мускулни и ставни болки
Следоперативни рани, бавно зарастващи рани и кожни заболявания
Инфекциозни заболявания"

Цитирания текст е от следната статия:
http://sport.framar.bg/%D0%BE%D0%B7%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D1%82%D0%B … D1%80%D1%82%D0%B0

# 2
Звучи интересно  Peace Peace

# 3
дайте телефон за връзка и цена?

# 4
Не съм пробвала все още, но говорих по тел. с д-р Мануела Радославова от МЦ "Животът" Сф,
ж.к.Дружба-2, тел.02 979 14 17 . Процедурите са 5 , когато говорих ми споменаха за цена 25 лв. на процедура.
За Варна намерих , че се прилага в МЦ "Надежда" от д-р Надя Дюлгерова на ул.Дойран 5 или 6, тел. 052-64-82-28

Общи условия

Активация на акаунт