Великобритания - тема 45 Коледно - Новогодишна

• 57 678
  • 726
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, как си изпращате багаж от България? Спомням си, че някой беше споменал Спиди. Информация в Габко и Емпреса не откривам. Само Спиди до 31,5 кг - 60 лв. до врата.
И да попитам за съвет относно дрехите. Пристигаме в края на март, какъв тип дрехи да си взема. Аз съм се ориентирала към пролетни и есенни, боти и затворени обувки. Чудя се за сандали и леки ботуши (тип пролетни). Гледах, че температурите ще варират между 12- 22 градуса. Благодаря предварително.

# 496
Penka Chavdarova  виж в темите за набор 92 и набор 93 ( деца в училища възраст), там има родители, чийто деца учат в чужбина и може да има мнения за университетите, които те интересуват!

# 497
Здравейте, как си изпращате багаж от България? Спомням си, че някой беше споменал Спиди. Информация в Габко и Емпреса не откривам. Само Спиди до 31,5 кг - 60 лев. до врата.
И да попитам за съвет относно дрехите. Пристигаме в края на март, какъв тип дрехи да си взема. Аз съм се ориентирала към пролетни и есенни, боти и затворени обувки. Чудя се за сандали и леки ботуши (тип пролетни). Гледах, че температурите ще варират между 12- 22 градуса. Благодаря предварително.
Аз съм ползвала една фирма казва се Bulex, но съм ги ползвала от тук до БГ. Коректни са струва един паунд на килограм. Десет паунда да ги вземат от дома ми и пет да ги занесат до даден адрес. Пак казвам доволна съм и със сигурност ще ги ползвам пак  Peace
Мери за кой Оливър пишеш че не се сещам да сме писали за такъв  Peace

# 498
tzvetak, изобщо не споря аз. Както казах мнението ми е базирано на опита на други хора, но понеже се различава от твоето рещих да споделя на жената, че има хора, на които им е харесало там. Защо не?

За багаж съм позвала Cargo.bg и Portokal.co.uk, цените ги има на сайтовете им. Доволна съм ио т вдете фрими.

За дрехите - според мен си вземи пластове - тесники, жилетки, якета и т.н., за да можеш да махаш или слагаш според момента.

# 499
  • Манчестър
е, няма да спорим неделно... за 7 години работа в този офис, мисля, че познавам кварталът и твърдя, че не е въобще добър за живеене Peace Той се казва Uxbridge, между другото, Брунел е само университетът...

Мари, ти не работеше ли на времето в този университет, кажи мнение на жената, да не раздуваме въпросът излишно

Кой как изкара ваканцията?

Толумбата, дай един подробен БГ отчет, как беше този път Heart Eyes

Ваканцията я изкарахме супер. След като ми поискаха 770 лири за трансфер от Барселона до Андора това отпадна като дестинация и за пръв път отидохме на ски в България, на Боровец. Не съм очаквала,че мога да изкарам толкова добра ски ваканция в БГ. Дори успях да преживея без моя shopping,когато сме другаде. Купих само няколко книги.....всичко беше супер, сняг колкото искаш,пистите обработени ,време идеално..само един ден имаше с малко мъгла...дори смятам пак да отидем в БГ догодина. Но в същото време има едни пакети за около £1100-1200 лири на човек за Ст Мориц, Венген и още няколко ,които са all inclusive - закуска,обяд ,вечеря,напитки,лифт карта,наем на ски и т.н +уроци за 6 дена...има ги сега за края на март,ама нямаме отпуска.но ако ги има другата зима ще им обърна повече внимание.
Алекс е супер със ските,сега ще ходим от време на време да практикува на пистата в Манчестър.....това е четвърти спорт за него,но щом има желание,аз мога само да го подкрепя.

# 500
Благодаря момичета. Пластовете никога не съм могла да ги прилагам в Бг. Тук или е жега или е студ. Всички жилетки и сака си стоят необличани - ето къде ще им намеря приложение.  Радвам се, че попитах. Hug

# 501
Кой как изкара ваканцията?

Толумбата, дай един подробен БГ отчет, как беше този път Heart Eyes

Завижд, завижд, след толкова тичане съм по-уморена от преди ваканцията.
Добре, че този срок е кратичък, само 5 седмици, все ще оцелея някак до Великден.

Най-хубавото нещо в БГ беше да видя семейството си и приятели,
които както винаги ме глезиха толкова много...
Другото...тъжна работа...тази тема си ни е лежерна, да не я товаря с моите размисли.

Опасна е малката скиорка  Grinning

Не съм очаквала,че мога да изкарам толкова добра ски ваканция в БГ.

В самолета ми пътуваха предимно английски семейства с деца,
които се връщаха на ски почивка в България за н-та поредна година.
Споделяха, че са много доволни..

Последна редакция: пн, 25 фев 2013, 00:29 от zlatnata tolumba

# 502
  • Варна
Да не се бъркаш нещо .
Велик ден е май месец. Embarassed
Или те празнуват католическия Tired
Кога са пак ваканция децата Praynig

# 503
  • ENGLAND
Ваканцията е от 29 март до 14 април.

# 504
Извинявайте, но кога е великден във Великобритания? От писаното тук не можах да Ви разбера.

# 505
  • Нотингам/Пловдив
Извинявайте, но кога е великден във Великобритания? От писаното тук не можах да Ви разбера.
Easter Sunday 2013
Sunday, March 31, 2013
 Oх момичета ние най-после приключихме окончателно с местенето. Все още имам работа по нареждането, но вижда му се края  Wink Децата все още няма училища, в тези които аз исках ни отговориха че няма места. Най искрено си пожелавам да не се местим скоро  Simple Smile Ако има мами в Лонг Итон, Нотингам да свиркат  Hug
 Толумба завиждам ти за ваканцията Wink Аз лично се чувствам разглобена след тази напрегната седмица.

# 506
Здравейте, вече е почти пролет, а темата "коледно-новогодишна" Mr. Green

Липсва ми вече Англия, най - вече времето, макар понякога да е мрачно прекалено дълго. Липсва ми небето. Има много красиво небе, някакъв драматизъм, примесен с романтика...Не знам дали ще ем разберете  Flutter
Не съм живяла, като повечето от вас десетки години, но и за малкото време пак ми липсва.

Ние с малкото Шуши още сме в БГ. Нямам идея докога. Хубаво ми е у дома, все пак, де.

Днес си търсих онлайн безплатни библиотеки. Мисля, че е крайно време да взема да дойда на мене си.  Whistling

cocko, ние също искахме да се местим в Лонг Иитън. Мъжът ми работи там. Приятно е. Има хубави местенца Simple Smile

Спорен ден на всички   bouquet

# 507
  • UK
Здравейте и от мен Simple Smile
Малката и днес не е на училище и ще си изкараме един ден по женски  Mr. Green Все още се излежаваме на дивана по пижами, което е добър старт Wink
Ваканцията ние бяхме в Прага - изкарахме супер, доволно сняг, което и беше основната причина за дестинацията, че след обилно снежните зими в Русе, и двете с Косара сме нещастни от липсата му тук. Успях да се видя с приятели там, които не бях виждала отдавна, отядох си на кисело зеле  Mr. Green , порадвах се на хубава бира ииии дори си отнесохме една глоба за возене без билет в метрото   Joy Което за моичкия стриктен англичанин си беше екстремно изживяване  hahaha
И така, от -10С там, тук направо ни се струва лято хахаха
Нямаме търпение да идва Великденската ваканция и ние, че баба - майка ми, ще идва за 1 седмица  Hug
Айде аз да продължавам да мързелувам и да измисля накъде да забием с малката след малко, че времето е еднооо  ooooh!

# 508
  • UK/София

Преди време в една от темите беше коментирам детски крем за мазане на гърдите при кашлица.Може ли да ми кажете името му!

# 509
Биляна, аз знам това.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт