Великобритания - тема 45 Коледно - Новогодишна

• 57 659
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
Честита Нова Година на всички Simple Smile  Hug

# 91
За много години!
На мен- парАта, на аланглето-бебе  Laughing

# 92
Честита Нова Година на всички Simple Smile

# 93
  • ENGLAND
Мирна и успешна нова година![/size]

Harukaze не съм срещала някой от Кардиф, но много мами не пишат тук или в чужбинския.

# 94
  • UK
 За много години и от мен. Да сме живи и здрави всички  Hug

За много години!
На мен- парАта, на аланглето-бебе  Laughing
Joy Толумби, това намирисва на нагласена работа  Laughing
На мен ми се падна трудът  Mr. Green

# 95
Здравейте!Поздравявам ви с новата 2013 и ви пожелавам да е много успешна!  bouquet
  bouquetОт здраве да не се оттървате и от лчбов да не можете дъх да си поенете Laughing Само добри шефове на който ще започва работа и послушни деца за всички!  bouquet  bouquet  bouquet

# 96
ZA mnogo godini !Jivi i zdravi i mnogo kasmet na vsi4ki prez 2013

Izvinavaite za latinicata.

# 97
Честита нова година на всички!
В края на март пристигам в Лондон (от БГ). Нова година - нов късмет.  Grinning
Какви съвети ще ми дадете относно дрехите - какви дрехи и обувки да си взема?
Имам ограничения в килограмите багаж от самолетната компания и не мога да си взема всичко, дето съм трупала толкова много години.

# 98
Прати си го с куриерска фирма, аз пратих сума багаж и допълнително бях с три куфара Simple Smile

# 99
Честита Нова Година на всички - здраве и късмет!!!

Ние днес се върнахме от Виена-изкарахме 1 страхотна седмица. Времето беше хубаво, не духаше и НЕ валеше Laughing
Както винаги градът беше украсен страхотно и имаше много хубава атмосфера.

# 100
  • UK
За много години на всички!!!  Hug Живи, здрави и мнооооого щастливи! Ииии по-малко дъжд тази година, ако може  Mr. Green

Момичета, имам въпрос. Искам да си подам документите за синя карта, но не искам да ги пращам по пощата и да чакам n месеца да стане, искам да ги подам на място, някой ми беше казал, че така е готова много по-бързо. Първо - така ли е наистина, че ако не е, да не бием път до там. И второ - къде точно трябва да отидем?  Mr. Green Кой град и какъв е адреса? Извинявам се, ако вече сте го обсъждали в предишни теми, ама са толкова много, няма да мога да прегледам всичко назад  Rolling Eyes

Благодаря предварително!   bouquet

# 101
  • London
За много години на всички!!!  Hug Живи, здрави и мнооооого щастливи! Ииии по-малко дъжд тази година, ако може  Mr. Green

Момичета, имам въпрос. Искам да си подам документите за синя карта, но не искам да ги пращам по пощата и да чакам n месеца да стане, искам да ги подам на място, някой ми беше казал, че така е готова много по-бързо. Първо - така ли е наистина, че ако не е, да не бием път до там. И второ - къде точно трябва да отидем?  Mr. Green Кой град и какъв е адреса? Извинявам се, ако вече сте го обсъждали в предишни теми, ама са толкова много, няма да мога да прегледам всичко назад  Rolling Eyes

Благодаря предварително!   bouquet

За много години на всички.  bouquet

Нека аз да ти отговоря за синята карта, че през какъв ад минах от февруари миналата година ...
Да си запазиш час в Кройдън (това е мястото) е малко повече от невъзможно, някои казват, че са спрели онлайн часовете и можело само по телефона, а на телефона се звъни точно в 08.53-08.54 и ако успеш да се включиш при някой при когото излизат часове не е сигурно дали ще успее да ти въведе достатъчно бързо данните в системата за да стане часа твой.

Ето линк към темата в БГ Хелп и дано ти помогне, там прочетох за такива трикове, че някой път като съм отваряла тази тема съм се смяла с глас .

http://www.bghelp.co.uk/forums/registration-certificates/54178-% … %E9%E4%FA%ED.html

# 102
   За много години и от мен, всичко най-добро и много късмет на всички   bouquet
   Ние сме добре, растем и хубавеем  Mr. Green еле аз  Малката беше почивка от градината 10тина дена, вчера се върна и вече е с кашлица, температура и тн, както винаги...
   От баницата ми се падна Пари, а дано, че другата седмица хотела, в който работя го продават и ще видим какво ще стане с моята *кариера*   Grinning
   Имахме поредните гости до онзи ден, сега се мъча да правя основно почистване, че къщата е като след бомба и колата трябва да чистя, и зюмбюли да садя и така ми се спиии....
   scarlette зависи с какво мислиш да се занимаваш. Като цяло затворено обувки, не много дебели блузки с дълаг ракав и разни жилетки, наметки и горнички. Може и едно малко по-дебело яке, но не баш зимно. Не се презапасявай със сандали и потници, докато ти потрябват има време, ако изобщо ти потрябват.

# 103
Благодаря.   bouquet

# 104
  • Манчестър
Здравейте момичета и за много години.Бих искала да попитам нещо,мъжът ми има синя карта,аз кое точно,, BR,, трябва да попълня за NIN,едни ми казват BR1,други BR1 и BR5,незнам и аз вече,ще съм ви благодарна ако някой може да отговори.Някакви други док. трябва ли да се пращат също на мъжа ми и сина ми с моите Grinning  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт