Великобритания - тема 45 Коледно - Новогодишна

• 57 606
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
Звучи добре, знам и хубав хотел, ама аланглето не мо'а го кача на корабче  Crazy

# 661
  • Bristol
Няма не искам, ще пие една бира Wink Това си е един път изживяване, да се прибереш от концерт с корабче! Не изключвай опцията такси, предполагам ще има много чакащи след концерта. Те тук хотелските стаи износени си изглеждат, но иначе са чистички, част от английската традиция е това. Лекета по килима, ръжда в банята, износени мебели, та чак прозира пълнежа в големите вериги Хилтън, Шератон, Мариот са нещо, което можеш да видиш  Twisted Evil Сякаш има един стандарт за Европа и друг за Англия...

# 662
Ха-ха, като чу кебапче и светна. Би се пробвал каза.
Трябва да проуча. Благодаря за идеята, golden.
Призлява ми от мисълта за тълпите хора след концерта, но няма как.
Merry, на мен са ми 'любими' Б&Б-тата в пасторални цветове и плюшени мечета.
Първата ми работа е да смотам всичкото украса в гардероба  Crazy

# 663
Мерси за градините, след като намерим къща (защото още не знаем в кой район ще бъде), ще пообиколя.

Щяла да идва health visitor  в къщи-имате ли идея за какво става дума, ние сме тук от 1 година с малката и чак сега. Какво да очаквам? И за какво идват?

А ние си купихме билети за Бон Джови лятото в Хайд парк:)

# 664
Нищо особено не е посещението на хелт визитор.Пише 5 неща в картона.Преглежда детето и толкова.

# 665
моми4ета,
кой са най-популярните сайтове за купуване на недвижими имоти (къщи, вили) в Англия?
мерси предварително  Simple Smile

гугл ми дава rightmove, zoopla, homesandproperty..  но не знам дали са най-предпо4итаните или просто с по-добро позициониране в интернет

# 666
Да, тези са май най-предпочитани:

http://www.rightmove.co.uk/

http://www.zoopla.co.uk/

Имаше и един с едни патици, ама не се сещам как се казваше..

# 667
Патките Zoopla ги купи и вече ги няма Simple Smile общо взето това са двата сайта и ходене по агенции и търгове.

# 668
Толумбата,

Ето кой транспорт ходи до О2
http://www.theo2.co.uk/location/public-transport.html

Хотели до О2:

http://www.booking.com/landmark/gb/millennium-dome.en.html?aid=3 … rYCFaHHtAodhlcAzg

Сайтове за недвижими имоти: най-точна представа ще получиш, ако пуснеш търсачка за агенти с името на района, в който търсиш. Ако пуснеш търсачка, можеш да видиш кои са най-големите, също.

# 669
Здравейте английски мами. Аз живея в Австрия. Искам да си поръчам нещо от един английски онлайн магазин, но за съжаление те доставят само до Англия. Искам да ви попитам дали знаете някоя фирма, която подобно на българските фирми, които доставят до България доставя и до други страни от ЕС. Става въпрос само за доставка, поръчката в магазина ще си я дам аз и съответно ще си я платя.

...или... Embarassedмалко ми е неудобно да питам това, но има ли някоя отзивчива мама, която да приеме пакета на неин адрес и после да ми го препрати до Австрия. Аз ще си платя моментално за транспорта до Австрия. Grinning

# 670
  • Лондон
Аз мога  да ти го изпратя,  но трябва да е до 28.3 после съм 2 седмици в БГ...

# 671
И аз мога  Simple Smile

# 672
Благодаря, Алиса.
От твоя линк намерих много хубав хотел на 30 минути пеш от залата.
Хич няма и да се бутаме в метрото, има и паркинг, което се оказа голям проблем за намиране.
Нямам търпение вече.

Патките Zoopla ги купи и вече ги няма Simple Smile

Ха-ха, ясно ..

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 23:39 от zlatnata tolumba

# 673
Благодаря ви момичета! Много сте мили! Все пак се оказа, че моята пратка е доста едрогабаритна и е по-изгодно да я пратя с куриер до БГ и после от там да си я влача към Виена. над 50 лири излиза шипинг до Австрия на пакет да кажем 10кг, а аз не зная колко килограма ще е - само обувките са 7 чифта  Mr. Green

# 674
Да се разпиша и аз, преди да са заключили темата  Crazy
Нямам с какво да се похваля много, освен с едни билети за Wimbledon  Simple Smile
Толумба, как е новата къща? Сезонът на ремонтите идва май..
Ние си взехме билети до БГ за нашия Великден и нямам търпение Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт