Няма да се впускам в излишни обяснения .Накратко имам дъщеря на 20 г. която от две години е в престъпна компания и стана като тях - забърка се в куп престъпления ...Няма да обяснявам, че преди да се забърка с тези хора беше дете мечта и за това ,че не успя да завърши училище и за битката която водих и водя да я върна в правия път е ужасно тежка и продължава и сега когато нея я няма - тя се изнесе от вкъщи през април и до ден днешен отказва да се прибере и живее със един криминално проявен от който забременя .Не я виждам ,често не идва, крие се ,не поддържаме почти никаква връзка , ужасно се тревожа , че ще остави детето или по лошо може да го продадат .Не ,не се шегувам страхувам се да не го продаде или да не го остави за осиновяване.То е част от нея и знам ,че един ден ще се промени и ще страда за него и няма да има как да си го върне . Затова моля ви - дайте ми спешно координати на много добър адвокат в София да ми каже как мога да предотвратя евентуален изоставяне .Знам, че има време едвам 6 месец е ама ако не взема мерки сега после може да се окаже късно .. Готова съм да го осиновя ако закона позволява на всичко съм готова само да го спася от лоша съдба . Тя не го обича и не го иска а аз не мога да допусна късче от нея да бъде изоставено там някъде ...